Ehliyetimi almış bulunmaktayım :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun. kazasız sürüşler dilerim.
-
Hayırlı olsun ehliyetin inşAllah güzel bir motor bulursun
-
Hayırlı olsun kazasız sürüşler.
Ben ilk ehliyeti alınca şehir içinde ana caddede rahat rahat dolaşmanın zevkine vardım. Fakat bu rahatlığı fazla abartmıştım. İlk gün trafikte bir otomobilin arka bagajına girmekten son anda kurtuldum. Aklında bulunsun.
-
-
hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler..
-
-
Hayırlı olsun dostum. Kısmetse bende haftaya sınva gırıcem 2 haftadır ertelenıyo bişeyler oluyo bakalım bu hafta %100 giricez yağmurun azizliğine uğramıyalımda inşallah. Kursun motor zaten çok düşük seviyede :D bide kaza yapmışlar sınav esnasında yol kenarından tın tın gıdıyım derken sen yol kenarlarında ki çukura girip düş olacak şeymı )
-
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun dostum. Kısmetse bende haftaya sınva gırıcem 2 haftadır ertelenıyo bişeyler oluyo bakalım bu hafta %100 giricez yağmurun azizliğine uğramıyalımda inşallah. Kursun motor zaten çok düşük seviyede :D bide kaza yapmışlar sınav esnasında yol kenarından tın tın gıdıyım derken sen yol kenarlarında ki çukura girip düş olacak şeymı
)
eyvallah Aynen öyle mondial 150 mg king modelini almışlar bizim kurs sıfır daha eğitime gittim daha 5kmde motor ilk ben bindim inanırmısınız motorun ayak bastığım yerdeki lastiği düştü yolda motoru stop ettim bi baktım ki arka dişli vidalarından 2tanesi yamulmuş bi çektim elimde kaldı allah korusun tekerin arasınabiyere sıkışşa ordan çıkıpta al başına belayı sıfır motorda oluyor bunlar artık motordamı suç motoru toplayan servistemi suç karar sizin
-
-
Burakesk adlı üyeden alıntı
eyvallah
Aynen öyle mondial 150 mg king modelini almışlar bizim kurs sıfır daha eğitime gittim daha 5kmde motor ilk ben bindim inanırmısınız motorun ayak bastığım yerdeki lastiği düştü yolda motoru stop ettim bi baktım ki arka dişli vidalarından 2tanesi yamulmuş bi çektim elimde kaldı allah korusun tekerin arasınabiyere sıkışşa ordan çıkıpta al başına belayı sıfır motorda oluyor bunlar artık motordamı suç motoru toplayan servistemi suç karar sizin
aynen bizim hocada diyo dikkat et moruk frenler çok saglam deıl dıyo sürücü kursu tanıdık bızım :D Bişey sorcam dostum bu sınavda kı metal platform ustunde gıtme zımbırtısı nasıl metal platform kayıyor mu
-
-
Bendede ehliyet var Havan kimeee ????
Hayırlı olsun kardesim,kazasız belasız B yide alda rahatla
-
-
Hayırlısı olsun , commuter istiyorsanız bence en iyisi şu anda ,sahibinden.com da, acenta honda CB 125 , 2690 tl fiat vermişler , çinli fiatına japon , hiç düşünme derim hemen kap , 10 kişye sorsan bu paraya 10 uda hemen al diyecek linki aşağıya yapıştırdım Honda cb 125 sayfasında başka acenta (0) motorlarda var 2900 gibi incele istersen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37822377/detay
-
Valla eğitimlerde platform calısmadık hıc zaten hanı artcılıda süre biliyorum kursun motoruyla hocayla trafiğe flnda gırdık sıkıntı yokda sımdı sınav olunca triplere gırıyo insan :D
-
benli linke bakıcam sağol
Nomad_41 Hiç takma ya bizi bi bina belirlemişler onun etrafında 3 tur atın dediler 80e 90a kadar çıktım limit 50ymiş bittikten sonra hızlı gittin dediler :D Yolda sınav esnasında telefon düştü eşofmanın cebinden yolun ortasında durdum telefonu aldım arkamdaki arabaya hocalar arabayla takip ediyorlar arabaya gidip hocaya telefonu verdim sınav bitiminde alırım dedim binip devam ettim genede geçtim :D
-
kabiliyet işi ya sıkıntı yok . bide şey diyorlar ayağını yere bastıgın anda eliyorlarmıs falan şehir efsanesı korkutma lafları gıbıme gelıyo
-
Yok ya dediğim gibi yolun ortasında telefon düştü motoru stop ettim indim tekrar çalıştırıp devam ettim :D geçtim ama
-
Emniyet masrafları na kadar tuttu? Hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)