Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Ehliyetimi almış bulunmaktayım :)

REKLAM ALANI
    Burakesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125,ktm250,cbr250,fazer6
    Dün saat 16:30 sularında ehliyetimi almış bulunmaktayım Artık eskisini satıp hafif bi büyültme zamanı geldi 2000-2500 arası 2.ci ellerde tavsiye edebilceğiniz motorlar varmı ? Bu fiyata parçası bulunmayan dökülen chooper almam commuter tarzı orta kalite bi çinli olsa idare edicektir beni. Cup motorumla 100km gidiş 100km geliş (ortalama) uzun yola gittim rüzgarda gücü yetersiz kalıyor hele bayırlarda 2de ancak çıkıyorum. Birazcık daha güçlü 2.ci el bi güçlü commuter tavsiyesi istiyorum sizlerden. Ekipman olarak kaskım montum ve normal kalite bi eldivenim var yani ekipmanım olması gerekene yakın şekilde var dediğim gibi 2000-2500 arası tüm parayı motora verebilirim illa mondial kanuni olmasına lüzum yok çevrenızde veya sizde olan sağlam bu fiyata 2.ci ellerde bi motor arıyorum.

Ehliyetin resimi berbatta olsa ehliyet olduğu belli olsun yeter aylardır bugünü bekliyordum )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    hayırlı olsun. kazasız sürüşler dilerim.

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Hayırlı olsun ehliyetin inşAllah güzel bir motor bulursun

Motosikleti
    Kuba Black Cat
    Hayırlı olsun kazasız sürüşler.
    Ben ilk ehliyeti alınca şehir içinde ana caddede rahat rahat dolaşmanın zevkine vardım. Fakat bu rahatlığı fazla abartmıştım. İlk gün trafikte bir otomobilin arka bagajına girmekten son anda kurtuldum. Aklında bulunsun.

Motosikleti
    Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim Keşke bi ara olabilsek imkan olsada tüm forum bi baklavamı yese Ehliyet almak demek tabiki kaza yapmıcan motoru güzel kullanmaya başlıcan anlamına gelmez fmaral Sonuçta ehliyet kullanmıyor motoru her daim dikkatli kullanmak zorundayız allah korumuş senide aman dikkat motor kazası kadar kötü bişey yok bence

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler..

Motosikleti
    Teşekkürler ..

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Hayırlı olsun dostum. Kısmetse bende haftaya sınva gırıcem 2 haftadır ertelenıyo bişeyler oluyo bakalım bu hafta %100 giricez yağmurun azizliğine uğramıyalımda inşallah. Kursun motor zaten çok düşük seviyede :D bide kaza yapmışlar sınav esnasında yol kenarından tın tın gıdıyım derken sen yol kenarlarında ki çukura girip düş olacak şeymı )

Motosikleti
    Alıntı Nomad_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun dostum. Kısmetse bende haftaya sınva gırıcem 2 haftadır ertelenıyo bişeyler oluyo bakalım bu hafta %100 giricez yağmurun azizliğine uğramıyalımda inşallah. Kursun motor zaten çok düşük seviyede :D bide kaza yapmışlar sınav esnasında yol kenarından tın tın gıdıyım derken sen yol kenarlarında ki çukura girip düş olacak şeymı )
    eyvallah Aynen öyle mondial 150 mg king modelini almışlar bizim kurs sıfır daha eğitime gittim daha 5kmde motor ilk ben bindim inanırmısınız motorun ayak bastığım yerdeki lastiği düştü yolda motoru stop ettim bi baktım ki arka dişli vidalarından 2tanesi yamulmuş bi çektim elimde kaldı allah korusun tekerin arasınabiyere sıkışşa ordan çıkıpta al başına belayı sıfır motorda oluyor bunlar artık motordamı suç motoru toplayan servistemi suç karar sizin

Motosikleti
    Mondial 150 Mc-X
    Kaç yaşında aldın?
    furkanesen ve Burakesk bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı Burakesk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah Aynen öyle mondial 150 mg king modelini almışlar bizim kurs sıfır daha eğitime gittim daha 5kmde motor ilk ben bindim inanırmısınız motorun ayak bastığım yerdeki lastiği düştü yolda motoru stop ettim bi baktım ki arka dişli vidalarından 2tanesi yamulmuş bi çektim elimde kaldı allah korusun tekerin arasınabiyere sıkışşa ordan çıkıpta al başına belayı sıfır motorda oluyor bunlar artık motordamı suç motoru toplayan servistemi suç karar sizin
    aynen bizim hocada diyo dikkat et moruk frenler çok saglam deıl dıyo sürücü kursu tanıdık bızım :D Bişey sorcam dostum bu sınavda kı metal platform ustunde gıtme zımbırtısı nasıl metal platform kayıyor mu
    Burakesk bunu beğendi.

auditore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr250r
    hadi hayırlısı olsun
    Burakesk bunu beğendi.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Bendede ehliyet var Havan kimeee ????

Hayırlı olsun kardesim,kazasız belasız B yide alda rahatla
    Burakesk bunu beğendi.

Motosikleti
    @Selim28 18 yaşındayım işte tam zamanı gibi bişey yaşıma girer girmez gibi

@Nomad_41 platform 20cm genişliğinde bildiğin demirden bişey direksiyonun iyise sorun yok hocalar bana yavaş geç millete ayıp oluyo bilmeyenler var demişti tüm sınav boyunca 50yi geçme sakın. Ben biraz geçmişim bi ikazda bulundular. Ha düşmeyi sormuştun 2kişi sürüklendi platformda ama eğitimde. Hocaların dediği şuydu vatandaşa düşüyorsan başa dönüp değil kenarından gene çıkcaksın platform bitene kadar dedi bikaç kişi kayıyo falan tam çıkayım derken kenarından çıkıyorlar burda anlattığım yerde ve kayıyor sürükleniyor hocalar bi bok bilmezliği afedersiniz ama kenarından niye çıkartıon ne zorun var 2.ci turda dener bidaha kaycağı apaçık ortada herneyse dikkat etmende fayda var ki yağmurlu zamanlara denk geliyorsun sen :/ allah korusun kardeşim aman... düşenlerden birinin omuzu çıktı sadece fosforlu bi yelek vermişler farkedilirlik yeleklerinden nabıyım ben o kumaş parçasını herneyse allahından bulsun hepsi okadar para verdik neyse ehliyetimi aldım ya gerisi önemli değil diyip geçelim Dikkat et o platformdan geçerken tekerin 2-3katı kalınlıgında bişey direksiyon olmayan birinin düşmemesi imkansız ve sana bi tavsiye daha platforma kadar hızlan geçerken debriyaja basılı geç gaz vermeden ki sarsıntı olmasın usul usul geçer gidersin

auditore Teşekkürler

TATLIHIZ Araba evin önünde kuzu kuzu yatıyor ama içimden gelmiyor binmek ya ehliyeti tabiki lazım da bakalım seneyemi olur askerden sonramı olur şuanlık heves yok hiç)

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlısı olsun , commuter istiyorsanız bence en iyisi şu anda ,sahibinden.com da, acenta honda CB 125 , 2690 tl fiat vermişler , çinli fiatına japon , hiç düşünme derim hemen kap , 10 kişye sorsan bu paraya 10 uda hemen al diyecek linki aşağıya yapıştırdım Honda cb 125 sayfasında başka acenta (0) motorlarda var 2900 gibi incele istersen.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37822377/detay
    Burakesk bunu beğendi.

Motosikleti
    Valla eğitimlerde platform calısmadık hıc zaten hanı artcılıda süre biliyorum kursun motoruyla hocayla trafiğe flnda gırdık sıkıntı yokda sımdı sınav olunca triplere gırıyo insan :D
    Burakesk bunu beğendi.

Motosikleti
    benli linke bakıcam sağol

Nomad_41 Hiç takma ya bizi bi bina belirlemişler onun etrafında 3 tur atın dediler 80e 90a kadar çıktım limit 50ymiş bittikten sonra hızlı gittin dediler :D Yolda sınav esnasında telefon düştü eşofmanın cebinden yolun ortasında durdum telefonu aldım arkamdaki arabaya hocalar arabayla takip ediyorlar arabaya gidip hocaya telefonu verdim sınav bitiminde alırım dedim binip devam ettim genede geçtim :D

Motosikleti
    kabiliyet işi ya sıkıntı yok . bide şey diyorlar ayağını yere bastıgın anda eliyorlarmıs falan şehir efsanesı korkutma lafları gıbıme gelıyo
    Burakesk bunu beğendi.

Motosikleti
    Yok ya dediğim gibi yolun ortasında telefon düştü motoru stop ettim indim tekrar çalıştırıp devam ettim :D geçtim ama
    Nomad_41 bunu beğendi.

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Emniyet masrafları na kadar tuttu? Hayırlı olsun.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)