Bajaj Motor İnşallah Kaliteli Motordur
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Honda Cb 125 aceye indirim yapmış 2.990 tl cik kaçırma bu fırsatı Metehan
Alan olmayınca cb 125 acede indirime gitmis çakal Honda
-
hacı mecburiyetten aldık zaten.. yoksa cubuf'un buram buram çin koktuğunu görmemek için kör olmak gerek. ışıklarda duruyoruz, benim alet başladı benle çince konuşmaya bajaj normalde iyidir ama inşallah yedek parçasını da getirirler. hintli üreticiler son bir yıldır iyice sardı türkiye'ye. en son lml geldi, vespa'nın birebir aynısını üreten firma. hadi bakalım, çeşit çoğalsın ki rahat edelim. bir de şu var, fiyatları normal tutmazlarsa millet yine cbf-ybr-apache üçlüsüne kaçar. bajaj yüksek fiyata itelemeye kalkarsa motorlar vitrinde öyle durur bir tane satamaz
-
bu motor 23 hp miş ama tvs nin fiyatları göz önüne alındığında hondanın cbr250 modelinden biraz aşağıda olacağı kesin
-
hahaha siz kuralkanın yedek parça fiyat politikasından haberdar değilsiniz heralde GT250R ın grenaj fiyatları R1 ile yarışıyor
-
Seni Panda Seni Gördün güzel motoru cbf ini sattın deyilmi hemen Yola beraber cıktıklarını yolda bulduklarınla,degişirsen yanlız kalırsın.
Simdi ver o klavyeyi evlat,Ve cbf ine binmeye devam et :D:D:D:D
-
banada 2 gnde bir Hondadan sms geliyor Ace de kampanya diye...627 dolarlık makinayı kaptıracak eleman arıyorlar...
İzzetim motoruma zenon taktırdım dörtlü ledler falan şimdi doyulmuyor daduna aslında gayet memnunum ama genel bakış açısıyla satış politikası böyle devam ederse ister istemez soğuyorsun...
-
-
Hakkaten güzelmiş. Alınası bir motor. Gelirse Honda'nın ayaklarını yere bastırır. Sym wolf ve inazuma bir ayağını yere bastırdı zaten.
-
Felon adlı üyeden alıntı
hahaha siz kuralkanın yedek parça fiyat politikasından haberdar değilsiniz heralde
GT250R ın grenaj fiyatları R1 ile yarışıyor
Yarışması gayet normal. Sonuçta dış giydirmenin motorun markasıyla bir alakası yok. Hyosung'un kullandığı karenaj malzemesi ile R1'inkinin arasında kalite olarak uçurum yoktur. İkisi de plastik, ikisi de düşünce çizilir veya kırılır. Bu tip parçaların fiyatı benim için motor alırken en son düşünülecek şeydir. Kaç defa kaza yapıp karenaj değiştireceksiniz ? Karenaj değiştirecek kaza yaptığınızda hayatta kaldığınıza mı şükretmek lazım yoksa karenajın fiyatını mı düşünmek lazım ?
-
mete emmi
sen cbf e devam edersin.
begenmediğin hint malı diyerek aşagladıgın apaçiyi
unutmadık
elalem ybr yi peygamber yapar. cbf e yag yakar der. yarın gider cbf alır. tvs titreşimden bozulur der.
yarın gider tvs alır .
bizim millette böyle mantıksızlık varken bi cacık olmaz =)
-
SIKI DURUN: bu motorun Hindistandaki satış fiyatı: 1450 usd yani 2900 TL
buda linki 90.000 rupi. İnanılmaz.
http://www.bajajauto.com/pulsar200ns_price.asp#topLook
-
farcob adlı üyeden alıntı
SIKI DURUN: bu motorun Hindistandaki satış fiyatı: 1450 usd yani 2900 TL
buda linki 90.000 rupi. İnanılmaz.
http://www.bajajauto.com/pulsar200ns_price.asp#topLook
faruk abi,
bajaj motor için türkiyeye geliyor diye ilk başlık acıldıgında.
ben o başlık içersinde tvs ve bajaj pulsarın fiyatlarını yazıp (hem hindistan, hem türkiye hesabı)
oranlayarak fiyatını yazmıştım gözünden kaçmış sanırım..
-
açıklama yapıldımı pazartesi yapılacak diyordu bir arkadaş ayrıntılar gelmeleye başladımı
-
kawasaki 650r motorda var sitelerinde ne alaka?
http://www.bajajauto.com/probiking/ninja650.htm
-
bajaj ve hero
kawasaki ktm nin motorlarını yapıyorlarmış.
montaj mı yapıyorlar. yoksa kendileri mi üretiyorlar onu bilmiyorum
-
bajaj o motorları kawasaki için üretiyo ..
-
mükemmel birşey.
ama bu şu işe dönmesin.. mesela iphone yeni tel çıkıyor. işte okumuşlar 200$ olacak diye..kendi telefonlarını satmaya çalışıyorlar. işte 300 tl ye satsam 100 tl daha korum alırım diye..
telefon bi geldi 2250 tl ye.. lan ne oldu alıyordunuz
ordaki fiyat gayet iyiymiş. ki kaliteli motor gibi duruyor. Piaggo SYM dealim gibi sağlam bir motorsa hele hele fiyatı da uygun olursa çok tutulur..
Fuarda tanıtımı olur sanırım
hadi hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Sen degilmidin Suzuki İnazuma alan
Cok geldi diye sattım dedigin,Sana ömür boyu honda gercekler acıdır ,Dost Acı söyler bak
bunu birisi sana söylemesi gerekli ama sen HONDA ya mahkumsun
neden acaba hala cbf takılıyor.
adamın ailesi var kızı var. en ufak birşeyde belini doğrultması 5 ay sürer.. Yaşını başını almış adam herşeyin farkında ve sattı doğru olanı yaptı.
Demem o ki,
Allah mahkum etmesin..
-
valla beyler cbf ile aramızda enteresan bir bağ var...2007 Ocak ayından beri (2012 hariç) cbf üzerindeyim...şunu anladım ki huzur düşük cc de..marka model ne olursa olsun motora stresle bineceksem hiç binmeyim diyorum...
Bajaj orta kalite çıkarsa ben tercihin bu marka modele kayacağına inanıyorum...rekabet hep bize yarar...
hani cbf çayna piyasasından müşteri kapmak için ace cb getirdi ya şimdi Kanunide karşı atağa geçiyor cbf tarzı bir commuter getirirse Honda ve Yamahanın tahtı sallanır...Kanuni kadar yaygın bir ağa sahip motosiklet markasımı varmı sence..Mondialdir en yakın rakibi ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler