objektif haber anlayışından uzaklar..öyle yada böyle yandaş olacaklar birilerine..
objektif haber anlayışından uzaklar..öyle yada böyle yandaş olacaklar birilerine..
muhalif olmamam lazım
muhalif olmamam lazım
muhalif olmamam lazım
muhalif olmamam lazım
ulen kanalın büyük patronu Tayyibin damadı diye eleştiri de mi yapmayacağız
ortak bir bildiri yayınlayın arkadaş.
muhalif olayım mı olmayayım mı?
olacaksam kime olayım?
ulen ne memleket ya!
kanal bir partiye yakın diye eleştirmek yanlış ama adamlar eksik haber vermişler buda yeteri kadar eleştirilmeleri için haklı bir sebep yani sadece haberi yanlış verdikleri için eleştirebiliriz. yoksa gene hükumet ve muhalif laf kavgasına dönüşür. ama adam harbiden dayağı hak etmiş hiç bir insanın üstüne ki bedeni kaporta olanın bir aracın üstüne araba sürülür mü ?
ahuauhahu tipik bir muhafazakar benimle dalga geçiyor. üzüleyim mi bilemedim.
eleştiriyi eleştirmek... demoğraside çığır açtınız.
koptum zuhaha
tipik bir muhafazakar olmak da mı sizin izninize tabi pek muhterem özgürlükçü arkadaş?
tipitip bir çakma solcu olmaktansa
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Olsun iyi olmuş hiç olmazsa yollardaki dört tekerlikli öküzler bizden biraz korksun,rahat bıraksın,ters bir hareket yapmadan önce iki kere düşünsünler. Evet biz motorcular organize terör örgütüyüz,hatta motosikletlerimizin gizli bölmelerinde AK-47,RPG mühimmat falan da taşıyoruz yolda bize ilk ters hareketinizde roketi yersiniz.
"Solculuğu sizden öğrenecek değiliz". R.T. Erdoğan.
"Erdoğan gerçek bir sosyalist" Yiğit Bulut.
"Tipitip bir çakma solcu" Fatih Kuvvetmira.
ATV'nin zihniyeti bu. konuyu siyasileştirmeyelim diyoruz da adamlar öyle bir TMK yapmışlar ki terörist olmamak elde mi on kişi biraraya gelse motosiklet sürmek için terörist olmaya yetiyor
Buralar değerlenir :D
ATV'yi en son ne zaman açtığımı hatırlamam, ama olayı araştırmadan adamları itin bi tarafına sokulmasına da anlam veremedim. Olayı başlatan apaçi bir motosiklet sürücüsü. Gidip Range Rover'ın önünde gavurların brake check dediği olayı yapmış, aniden frene basmış. Adam da yavaşlayamayıp motorun arka tekerine çarpıp elemanı düşürmüş. Hemen sonrasında da 50 tane motosikletli adamın çevresine üşüşüyorlar zaten, videoda görülüyor. Adam da anlaşılan heyecanlanıp gaza yüklenmiş.. Niye o kadar korktuğuna anlam veremedim değil. Ama arabada karısı ve 1-2 yaşlarınaki çocuğu olduğundan gereksiz bir heyecan gelmiş olabilir.
Ayrıca bu apaçi grubun olay günü nasıl hünerler sergilediklerini gösteren (yükleyen motorcunun olaydan sonra hemen youtube'dan sildiği) videolarda aşağıdaki linkte mevcut.
http://oppositelock.jalopnik.com/the-footage-that-the-nyc-bikers-didnt-want-you-to-see-1435594427/1436603736/@orlove
pek televizyon izlemem, atv kiminmiş şuymuş buymuş buralarda duyduklarımdan öğreniyorum, ki hala kimin olduğunu anlamadım. ayrı konu.
ters düşünceli olmamla değil yazdığım şeyle ilgilenmelisin.
çünkü biz yazmak için foruma dahil oluyoruz, düz düşünceli olduğumuz için değil.
"motorcu terörü kamerada" başlıklı bir haberden "motorcular teröristtir" manası çıkarmanın anlamsızlığına değiniyorum, herkes bi taraftan hopluyor.
zor memleket vesselam.
ayrıca solağım da, zorunuza gitmesin
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
o videoda o araç ezmediği motor kalmıyo ne terörü kafasına sıkmaları lazımdı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)