Zorunuza giden ne yw neyi çekemiyorsunuz
Herkesin motoru kendine vatandaş cb almıs banane yav sanki benmi binecem
Zorunuza giden ne yw neyi çekemiyorsunuz
Herkesin motoru kendine vatandaş cb almıs banane yav sanki benmi binecem
çekemeyen anten taksın görüyoruz cb topiğini takip edenleri
Arkadaşlar konuya ne zamandır yorum yapayım diyorum unuyordum hep
Şimdi öyle motoru kötülemeyin bu motorla kaç km yol yapanlar var mesela iki motor bir çift gibi bir konu vardı bir sürü yeri gezmişler.
Tamam motorda titreşim olabilir tvs apachedede var.
Koltuğu sert ama bir süre kullandıktan sonra rahat oluyormuş.
Devir göstergesine ben gerek duymuyorum ne gerek var ?
Ayrıca konuyu açan arkadaşım hergün nasıl sorun çıkarıyor merak ediyorum ?
Benim cup 15.000 kmde daha yeni yeni sorun çıkarmaya başladı debriyaj balatası fren balataları vs.
80 km/hyi geçmiyor diyenleride anlayamıyorum normal hızı 100 km/h
100cc motor bile rahat görür 80i cbnin görmemesi saçmalık
Şu topiğe yazmayacam dedim ama tahrik ediyosunuz adamı.
Geçenlerde diskovari çenıl'da Honda'nın çindeki üretim fabrikasının belgeselini izledim , izlemez olaydım , honda maliyetten kurtaracağım diye kaliteyi çok düşürmüş. Silindiri bakalitten ,çamurluklarını deposunu kartondan yapıyolar. hele bi de lastikleri görseniz o motora binmezsiniz , kullanılmış lastikleri kaplama yapıp takıyolar motorların üstüne. korkulur bu hondadan.
Devir göstergesi yok , abi devir göstergesi olmazsa ben nasıl vites değiştiricem , motorun bayıldığını nasıl anlıyacam , zaten motosiklet eğitimlerindede hocalar gözünüzü sakın devir saatinden ayırmayın diyolar , bi bildikleri var demek ki.
motor çok yavaş , geçenlerde istanbul parka girdim öyle bi asfaltın tozunu alayım , baktım önde bi r6 sonra bi baktım yok , sonra yanımdan bişey geçti son anda tanıdım gixxer 600. velasıl kelam cb 125 pist motoru değilmiş onu anladım. nabiyim daha acemiyim öğrenicem.
Uzun yola çıktım motorla , gittim gittim dere tepe düz gittim. bi mola verdim oturdum bi ağaç gölgesine. arkadaş her tarafım karıncalaşıyo , bu cb'de nası bi titreşim var böyle aman allahım. 10 dakika geçti hala karıncalaşma geçmedi. Abow yanlışlıkla karınca yuvasının üstüne oturmuşum. istemedende olsa CB'ye pok attık iyimi :(
Arkadaşım sen bu cümlende ciddimisin ? Şu an şaşırsam mı yoksa sizin gibi beyni olan ve bu cümleyi yazmaya çekinmeyen bireylerde aynı kimliği taşıdığıma utansam mı karar veremedim. Insanları diğer canlılardan ayıran en büyük özelliklerden biri mantıktır. Hadi insan ol biraz mantık kur ve şu cümleni bi daha oku.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Sinan ağa seninki de iş mi yahu. 1000 lik motorla aynı piste çıkmak da ne demek. Ayıp bir şey
ne bileyim kanka ya acemilik işte , dışarıdan bakınca ikiside motosiklet gibi duruyo , nerden bileyim benimki tek silindir diğerlerinin 4 silindir olduğunu. Ama olsun böyle böyle öğrencez bu işleri Forumda çok bilen abiler var öğretirler , bilmeselerde başka birinden duyarlar birazda kendi yorumlarını katarlar öğretirler bizede.
Herkes birbirini yanlis anlamis giydirivermis birbirine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)