ben hep depoyu fulluyorum
arkadaşlar bi saniye bende bi yanlışlık var o zaman ben hep 25 lik alıyorum benim motor çok mu yakıyor acaba?
Motosiklet, eğlence, gırgır, şamata..
Motora yeni başladım, sürecimi anlatıyorum.
http://bilmeyenadam.wordpress.com
Aga, daha pahalı benzin alacağız diye üzülemeden, indirim geldi. Afalladım, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Neyse daha 130-140km menzilim var, ben benzin alana kadar daha ne zamlar ne indirimler olur tey...tey...tey...
6'Lı 7'Li.. Aniyaaaaaaaa
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
Araç kullanmak için yanlış ülkede yaşıyorum.
Arabalar çok fazla benzin yakıyor diye araba almaktan vazgeçtim.
Az yaktığı için motosiklet almaya karar verdim.
Deneyim kazana kazana CC yükseltmek istedim.
600 CC düşündüm fakat çok benzin yaktığı için vazgeçtim.
Gerçekten yanlış ülkede yaşıyoruz.En azından benim gibi asgari ücretle çalışan gençler için yanlış ülke burası.
Dünyanın en pahalı benzinini kullanan ülkede araba kullanmayı bırak motosiklet kullanmak bile delilik.
adamlar bu yolla hem bindiriyolar hemde 3 kuruş indirimle vatandaşları gece yarısı benzinliğe çekip depo fullettiriyor
Ben hiç benzin almıyorum.. ne 10 ne 20... oooohhhh kafam rahat..
motoru seneye alıcam.. Şimdi takip etmeme gerek yok...
(önce zam yapıyorlar sessizce 11 krş, sonra indirim 8 Krş, reelde ne var 3 Krş zam... Ama onlar bağırır indirim yaptık diye... A.Q. (bu Q harfi artık serbest dimi))
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Bende hep 20 liralik aliyorum arada 10 liralikta aldigim oluyor
Adamlar yolunu buldu duzenli olarak 3-5 kurus zamliyolar ;). Birileri 10 lirada olsa alirim feda olsun tayyoşuma kafasinda birileri indirim oldu diye seviniyor bakalim nereye kadar gidicek boyle.
@bilmeyenadam. Sen de 20 lik alsan seninde 20 lira yakar su haliyle fazla yakiyo :D.
Bugun burda haci ayagina yatan koyu akpli biri sunu soyledi .toz kondurmayacakya
Dogalgazada zam geldi 1 gun oncesinde kartli kullananlara gaz vermwdiler vs. Bizim komsu 100 liralik almis. Onceki aldigi 60 liralik faturayla kiyaslayip nekadara denk geldigini gosteriyor bu haci abiye oda 100 liralik almasaydin sende ondan boyle fazla olmus busefer diyor. Nasil bi mantik kurdugunu anlamaya calisiyorum sabahtan beri ama malesef cozemedim
ben bu gidiş cay bardagı ile alcam benzinimi
Ben haftada 10 tl alıyorum malum küçük şehir. Yalnız 10 tl alınca sönmeyen benzin lambası insanın canını sıkıyor. Motor direniyor haftada 10 tl ile doymaya ama bu gidişle 15 e çıkacak .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)