Yiğğğğ Biiğğğ Arrrr
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
3 liralık motordan 5 liralık iş beklersen böyle olur..
Benim cb 12.000 e gelmek uzere,koltuk sert,camurluk yerdeki suyu diz kapagina kadar alip atiyor.. bunlar harici sorun yok. Bu tur sikayetlerde bulunanlar apaciler. Mesela bu vatandasi face ten ekleyin apaci degilse gelin yuzume tukurun. Yok ybr ile 136 yapmis cb ile 122 yapmis bu ne sacma muhabbet? Ayrica findik kadar karburatorlu motorda ne arizasi yasamis bi yazsin bakalim? Bi suru ariza yasadim diyor tek bir ariza yazmamis? Kotu dedigi lastiklerle ben karda ana yolda geziyordum forumda resimleri de var.ayrica aralikta kar yagarken bile tek marş ;) bu adamin yasi kac bu arada? Merak ettim? Mobilden giriyorum goremiyorum bu vatandas hangi ilde? Motorun icinde yag oldugundan haberi var mi? Allah askina ferdi,murat? Hangimize yakin bu?kocaelideyse bizzat ben bulusup bakicam ne sorun varmis? Sonrada honda servisine gidip baslarina aticam motoru tabi gercekten ariza varsa. Ariza yoksa da artik caldigi vakit ve attigi palavra icin biseyler dusunuruz
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Aynen oyle,ben 4 sene asya schooter kullandim 1 kere ariza yapmadi. Jinlun sakin ha dediler gittim aldim 1 lira masraf cikarmadi yolda birakmadi ki haziran sicaginda nefes aldirmadan gazi kapatip 2 kisi uzun yola da gittim,koye daga bayira da ciktim.. oyle dingiller gordum ki motor yagi denen seyden haberi yok, ben acip bakiyorum damla yag kalmamis diyorum adam bana "buna yag koymuyon bilaaaaader sadece benzinle calisiyo,sen bunu mobilet mi sandin?" Diyor
Memlekette boyleleri oldukca bu sonuclar kacinilmaz olacak. Allahtan butceleri hic 10.000 tl yi gecmiyor da gidip Ktm fln alip ona da bok atmiyorlar
demekki neymiş hondanın çinlilere karşı getirdiği motor çinlilerden dandik miş....
eee siz hala neyi konuşuyosunuz konuda o değilmi ahahahahha
Konuşmayı herkes yapar,önemli olan motosikletini düzgün kullanmak ve sevmek.
''CDI = Bilgisayar Kontrollü Ateşleme'' sisteminin olmayışından olabilir mi? Halbu ki bir çok Çin'li tenekelerde (benim gözümde motosiklet, ama bazı marka tutkunları için...) CDI sistemi mevcut! E haliylede CDI sistemi yerine klasik ateşleme sistemi bulunduğundan, doğası gereği vuruntulu çalışacak, bunun sonucunda da; hem çok yakacak, hem ömrü kısa olacak (vuruntulu çalıştığından), hem de performans'sız olacaktır. Ama siz yine de ''kalite''li Honda'lara toz kondurmayıp, binmeye devam edin. Kalın sağlıcakla. (Eski Sundiro CB 125 E mağduru)
Gaz'ı az açarsan az yakar. İyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Az kullanmadım Çin'li. Sizlere de üstün teknolojili Çin'li motosikletlere binmenizi tavsiye ediyorum. Ama bu Çin'li "Sundiro-Zonda" olmasın. Mutlu sürüşler, kalın sağlıcakla.
Dip not: Ele aldığım sadece oydu. Diğerlerini anlatmak/yazmak istemedim. Yaşanarak tecrübe edilmesinin taraftarıyım.
Kullanmadan tecrübe edilebilen tek motosiklet çinli motosikletlerdiryıllardır kullanıyorum kullanmayanların tecrübesi kadar tecrübeli olamadım.Ne cümle kurdum be
Anlamadım şimdi, hangi Çin 125cc commuteri, sırf CDI sistemi var diye Honda CB' den daha az yakıt tüketiyormuş
Titanlar, CBF ler falan... CDI var mı bilmiyorum ama vuruntulu mu çalışlıyorlar, bu yüzden mi ömürleri 100.000 lerce km
Performans, zaten kahve fincanı silindirden kim performans bekleyebilir ki, beklese beklese hadi buldu enn performanslısını ne kadar fark atabilir ki bana, değermi 2dk için... ... bu konu tartışılır
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)