Bajaj Motor İnşallah Kaliteli Motordur
Reklamlar
-
metehan söylediklerine katılıyorum. eğer bir yandan çakal distribütörler, bir yandan da devlet fazla kaktırmazsa bu motosiklet alınabilecek fiyatlarda olur. açıkçası kanuniye pek güvenmiyorum. asya motor daelim markasını getirdi, yine aynı şeyi asya motor içinde söylemiştim. daelimden biraz satınca fiyatlara gazlama üstüne gazlama, kaktırma üstüne kaktırma geldi. distribütörlerde hem altyapı yok hemde çok aç gözlüler. motosikletimin yağ filtresi ülkemizde tanesi 20 TL, ebay sitesinden geçen ay kargo dahil 10 TL aldım. hadi motosiklette ötv belası var yüksek fiyattan satıyoruz diyorlar, yedek parçada da ötv mi var mübarek. açıkçası distribütörler motosiklet kullanıcılarını yolunacak kaz gözüyle görüyorlar.
Reklamlar
-
Pulsar deyince sadece NS200 mü gelecek yok diğer Pulsar'lar da gelecek mi ?
-
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Seko adlı üyeden alıntı
Pulsar deyince sadece NS200 mü gelecek yok diğer Pulsar'lar da gelecek mi ?
benim anladıgım kadarı ile orda ismi gecen modellerin bütün cc leri gelcek..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Shrieker adlı üyeden alıntı
Ni yaptın sen, yigen yav
Abi o paralar verilir mi allahını seversen
Üstüne 1000 koy (ÜBDEH'im tuttu
) 2. el CBR 250'ler var, asla kıyas kabul etmez. "Sen o zaman 2. el CBR 250 al" diyenlere de "kardeş pulsar alıcam, ama uygun fiyata alıcam" diyorum
Hindistan'da 2700 TL eden motor burada nasıl 6 etsin. Orada kar etmiyor mu bajaj, Hint hükümeti %0 mı vergi alıyor ? Fazla fazla olsun, 4.5 - 5 TL diyelim. Üstüne kesin yokum.
4 Tane diyo biri zaten atv olacak, geriye 3 tane kalıyo ikisini de saymış (boxer, discover) dolayısıyla geriye 1 adet pulsar kalıyo. Büyük ihtimalle NS200 dersek kehanet olmaz.
atv üretmiyo ki nerden gelcek D RE MARKA ARABA GETİRCEKLEK..
-
Shrieker,
Haklısın da ben bizim satıcıların olaya bakış açısını tahmin edebiliyorum. Onlar ucuza satıp sürümden çok kar edeceklerine pahalı satıp toplamda daha az kar etmeyi tercih ediyorlar. Dünyanın en akıllısı biz olduğumuz için .
Bu arada bir önceki sayfadaki inceleme yazısının altındaki yorumları da okudum. Motorun diğer sahipleri incelemeyi yapan elemanı topa tutmuşlar. Titreşimin onun bahsettiği kadar olmadığını, ayrıca performansının da kesinlikle Pulsar 220'den yüksek, Duke 200 ve CBR 250'den düşük olduğunu söylemişler. Yakıtı gerçekten ekonomikmiş, bir litre ile 52 km giden bile var. En fazla 100 km'de 2,5 litre yakacak gibi duruyor. Ayrıca Bajaj'ın bu motorun enjeksiyonlusunu çıkaracağını söyleyenler de var. Eğer bu doğruysa ve yetişirse bence Kuralkan doğrudan enjeksiyonlu modelle başlasın.
Yani o incelemeye bakıp çok da olumsuz düşünmemek lazım.
-
hector 15, bu kadar bilgiye sahipsiniz fiyatlar hakkındada bir tahminde bulununda merakımız biraz gitsin,
-
ramizan83 adlı üyeden alıntı
hector 15, bu kadar bilgiye sahipsiniz fiyatlar hakkındada bir tahminde bulununda merakımız biraz gitsin,
fiyatlar hakkında ancak aralık ayındaki bayi toplantısında ögrenebiliriz şimdi ne söylesek yanlış olur...
-
o zamana kadar bu kadar merak bizi öldürür hocam,
ön bilgi yokmu ki acaba hiç şu kadardar pazar girer gibisinden
yaklaşık tahmin olsa iyi olurdu.
-
Hindistanda 2.700 olan motosiklet ulkeye girerken % 70 gumruk ve 100 dolar fon var
bu gun satilan 250 cc alti tum motorlarda % 18 kdv % 8 otv ve ekp var.
tabi belli de olmayabilir motor lar kuralkanın firmasında üretilecegi için nasıl bir fiyat yaparlar bilemiyorum...
