İhaleci din tüccarı olmalarını falan geçin de objektif olarak baktığınızda bile haberden "haber" çıkartmaya çalışmışlar. Tamamen hıyarlık, bu tarz makattan haber yapanları koruyanlarımız da var ne yazık ki.
Bu ve bunun gibi birçok kanal kara listemde, paylaşılmasa varlığını bile unutmuşum
Bende uzunca bir dönemdir neden huzurluyum diyordum, meğer BOŞŞ haberler hayatımdan çıkmış
4+4+4' e binenler ne derse desin, sonuna kadar motosiklet
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/122516-range-rover-ile-motorlu-grubu-ezdi-1-olu.html
adam arabayla motosikletlinin üzerinden geçiyor, basının yazdığı motosiklet çetesi terör estirdi. ülkemizin basınından daha ne beklenirki.
Ulan adam öldü öldü. Cem yılmazın dedıgı gibi ÖLDÜM LAN AYIII ! komaya sokmuslar gene iyi. ordan biri çıkardıp bıcagı takıp kacsaydı kım vurduya gıderdı o araç sürücüsüde o kalabalıgın ıcınde
Burda yanlis olan o kanali dikkate almak gerisi bos bu adamlarin isi bu . Hangisi prim yaparsa ne lazimsa onu sunmak Kesin ve net
muhalefet olmam lazım
muhalefet olmam lazım
muhalefet olmam lazım
muhalefet olmam lazım
muhalefet olmam lazım
muhalefet olmam lazım
muhalefet olmam lazım
muhalefet olmam lazım
muhalefet olmam lazım
bende ilkten motorlulara yapılmış bir saldırı olarak görmüştüm ama olayı araştırınca anladım gerçekten bir motor terorüymüş
sen bunu benimsediğine göre sende mi teroristsin yani
olmaya devam et o zaman....
Videoları izleyince ağzım açık kaldı. Ne diyeceğimi bilemedim şaştım kaldım. Ben içimi orda azda döktüm. burda yazmak pek doğru olmaz.
O degilde
Sen türkiyede 50 motordan fazla bir gurubu bırak 4-5 motorcu bulunan bir grupta birinin böyle üstünden geçsen o sürücü çok daha sert hatta ölümcül cevap alırdı...
Ama olayı motorcular başlatmış(sürtüşmeyi) ve adam korkudan panikle kaçmak isterken motosikleti ezmiş de olabilir.
motosikletin ezilmeside sonraki kovalamaca da insanı geriyor
Böyle sürü halinde düzensiz dolaşmakta motorculuğa yakışır birşey değil
Arkadaslar reklam yapmak gibi olmasin ama ayni haberi Kanal D de izledim.Adamlar olayi karartmadan aynen oldugu gibi,adamin motorcuyu ezdigi bolumle beraber,oyle motorculara terorist gozuyle bakmadan anlatti.
Bende şikayetimi gönderdim.Umarım başarılı sonuçlar alırız demek isterdim ama ATV yani ne olduğu belli.
Belliki ATV haber müdürünün bir motorcu ile sorunu olmuş
Siz anladınız onu
Adı üstünde ATV dört tekerci bunlar, iki tekercileri sevmezler heleki tektekercileri hiç ama hiiiiiçççç sevmezler
motosiklet sürücüleri terörist değil, özgürlük savaşçısı bir örgüt olarak kabul edilsin lütfen uslubunuzu düzeltin atv haber çalışanları.
artık habercilik youtube dan görüntü izleyerek yapılıyor...ya da başka ajansların geçtiği haberler doğrudan alıp kopyalanıyor...sorgu sual yok...özellikle bir takım basın birimlerinde ".......olduğu iddia edildi" şeklinde haberler çok sık ki güya biz kesin olarak vermedik ama böyle iddialar var demeye getiriyolar.....buna da omurgasızlık deniyor...ama bunu izleyen kesim, bu yapılan "iddia edildi" haberciliğini kesin olarak algılayıp hakkında hiç bir fikri olmadığı kişi ya da oluşumlara düşman kesiliyor...
ülkede ne sporda, ne medyada, ne siyasette, ne bilimde zerre şeffaflık ve tarafsızlık yok...
geçmişten geleceğe allah belasını versin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)