ybr 125 kurban Bayramında 2300 km yaklaşık... Son gün 700-750 km kastamonu Araç erzincan arası geldim.
ybr 125 kurban Bayramında 2300 km yaklaşık... Son gün 700-750 km kastamonu Araç erzincan arası geldim.
mobylette airsal silindir 1919 karburatör ön dişli 13 arka 45 çanakkale eskişehir çanakkale izmir yol sorun değil 100 km 3,5 litre sürat 75 km oratalama
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
ilk motorum zealsun 150cc chopperdı ve yalovadan ayvalığa 350 km yol aldım dönüştede 350 dersek 700 km yol yapmıştım ve ilk uzun yolculuğumdu çok zevk aldığım bir yolculuktu fakat bursaya gelmeye doğru karabey taraflarında öyle bir rüzgar vardıki çok zor tamamlamış duvar eşliğinde gelebilmiştim.
10 günde toplam 2700 km: istanbul-antalya-istanbul ve rota dışı. Bir günde Antalya- denizli Balıkesir: 554 km. ktm duke 125+ bagaj falan.
Büyüksün ihtiyar.
Ne günlerdi be Kütükcan! Hayatımda yaptığım en rahatsız yolculuktu ama bir o kadar da zevkliydi be! Karadeniz turu içimizde kaldı, yapalım bu yaz diyecem ama ikimizinde başı bağlandı zor bir daha zorrr! Veya kaçalım anasını satayım dönüşte yer dayağı otururuz.
(Rx125sm'leydi olacak)
Çelik Crown 150 ile tek kontakta sadece benzin almak için ve batmanda 1 saat yemek için durdum
13 saat sürdü bir hafta bel ağrısından yürüyemedim
3 arkadaş geçen yaz cbf 150, ybr 125 ve apache rtr 150 ile İstanbul'dan çıkıp Çanakkale üzerinden İzmir'e gittik. Aksilikler çıktığı için yolculuğumuz 16 saat kadar sürdü. Çok yorucu ama kesinlikle çok keyifliydi. Bu yaz arkadaşları ikna edebilirsem tekrar gitmeyi düşünüyorum.
bir çok arkadaşın yorumunu okudum ben 2012 de erzurumdan trabzona ordanda sahil şeridinden batuma kadar ybr 125 esd ile gitmiştim banamısın demedi arıza açısından vs. fakat kop geçitini çıkarken dönüşte ovit geçitini geçerken felan biraz zorlandı diyebiliriz. fakat neticede sıkıntısız geçmişti ayrıca oldukça da ekonomik bir gezi olmuştu. velhasılı gidilir gidilmez diye bir şey yok motorunu tanıyorsan kendinede uzun yolda güveniyorsan çok keyifli oluyor.
bir turda max. 1500 yaptım ama bir gün içinde 950 km yaptığım da oldu ybr ile. tamamen kişisel sürüş... kurye falan değilim yani
PCX ile 300-350 km civarı. Sanırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)