4Riders Basic Tekstil Ceket
Reklamlar
-
bu montu kışın bodrumda günlük kullanım amaçlı almak istiyorum. eski montum kilo aldığımdan artık dar gelmeye başladı. su da alıyor. yağmurluk almaktansa bunu alsam bodrumda şehir içi beni idare etmez mi acaba. özellikle yağmur konusunda başarılımıdır merak etmekteyim. alan bilen kullanan varsa yorumlarını esirgemesin lütfen. teşekkürler.
http://www.motosiklet.net/forum/ince...t-firsati.html
böyle bir başlık var ama hiç yorum bulamadım maalesef.
meğerse aşk imiş canın mayası
Reklamlar
-
Valla ben aldim kullaniyorum memnunun sikayetim yok
Hatta bitanenede biladere aldim
-
bende bekliyorum yorumlarınızı babam için düşünüorum
-
Ben uzun olanını bodrum motomaxtan aldım fakat su geçirir, soğuğa karşı iyi diyebilirim.100 tl difi tulum aldım yağmurluk.Geçen sene balıkçı yamurluğu alıp ucuza kaçtum arası hep yırtıldı
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
selo9115 adlı üyeden alıntı
Valla ben aldim kullaniyorum memnunun sikayetim yok
Hatta bitanenede biladere aldim
Selami abi bu nasıl yorum gözünü seveyim. Biraz ayrıntı ver. Bak garipler bekliyor.
Korumaları nasıl, sürtünmeye dayanıklı mı, rüzgar-su geçirme durumu vs.
-
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Ben uzun olanını bodrum motomaxtan aldım fakat su geçirir, soğuğa karşı iyi diyebilirim.100 tl difi tulum aldım yağmurluk.Geçen sene balıkçı yamurluğu alıp ucuza kaçtum arası hep yırtıldı
bende uzun olandan dusunuyorum 79 tl olandan
stoklarında olsa 119luk difi uzun modeller iyiye benziyor ama en büyük m var babama L olur
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
bir spidi aldım bir de bu monttan aldım,
yagmur-ruzgar hiç geçirmiyor... sırt koruması incecik bi süngerimsi bir madde. kol ve omuz korumaları sert baya,saglam duruyorlar... hava aldırmadıgı için baya bir pişiriyor haberin olsun. bodrum kışın 16-17 derece ise ortalaması, alınır başarılı bir ürün... tabi fiyatına göre
-
al bence bende marmaris için almayı bi ara düşünmüştüm.neden iş görmesin
-
öncelikle yorum yapan herkese teşekkürler.
neredeyse 30 - 40 km saat sürati gecmeyen şehiriçi trafik hız ortalaması ve surekli yağmurlarla geçen ılık kış mevsimiyle bodrum için bence de olur gibi. yagmurda deneyen oldumu acaba. merakim su alırmı...
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:24 ----------
oguzhansan adlı üyeden alıntı
bir spidi aldım bir de bu monttan aldım,
yagmur-ruzgar hiç geçirmiyor... sırt koruması incecik bi süngerimsi bir madde. kol ve omuz korumaları sert baya,saglam duruyorlar... hava aldırmadıgı için baya bir pişiriyor haberin olsun. bodrum kışın 16-17 derece ise ortalaması, alınır başarılı bir ürün... tabi fiyatına göre
yağmurda tecrübe ettiniz mi? şu an pişirir ama sıcaklıklar biraz daha düşünce ayarını bulur sanırım. sanmasamda umarım =))
meğerse aşk imiş canın mayası
-
ferguson adlı üyeden alıntı
öncelikle yorum yapan herkese teşekkürler.
neredeyse 30 - 40 km saat sürati gecmeyen şehiriçi trafik hız ortalaması ve surekli yağmurlarla geçen ılık kış mevsimiyle bodrum için bence de olur gibi. yagmurda deneyen oldumu acaba. merakim su alırmı...
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:24 ----------
yağmurda tecrübe ettiniz mi? şu an pişirir ama sıcaklıklar biraz daha düşünce ayarını bulur sanırım. sanmasamda umarım =))
kimileri su geçirir demiş ama hiç su geçirmedi...
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Selami abi bu nasıl yorum gözünü seveyim. Biraz ayrıntı ver. Bak garipler bekliyor.
Korumaları nasıl, sürtünmeye dayanıklı mı, rüzgar-su geçirme durumu vs.
Korumalari kolda dirsekte omuzlarda ve sirtta var yani is gorur
Yagmur gecirmiyor
Ruzgar da gecirmiyor
Fakat kisin soguklarda onden soguk aliyor onuda icine kalin bir kazakla hallediyorsun
Sonbahar aylarinda rahatlikla kullanabilirsiniz
Vede bu fiyata alinacak en iyi mont diyebilirim
-
bende inceledim giydim, hemen terletti çünkü hiç hava almıyor tam naylon, su geçirmesi imkansız rüzgarda geçirmez bildiğin amele yağmurluğu
-
fazla soğuk olmayan bölgeler için kışlık olabilir bende aldım konyada sonbahar ilk bahar aylarında kullanıyorum kışın kullanılmaz yazında biraz terletiyor ama fiyatına göre güzel tavsiye ederim uzun
modelinden bir beden büyügü alın 3xxl aldım biraz büyük ama güzel kullanımı
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
bende inceledim giydim, hemen terletti çünkü hiç hava almıyor tam naylon, su geçirmesi imkansız rüzgarda geçirmez bildiğin amele yağmurluğu
Kardeş ayıp,3 kuruşluk malzeme olunca kullanan kişi amele mi oluyor? ben dainese giyen çok amele gördüm yada forumda insanların aldıgı yada alacagı eşyalara aşağılayıcı konuşan ameleler de gördüm...o yuzden bence sözlerini düşün taşın insanlara oyle konuş,benden sana Abi-kardeş tavsiyesi...
-
oguzhansan adlı üyeden alıntı
Kardeş ayıp,3 kuruşluk malzeme olunca kullanan kişi amele mi oluyor? ben dainese giyen çok amele gördüm yada forumda insanların aldıgı yada alacagı eşyalara aşağılayıcı konuşan ameleler de gördüm...o yuzden bence sözlerini düşün taşın insanlara oyle konuş,benden sana Abi-kardeş tavsiyesi...
Bende aşağılayacak bir durummu var kullandığım motor belli, demek istediğim sarı renk amele yağmurlukları gibi sırf naylon , hem amelelik kötü bir şeymi bir meslek sonuçta burada amelelik yapan bir çok kişi vardır.
-
Hic bir amele kalkipta motosiklet montu kullanmiyor ama dogru mu ;) motorunu kucumseme safranboluya goturup getirdi beni... Amelelik kotu degil elbet ama tabirlerde kullaninca sonucta Pek iyi olarak kullanilmadigi malum dimi bu arada basligi acan arkadas ne yapti aldimi montu???
-
ondan once ben sipariş verdim uzununu L beden 79 liralık olan babam için
gelsinde yorumlarımı aktarırım
-
hayır henüz almadım, eskilerle idare ediyorum.
-
mont elime ulaştı.fiytına göre ben begendim.kesinlikle super bişey değil ama ne kadar para o kadar köfte persibiyle yaklasırsak fiyatına göre iyi
-
ben bunun long olanını almıştım. şimdiye kadar hiç yağmur geçirmedi. rüzgarda geçirmiyor. aşırı soğukta deneyemedim daha ama soğuk geçirmedi.
yani hiçbirşey geçirmiyor bu yüzden montu çıkarınca hamamdan çıkmışsın gibi bir ter oluyor vücutta. kollar hava alsada biraz, sırtın ise su gibi terliyor.
ben soğuk havalarda kullanıyorum sadece. yoksa terletip beter ediyor.
kalıbı ve korumaları güzel ama. korumalı olduğundan soğuk havalarda yağmurluk niyetine kullanılabilir bence. 80tl birşey değil zaten.
tavsiye ederim.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)