200 ns fiyatı buna bakarak 5.000 tl nin altında olmaz tahminimce...
-
tşk ler açıklamanız için,
-
16-09-2013 12:29 tarihinde yazmıştım bunu.
Tsubasa adlı üyeden alıntı
fiyat olarak bir tez ortaya atabilirim.
aynı şekilde
tvs apache de hindistan malı ve 70000 hindistan rupesine satılıyor. yani 2350 türk lirası, türkiyedeki satış fiyatı 5190 lira
bajaj pulsar 200 ns ise hindistanda 85000 hindistan rupesine satılıyor, yani 2750 türk lirası, beklediğim fiyat ise 6-7 bin tl arası.
tez olarakda cok düz düşündüm. tvs apache yi alan isotlar türkiyeye 2.2 kat fiyatla türkiyede satışa sunmuş.
yüzde 90 böyle olacagını düşünüyorum
-
hector15 adlı üyeden alıntı
Bajaj Auto Ltd. Hindistan’ın en büyük 2’nci, dünyanın ise 5’inci motosiklet üretici firmasıdır.
1.ci kimmiş çok merak ettim TVS olduğunu sanmıyorum.
Shrieker adlı üyeden alıntı
Hindistan'da 2700 TL eden motor burada nasıl 6 etsin.
Benim motorun çindeki fiyatı hatırlamıyorum ama çok çok uygundu. Mondial 7800 TL liste fiyatı verdiğinde araştırdım, Avustralya, İngiltere, Canada(sanırım) ve Almanyada burdakinden ~100TL daha pahalıya satılıyordu. Yani yurt dışına çıkınca motor, fiyat olarak bir sıçrama yapıyor nedense. Sadece Türk tüccarlar değil diğer ülkelerde de fiyat fena şişiriliyor... Ben de anlamadım.
Tsubasa adlı üyeden alıntı
16-09-2013 12:29 tarihinde yazmıştım bunu.
iyat olarak bir tez ortaya atabilirim.
aynı şekilde
tvs apache de hindistan malı ve 70000 hindistan rupesine satılıyor. yani 2350 türk lirası, türkiyedeki satış fiyatı 5190 lira
bajaj pulsar 200 ns ise hindistanda 85000 hindistan rupesine satılıyor, yani 2750 türk lirası, beklediğim fiyat ise 6-7 bin tl arası.
tez olarakda cok düz düşündüm. tvs apache yi alan isotlar türkiyeye 2.2 kat fiyatla türkiyede satışa sunmuş.
yüzde 90 böyle olacagını düşünüyorum
Katılıyorum. Kağıt üstündeki 23 hp nin suyunu sonuna kadar fiyatından çıkartacaklardır...
-
Birincisi Hero Honda. Onu da Asya Motor getirecekmiş.
-
1 ci hero honda bildiğim kadarıyla.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Yani o incelemeye bakıp çok da olumsuz düşünmemek lazım.
Evet abicim ben de öyle düşündüm, zaten internette başka kullanıcı yorumları da var (sonradan gördüm). Titreşim var ama öyle çekilmeyek derecede değil şeklinde yorumlar genelde. Yoksa bu başlıkta dolanmanın bi manası kalmaz.
Fiyat hakkında mantıklı yorumlar geliyo, ama bu motora 5.5 - 6 gibi rakamlar çok fazla.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
aga adam 6-7 bin veririm diyo siz neyi konusuyonuz ya :D
-
Syanur adlı üyeden alıntı
1.ci kimmiş çok merak ettim
TVS olduğunu sanmıyorum.
10 gündür Hindistandayım , her 5 motordan 3 tanesi hero yada hero honda.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
Bu motor için TVS Apache'den daha yüksek bir fiyata hazır olun. Ona göre kaç olur tahmin edin artık.
-
ıyı gunler pekı discover 125 st veya t nın fıyatı ne kadar olabılır acaba yada soyle sorayım onlar gelırmı gelırse fıyatı nasıl olur
-
hector15 adlı üyeden alıntı
Hindistanda 2.700 olan motosiklet ulkeye girerken % 70 gumruk ve 100 dolar fon var
bu gun satilan 250 cc alti tum motorlarda % 18 kdv % 8 otv ve ekp var.
tabi belli de olmayabilir motor lar kuralkanın firmasında üretilecegi için nasıl bir fiyat yaparlar bilemiyorum...
200 ns fiyatı buna bakarak 5.000 tl nin altında olmaz tahminimce...
Bu hesaba göre 5900 tl civarı bir fiyat çıkıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler