Benzinin litre fiyatına bu geceden geçerli olmak kaydı ile 11 kuruş zam yapıldığı bildirildi.
Benzin fiyatlarına en son 24 Eylül'de 8-9 kuruşluk indirim yapılmıştı.
Benzinin litre fiyatına bu geceden geçerli olmak kaydı ile 11 kuruş zam yapıldığı bildirildi.
Benzin fiyatlarına en son 24 Eylül'de 8-9 kuruşluk indirim yapılmıştı.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Gemlik yolundaki opetten 2 saat önce 4.76 a aldım
Bana giren çıkan yok arkedeş ben yine 20 liralık alacağım
Anasının ***** Yapsın zammı ... Cileden cıkardılar artık
Bu da sanırım Tayyip'in demokrasi paketinin bir parçası.
ben şu sıralar pek motor kullanmıycam çok fazla giren çıkan yok bana
ust uste gelen indirimlerden belliydi.Stok yapanlar yasadi.
ah ah artık hiç koymuyor artık 4.75 ten pazar günü 30 tl lik benzin aldım şimdi olsa 4.86 değişen bir şey yok 5 tl olunca isyan ederiz yine
bi depoyla 500-600 arası yol alıyorum.. bi depo bitene kadar indirim ve zamları takip edemiyorum :D
Zaten dünyanın en pahalı benzinini kullanan ülke olduk birde hala zam nasıl yapabiliyorlar ?
Ulan recep hergün küfür ettiriyorsun kendine ben küfür etmekten bıktım sen milyonlarca insandan küfür yemekten bıkmadın.
12 ekim-21 ekim arası tüm otoyol köprü geçişleri ücretsiz olacak, ordan doğan zararı bi yerden kapamaları lazım sonuçta ..
bir de madalyonun tersini görmeye çalışalım. inşallah daha da artar ki dört tekerlekli ayılar benzin fiyatları yüzünden trafiğe çıkamaz. böylece sevgili ayılarımız motosikletin en ekonomik ulaşım aracı olduğunu görür artık. benimkisi de züğürt tesellisi işte!
Açılım paketinin ardından zammıda araya sıkıştırdılar.
Haram olsun boğazlarında düğümlensin o bizim fazla fazla verdiğimiz vergilerle zengin edilen yandaşların yatacak yerleri yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)