New York City de yaşanan olayda, grup sürüşü yapan motorcularla tartışan Range Rover marka jipe sahip sürücü motorlu grubu ezerek üstlerinden geçiyor.Bir kişi hayatını kaybetmiş söylecek söz bulamıyorum.. Ben hayatımda böyle birşey izlemedim....
New York City de yaşanan olayda, grup sürüşü yapan motorcularla tartışan Range Rover marka jipe sahip sürücü motorlu grubu ezerek üstlerinden geçiyor.Bir kişi hayatını kaybetmiş söylecek söz bulamıyorum.. Ben hayatımda böyle birşey izlemedim....
Sonrasında ne oldu acaba kamera kaydı kesmiş, gereken cezayı almıştır
Ne tırsak adamlarmış motordan inmeye korkuyolar
Gurubun üstünde geçti resmen, gittiler yakaladılar yan yana kardeş kardeş 10km gittiler
Burda böyle birşey olsa vites topuzunu monte ederler adama valla.
Genelleme yapmak hoş olmuyor ama bizim memleketteki range suruculerinin icinde de bu neviden cok eleman mevcut.
kardeş kardeş gitmeselerde ne yapsalar.
adam grubu ezmiş motorla takip ederken 20 kat daha dikkatli olmak gerekir sizi ezmiyecegi ne malum ?
sakince takip etmeleri kırmızı ışıga kadar yada trafikte yakalayana kadar. ayrıca plakasını almak içinde yapmışlardır.
zaten video'nun sonunda adamı yakalamışlar.Onun nasıl bir linç girişimine ugradıgını düşünmek pek zor degil.
Aynı karınca sürüsünün yuvasına böcek düşmüş gibi. o adamın sag çıktıgına bile şüphe ederim.
böyle adiler denk geldiği zaman takip edeceğinizde kesinlikle önüne sağına soluna geçmeyin arkasından öndeki hayvan ani fren yapacak şekilde boşluk bırakarak gittiği yere kadar takip edin durunca istediğinizi yapın çünkü unutmayın ki sağına soluna geçip durdurmaya çalışırsanız durmaz olan size olur.
ayrıca videonun devamı yok mu ? motorcular gebertmediyse eğer inşallah müebbet yer...
bızım burda olsa adamı lınc etmıslerdı ıyı yıne okadar km gıdebılmıs adamın yaptıgı tam bır hayvanlık otesı sen motoru ez gec bırde utanmadan durma yuh artık
onu durduramıyorlarsa onun önündeki araçları durdurabilirlerdi
gerçi o sinirle düşünmek zor
oha tüylerim diken diken oldu :( videonun sonunda arabanın canlarını kırmaya başlıyolar sonunu kesmişler o o... ç . acaba nasıl benzettiler
Sinirden izlerken elim ayağım boşaldı yahu,maalesef o tür bir araca karşı 2 tekerle seyir halinde hiç bir şey yapamazsınız o yüzden bu tür toplu grup sürüşlerinde arkada ya da önde 4 tekerli araç olsa çok daha etkili olurdu şerefsizi durdurmak adına.
Ben olsam 2. dk ya kalmaz o adamı o arabadan indirirdim. Allah böyle bir şey göstermesin ben kesin katil olurum.
Komalık etmişler adamı....
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
yalnız farkettiyseniz eleman zencilere sataşmış ve sanırım onlardan birini ezmiş(aralarında beyaz olduğunu hiç zannetmiyorum)sonuç olarak; beyaz bi adam olarak bi zenciyi ezdiysen işin bitmiştir dostum
Keske polise verselermis, devlet hapisanesine bi girseydide gorseydi zenci anatomisini yakindan.
Direk cinayete tesebus ile yargilanirdi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)