tarhan telli'nin motoruna yabancılardan yorumlar
Reklamlar
-
.
Tarhan Telli'nin ÜSTÜN BAŞARISI
bahsi geçen motor: (yapımında çok altın kullanılmış)
yorumlar:
-what a piece of crap...
-Shit
-what a piece of shit.he should pay me to take it away.
-Guinness should give it a different award: Ugliest bike ever
-A shitty bike made of gold
-I have 2$ but I think I will just get a Mcdouble
-What the fuck kind of piece of shit is that, get it out of my sight.
-Trash it
-amazing (bunu yazan türk)
-Hell no it looks like it came out of an elephants ass
-ahahahahahahaha stupid as hell
-Bull shit one of the most fucking ugliest bikes i have ever flippin seen
-How do you say 'fucking stupid' in Turkish?
etc
Reklamlar
-
How do you say 'fucking stupid' in Turkish?
Siz Türk Olarak Nasıl Diyorsunuz ''aPTAL''
-
çirkin çirkindir. bu motor hakkaten olmamış. diğer modellerini bilemem, ama bildiğim bişey varsa memlekette harcanan bi adam. diğer çok değerli motorcularımız gibi (örn: Turkish Stunt - Cengiz Coşkun)
-
Medusa'dan haberiniz var mı? Farklı gözle bakabilirsiniz isterseniz.
-
-
emek var sonuçta eline sağlık ama nedense amerikayı yeniden keşfetmeyi çok seviyoruz.
-
yok hacı türkiye den adam akıllı bi tasarımcı çıkmıyor...
-
Tasarım olağan dışı bence. Hatta olağan üstü diyelim. OC nin yaptığı birçok tasarımı rahatlıkla geride bırakır. Önemli olan tasarımdaki yaratıcılık, hiç aklıma gelmeyecek şeyler düşünmüş ve bütün olarak uyum sağlamış. Sokakta görseniz salyanız akar, burada bull shit yazmak kolay.
-
Aynen la. Ben utanmasam (ki yapsam da utanılacak birşey olmaz) sanat gözüyle bakacağım şu motora.
Altının su altından kurtarılmış şekilde renk kullanımı ve kendi başlığında bazı şekiller vardı falan. Bence eşi olamayacak bir motor şu.
Sadece rengi paslı gibi diye 40 yıl boyunca yağmur altında bırakılmış külüstürlerle aynı kefeye koymak çok saçma bence
-
Ben begenmiorum TTnin tasarimlarini da motorlarini da. OCCnin motorlarina hastayim ama west coast choppersin motorlarini da begenmiorum cok kaba gelio.
Kisacasi zevk isi, isteyen istedigini begenir. Gucu yeten gider alir..
-
kakayım gavurun zevkine arkadaş bu motorlar zevk meselesi herkez beğenecek diye birşey yok adı üstünde custom
-
Zaten isteğe göre yapılıyor, zevk müşterinin zevki
-
benim epey hoşuma gitti paslı gibi durması cok iyi
-
paslı görüntü olacaksa böyle olur...diğer türlüleri paslı görüntülü ama gıcır gıcır..ve doğallıktan oldukça uzak...şunlar bile benim gözümde daha değerli...züppe oyuncağı gibi kanımca...
-
bu adam zevke göre motor yapıyor bunu da istemişler demek ki
-
Bu model (tt ninki) bir yarışma için özel olarak yapıldı zaten. Yani o yüzden sokakta kullanılacak customlarla kıyaslamak zaten başlı başına hata. Eğer o gözle bakarsanız bana görede ve çoğu kişiye görede çirkin gelir. Ama modelin tasarım amacını ve temasını bilirseniz o zaman değer kazanır işte
-
Demekki dunyanin her yerinde agzi olan konusuyor.
-
bu fotoğrafları sözgelimi cbr600 forumunda paylaşırsak, yorumların böyle gelmesi normal.
-
Her motoru beğenilecek diye birşey yok. Çok güzel motorları da var ve insanlar yüzbinlerce dolar ödüyorlar. Bu motoru ben de hiç beğenmedim.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler