hüleyn honda bu senede güzel motor getirmede göreyim.
hüleyn honda bu senede güzel motor getirmede göreyim.
ehliyeti almama 1 ay falan kaldi ve cb 125e almayi dusunuyorum ocaga kadar beklemelimiyim sizde benim 125t modeli hosuma gidiyo bunlarin ikiside karburatorlu mu ve 3000alti olurda kesin alirim bekledigime deger mi bu motosikletler titresim benim icin onemli degil zaten 80-85 km hizi gecmem beklemelimiyim
yakitta onemli fiyatlar aralikta aciklaniyomus galiba bajajdan hep iyi yorumlar geliyo sanirim aslinda merak ediyorum nasillardir diye fiyat cok iyi ama bide motor alanyaya gelicekmi kanuni bayiisi falan var aslinda nerdeyse her marka var burda insallah gelir fiyatta uygun olursa alicam bu 125t ile st nin ne farki vardir acaba
forumu takip edemiyorum kusura bakmayınız...
metehan abı bısey sorucam bu dıscover 125t ve st arasında ne fark var kı ve bu fıyat max. 3000 dedı bazı abıler o sekıldemı ha bıde bajaj ı kanunı bayıı lerı mı satıcak
Discover 125 T
Single cyl, 4-Valve, DTS-i
Displacement 124.6 cc
Max. Power (Ps @ RPM) 12.5 ps @ 9000 rpm
Max. Torque (Nm @ RPM) 10.8 Nm @ 6500 rpm
Max Speed 105 Kmph
Gears 5 Gears
Front Telescopic (130 mm)
Rear Nitrox Twin (110 mm)
Front 200 mm petal disc (opt) / 130 mm drum
Rear 130 mm Drum
Front 2.75 x 17, 41P
Rear 3.00 x 17, 50P
Wheels Aluminium Alloy Die Cast
Fuel tank capacity 10 liter full (3.5 liter reserve)
Battery Low Maintenance Battery
Head lamp DC(flicker-free)
Length 2035 mm
Width 714 mm
Height 1070 mm
Wheel base 1305 mm
Ground Clearance 165 mm
Kerb weight (drum / disc) kg 124 / 124.7
Discover 125 ST
Engine 4 Valve Twin Spark Air Cooled
Engine Displacement 124.6 cc
Max Net Power 13 Ps @ 9000 rpm
Max Net Torque 1.1 kgm @ 7000 rpm
Ignition System Digital CDI
Carburetor CV type
Starting Self + kick start
Clutch Multiplate Wet Clutch
Transmission 5 Speed Constant mesh
Max Speed 105kmph
Front Suspension Telescopic Fork with Anti-friction DU Bush
Rear Suspension Nitrox Monoshock with gas canister
Front Brake Petal Disc 200 mm
Rear Brake Drum 130 mm
Front wheel / tyre New design alloy / 2.75 X 17” 41P Tubed
Rear wheel / tyre New design alloy / 3.00 X 17” 50P Tubed
Front 10 spoke 1.4 x 17, Alloy Die Cast(New)
Rear 10 Spoke, 1.6 x 17, Alloy Die cast(New)
Fuel Tank 10 L
System DC Ignition
Battery Low Maintenance Battery
Head Lamp HS1 35/35W
Ignition Control Unit DC CDI DTSI
Wheelbase 1305 mm
Seat Height 800 mm
Turning Circle Radius 2100 mm
Ground Clearance 170 mm
Kerb Weight 124.5 kg
özelliklerine bakarsak ST NİN birazdaha üstün oldugunu görebiliriz görüntü olarak ta 125ST daha hoş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------
http://ekonomi.milliyet.com.tr/bajaj...65/default.htm
habarlere cıktı:D
cok tesekkur ederim insallah yakitida fazla olmaz ybr gibi falan olursa harika.olur
kardeş sen ne bilyorsan bende onu biliyorum...ama hector15 konuya hakim yazmış gerekenleri ve motosiklet.net için varlığı buraya üye olması büyük bir şanstır..kendisine de alakası için teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
taam gelcekde Asya Motor alışık değil kaliteli mala ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
valla ganga kalmadım Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey...haklısın aslında...piyasa ve kuryeler görsün onay versin motora bizde kararımızı öyle verelim o zaman...hemen atlamayalım...
olm ya emmeye gel ya gömmeye..hayatında sahip olabileceğin en kral makinadasın ...dötün başın oynamasın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hero Honda konusunu benim Lifan bayisine sordum, o da teyid etti. Lifan bayisi aynı zamanda Asya Motor bayisi olduğundan, imkanım olursa Karizma ZMR gelir gelmez benim motoru verip almayı düşünüyorum. Bu arada 2014'te Lifan da yeni modeller getirecekmiş. 250 cc, su soğutmalı motor da olacakmış.
https://www.facebook.com/hero.motor.940?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/groups/777940502235594/
hero motor Türkiye face sayfa ve Grup
hero honda ile olan bağlantılarını koparttı artık tek başına.o eski honda teknolojili makinalar yok .gelecek herolardan fazla bişey beklemeyin.bajajla arasında dağlar kadar fark var.inanmayan hindistan motor forumlarını gezsin.bajaj makinalarına güvendiği için zaten dışa açılma peşinde ,hero ise iç piyasa lideri ama fiyat avantajı da var.gelecek olan pulsar 200 ns 11000 liralık japon rakiplerine hem teknolojik olarak hem de sağlamlık olarak rahatça kafa tutabilecek bir makina.öyle olmasa bajaj ktm nin ortağı olmaz, kawasakiye motor üretmezdi...
Evet, 2011'de ayrılmışlar ama mevcut motorlar ismi dışında hala aynı. Bunca yıldır Honda ile olan ortaklıklarından öğrendiklerini uygulamaya devam edeceklerdir. Bunların birçok modelinde strok değerleri silindir çapından büyük. Bu sayede maksimum torklarını düşük devirlerde verebiliyorlar. Mesela Glamour Programmed FI diye bir model var, 4000 devirde maksimum torkunu veriyor. Bu sayede şehir içi kullanımı çok rahat olur. NS200 çok güzel motor, enjeksiyonu olsa harika olurdu.
Bajaj markası ninja 250r ve ninja 300r modellerini kawasakiye Fason üretiyor. Yani firma kaliteli imalat yapıyor ancak iletelemeden bahsetmişsin ya işte bak kawasaki 250 ve 300 R fiyatlarına nasıl iteleniyor gör. Bajajı getirecek sermayelerde öyle itelemeden hayrına satış yapmazlar.
hero ya dandik diyen arkadaşlar 2012 yılının başta hindistanda ve orta asyadaki satış rakamlarına baksınlar.
aynı şekilde bajaja da baksınlar.
bu iki markanın yanında tvs nin satış rakamları yüzde 10 larda kalıyor.
aralarındaki fiyat farkı da neredeyse yok 3 markanın motorlarıda aşagı yukarı aynı fiyat.
neden adamların tercih ettiğini düşünün biraz.
araştırmadan etmeden bol keseden sallamayın.
bu markalar dandik diyenler cbf 150 cok mu kaliteli? 2006 daki motor aynı motor 7 sene geçmiş kronik sorununa care mi bulmuşlar?
çinde yaptır sundiroya, afrikada asyada 627 dolar satış fiyatıyla sat.
türkiyeye gel 4 bin tl 5 bin tl fiyat cek.
bir ata sözü vardır, keçinin olmadıgı yerde koyuna abdurrahman celebi derler.
bizim memlekette yere göğe sıgdıramıyoruz şöyle motor böyle motor diye.
adam motoru seleye kadar suya sokup 30 dakika boyunca calıştırıyor.
200cc 23 hp 3 buji farklı bir motor blogu yapmış.
Türkiyede küçük cc de hangi motorda böyle ekstralar mevcut?
bmw nin gs serisi ktm haricindeki hangi motor su altında calışabiliyor
yada farklı sisteme sahip motoru var.
bunlar türkiyeye gelsin. türkiyedeki tabular yıkılsın.
ingiltereye dazzler cbf 125 fazer 125 gibi motorları satarken bizde 600 dolarlık afrikanın 3. dünya ülkesine sattıgı motorları satmasınlar.
hocam gelecek pulsarlar kesin olarak enjeksiyonlu sen merak etme
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
hero ya dandik kimse diyemez derse ayıp eder.ama bajajla hero arasında satış/pazar stratejisi olarak fark var.eğer hindistana gidersen her yerde hero olduğunu görürsün fakat bajaj karlılıkta herodan baya bi ilerde...
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
Bajaj global bir şirket arkadaşlar. dünya pazarında 52 ülkede üretim ve satış yapıyor.
Honda yakasından hero yu düşürdükten sonra alt yapısını okadarda kaliteli olarak koruyacağını düşünmüyorum. Zaten sadece Hindistan pazarında doğru lider ama bajaj dünya da satış yapıor geçen yıl 1.5 milyon ihracat payına sahip ve Birinci, lokal düşünmek yerine global düşünmek lazım. Bajaj son teknolojiyi kendi argesinde kendi patentiyle üretiyor, Büyük bir finansal güce sahip buda ürünlerini kaliteli yapıor. Japon ürünleri neyse Bajaj da o . Kawasaki yi üretmesi (Kawasaki Ninja) KTM nin % 47 hisseni sahip(yakındaki hisse sahipliğini % 51 e çıkaracaklarını söylüyorlar). Kaliteli, teknolojik, Yüksek performans ve inşallah uygun fiyat daha ne olsun. Umarım en kısa zamnda Türkiyede olur. Basın bültenlerinden anlaşılacağa üzere ocak gibi gelecek. Geldikten sonra bence Fiyat, kalite , teknoloji, performans yönünden Türkiye motosiklete doyacak.
bajaja ben de güveniyorum.dayanaklılık yönünden de çok iyi olduğu söyleniyor.inşallah beklediğimiz gibi çıkar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
pulsar 200 ns eğer dandikse o zaman japon isimli çin malları hepten dandiktir ahanda yazıyorum şuraya...
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)