Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosiklet emanet vermenin veya almanın adabı nedir?

REKLAM ALANI

Dişler görünecek şekilde sırıttık'tan sonra cümleleri peşpeşe yapıştırıyoruz: "Bubam mezardan çıksa vermem", "Senin malın benim malım, benim malım gene benim malım" "At ,avrat ,silah" ,"Emanet malın canı tez çıkar bilyon demii ", bu sayılanlar'dan birin yiyipte ısrar ediyor ise son olarak bu söylenip mekandan gazlanarak uzaklaşılır "Acil işim çıktı görüşürüz bye bye"

Ancak hayati durum benzeri ise, atla arkaya corç, olmadı ehliyeti ve motor kullanmaya haiz usta ise, buyur kardeş deyip bildiğiniz tüm koruma dualarını okuyun.
    cenkito bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ben eniştemin motoru alıyorum mahallede tur atiyorum direksiyon sınavına kadar tabi hizim en fazla 20 25 eniştem bana sorma al anaktari git diyor ybr 125

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    marlbora içeceğine ver 4500de senin de olsun hıyar diyorum şakayla karışık
    sonra ciddiyete bağlayıp, "şaka bi yana, ben ne alırım ne veririm kardeşim, kusura bakma" diyorum.

tabi daha önceden bende diyemiyordum. yeni öğrendim demeyi

insanın ağzı yanmaya görsün. öyle bi diyorsun ki

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    "Motosiklet düşürenindir" der bizim guruptakiler, o yüzden pek kimse birbirinin makinesine bakmaz :D

Motosikleti
    Çalındı almayı düşünmüyor
    Benim motosiklette ön fren manetinde çizikler vardı biri isteyince bak diyorum ciziklere birine verdim ne oldu dedim bundan sonra kimseye vermiyorum diyorum arkasına bakarak geri gidiyor

delidoktor96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kashmar54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulen ne kıtmirler varmış vea

en yakın arkadaş istedi diyosunuz vermem felan. bu nasıl arkadaşlık sizinkisi.
    ben şahsen herkesden istemem herkeste benden istemez.
    arkadaşlarıma gözüm kapalı veririm motoru.düşsede kalksada canın saolsun derim. yeterki ona bişey olmasın
    bi kuruş almam.

hayatta motordan daha kıymetli şeyler var beyler. siz belki farkında değilsiniz

Abicim iyi güzel söylüyorsunda 4-5 bin liralık ince motor ile 45-50 bin liralık ağır motor emenat etmek farklıdır diye düşünüyorum.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.
    Motor Tutkusu olan Fakir Öğrenci

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)