Motosiklet emanet vermenin veya almanın adabı nedir?
Reklamlar
-
Dişler görünecek şekilde sırıttık'tan sonra cümleleri peşpeşe yapıştırıyoruz: "Bubam mezardan çıksa vermem", "Senin malın benim malım, benim malım gene benim malım" "At ,avrat ,silah" ,"Emanet malın canı tez çıkar bilyon demii ", bu sayılanlar'dan birin yiyipte ısrar ediyor ise son olarak bu söylenip mekandan gazlanarak uzaklaşılır "Acil işim çıktı görüşürüz bye bye"
Ancak hayati durum benzeri ise, atla arkaya corç, olmadı ehliyeti ve motor kullanmaya haiz usta ise, buyur kardeş deyip bildiğiniz tüm koruma dualarını okuyun.
Reklamlar
-
ben eniştemin motoru alıyorum mahallede tur atiyorum direksiyon sınavına kadar tabi hizim en fazla 20 25 eniştem bana sorma al anaktari git diyor ybr 125
-
-
"Motosiklet düşürenindir" der bizim guruptakiler, o yüzden pek kimse birbirinin makinesine bakmaz :D
-
Benim motosiklette ön fren manetinde çizikler vardı biri isteyince bak diyorum ciziklere birine verdim ne oldu dedim bundan sonra kimseye vermiyorum diyorum arkasına bakarak geri gidiyor
-
kashmar54 adlı üyeden alıntı
ulen ne kıtmirler varmış vea
en yakın arkadaş istedi diyosunuz vermem felan. bu nasıl arkadaşlık sizinkisi.
ben şahsen herkesden istemem herkeste benden istemez.
arkadaşlarıma gözüm kapalı veririm motoru.düşsede kalksada canın saolsun derim. yeterki ona bişey olmasın
bi kuruş almam.
hayatta motordan daha kıymetli şeyler var beyler. siz belki farkında değilsiniz
Abicim iyi güzel söylüyorsunda 4-5 bin liralık ince motor ile 45-50 bin liralık ağır motor emenat etmek farklıdır diye düşünüyorum.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.
Motor Tutkusu olan Fakir Öğrenci
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)