en son bayramda akdeniz turu 1265 km
TVS Apache yeni kasa
geçen sene akdeniz ege turu 2350 km
TVS Apache eski kasa
en son bayramda akdeniz turu 1265 km
TVS Apache yeni kasa
geçen sene akdeniz ege turu 2350 km
TVS Apache eski kasa
dünyayı dolanan var. google la
"tales from saddle"
Bir günde tek tabanca 300 km ilk uzun yol sayılabilecek tecrübemdi 135 cc ile
Peki arkadaşlar uzun yolda fazla sorun cikarmayacak ideal 125-150 cc scooter hangisidir sizce?? Bi spacy fizy ile yapilir mi ne dersiniz?? Yoksa kymco agility 200 alcam sirf uzun yol için..
180 cc Runner ile (2 zamanlı olması artıydı) ama en büyük artısı Su soğutmalı olması
Çift şöför gittik. Hiç durmadan (yakıt ve yemek molaları hariç) 18 saate Antalya-Trabzon 1250 km yol gittik. ama 1 gün boyunca full uyuduk arkadaşda bende :D
Bu arada yerine göre 140-150 km hızlara çıktık. Yakıt konusunda arabayla hiç bir farkı yoktu. 100 km /6 litre bide uzun yol :(
Ama performans çip ve egzoz vardı onlarında etkisi var tabi Diyeceğim o Scoter ile işkence :(
ybr 125 ile depoyu ağzına kadar doldurup silivri-ankara yolunda 390 km'de yedeğe düşüp 430.km'de akaryakıt istasyonuna girene kadar durmadan gittim. sonra depoyu tekrar doldurup gideceğim yere bir 70 km daha gitmişliğim var. depo bitmese gözüm 600-700km'lerde.
istanbul olympos 850 km
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Yıllar önce 19 yaşımda Yamaha BWs 100 ile Antalya/Kemer'den sahil yolları üstünden Fethiye'ye gitmiştim, kaç kilometre olduğunu tam bilmesem de tek seferde en uzun mesafeli yolculuğum buydu heralde, tüm güne yakın sürmüştü Kulağıma MP3 çaları takıp en sevdiğim şarkıları setleri sıralayıp sürmüştüm, hayatımın en keyifli yolculuklarından birisiydi. Yollar bomboştu, manzaralar inanılmazdı, motosiklet aşkıma en büyük katkıyı yapan birkaç günden biriydi. Aralarda da sürekli mola verip su, meyve suyu vs. içmiştim sıcaktan, 2 kere de çok bunalıp denize girip çıkmıştım. Malesef ne kask ne de başka bir korumam vardı. Tshirt, mayo, terlik, cüzdan, telefon, MP3 çalar ve motor Ha bir de güneş gözlüğü vardı bak ona koruma diyebiliriz belki UV ışınlarından korumuştu gözümü. Aptallık işte ne diyeyim, Allah korumuş. Şimdi motor almadan önce motor kadar parayı koruma ekipmanına yatırma hesaplarındayım
2. motorum olan sym jet 4 - 125 cc. scooter ile aynı gün içinde 400 km.ye yakın yol yaptım, dayak yemişten beter oldum, yalnız derler ya, hava soğutmalı ile uzun yol yapılmaz, boğulur ölür.. Ben bittim motorda en küçük yorulma yok. Yoldaki her titreşimi yedim, sağdan soldan her rüzgarı aldım, siz siz olun küçük motorla uzun yola çıkmayın. Bir de kask'ın cam sinek böcek ölüsünden görünmez hale gelmişti, hatta bir ara avuç içim kadar tuhaf bir uçan böcek cam'a çarptı, göze gelse ne yapardı bilmiyorum.
Honda CGL125 ile 10saatte 450km yol yaptım. Dalaman-Fethiye-Elmalı-Kaş-Kalkan-Fethiye-Dalaman. Tabi ki hoşaf oldum tövbe ettim.
100 cc motorumla toplamda 1800küsür kilometre yaptım bir günde en fazla yaptığım yol ise darende-kayseri-nevşehir-adana güzergahında 630 km oldu.gezimi sitede paylaşmıştım.http://www.motosiklet.net/forum/etki...-denemesi.html
Balansorsuz 125cc ile 300km'ye yakın gittim ağustos sıcağında. İki gün kendime gelemedim. Full korumada en az 4 litre ter döktüm. bir de 4 gün sonra dönüşü vardı..
Bir daha ASLA...!!
CBF150 ile 2009'da evden çıkıp dönene dek 2800km yaptım, bir günde maksimum 650km gittim. Siteden BIYIKLI ile beraberdik, o da Hyosung RT125'leydi.
Yolculu olarak kız arkadaşımla beraber bu yaz İstanbul-Gökçeada yaptık, gün içinde maksimum yolumuz 350km oldu.
250km'den az yol yaptıysam "uzun yol" saymıyorum
Cbf 150m ile aynı gün 450 km yaptım.her hafta sonu uzun yola çıkarım cbf'le her yere gidilir uzun yolada çıkılır yormaz dadına yakıtınada doyulmaz
tvs scooty pep'imlede ayrıca 200 km yol yapmışlığım var non stop.
100 cc quswa motor ile muğla dalaman dan manisa turgutlu ya geldım motorcu zeki ye :D geri 150 cc olarak dondum :D 350 km filan
1000 km de olan Drift ile 850 km lık yolu sabah 7 den gece 11 e kadar kucuk kucuk molalar vererek 95 kg luk mızmız bir artçı ile gittim, ortalama hızımız 50 'nin altındayıdı. Abim sürekli kıç molası veriyordu en son kamyoncu duraklarından 2 tane elyaf yastık aldık ona
Motor oldu 2000 km, yaz boyunca yurt dışındaydım hiç binilmedi. Geri geldim 2000 km den motoru aldım sabah saat 7 den akşam 6 ya kadar 11 saat boyunca 2 tuvalet molası 1 kerede ölümlü trafik kazası izlemek için durdum. 1 kere de manisa tarafında trafik polisisnin oğluda motor istiyormuş bana bu motor kaç para diye sormak için polis durdurdu 5 dakika. Hiç durmadan gazlaya gazlaya üniversite okudugum şehire gittim.
1 gece yattım sabah ankaradan başka bir üniversiteden haber aldım. Oraya başvurmuştum, hiç hesapta yokken oraya gitme karaarı aldım. Eşyaların hepsini aynı gün toplayıp kargoya verdikten sonra motoru kapalı bir otoparka bırakkıp bende anakraya topukladım. Tanıdıklar biz sana motoru bu hafta kamyon yada otobüsle yollarız sen yeni yoldan geldin gitme motorla dediler 2,5 ay sonra aldırdık
KUCUK cc sayilirmi kawasaki zzr 250 ile gecen sene temmuz basinda izmirden ankaraya geldim. biraz sehir merkezlerinide dolasarak yaklasik olara 650 km 8 saat surmustu 100 km 10 dakika mola vererek
kisa kollu tisort giymistim ankaraya geldigimde kipkirmizi olmustu kollarim yanmisti 3 gun sizladi yolda farkina varmamistim
Bi abiyle onun 125 ybr'siyle TT arenaya Gs-Rma macini izlemeye gitmistik gecensene git gel 450 km kadar. Eve dönünce patates çuvalına dönmüştüm popo felci gecirmistim. kendi 100cc Cubumla en fazla 60 km yapmistim ruzgardan sarhos olmustum
kucuk cc ile uzak yol adamì perisan eder.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)