Arkadaşlar ,
18 Aralık Cumartesi,saat 19,00 da Park Orman'da düzenlenecek olan 2004 BMU Balkan ve TMF Türkiye Şampiyonları Ödül Töreni'ne giden olacak mı?
Ben orda olucam gidecek olan varsa haberleşelim...
Arkadaşlar ,
18 Aralık Cumartesi,saat 19,00 da Park Orman'da düzenlenecek olan 2004 BMU Balkan ve TMF Türkiye Şampiyonları Ödül Töreni'ne giden olacak mı?
Ben orda olucam gidecek olan varsa haberleşelim...
çok istedim,yakınd aturuyorum ama gidemedim yaaa.
isterimki benim gibi motor sevdalısı arkadaşlarla tanışayım.. yazık.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
gittin mi peril? nasıldı? fotoğraf çektin mi?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Bendeniz çektim. Pazartesi Erhan koyarsa görürsünüz
Hepsini yolladım. Keşke gelseydiniz. Erhan eşi ile ordaydı.
Gayet güzeldi. Bazı motorcular gereksiz şovlar yaptı malesef. Tekerlek yakma gibi. Az daha deviriyorlardı motorları.
Oradaki herkesin motorcu olması çok güzel bir duyguydu. Özlem Tekin 1 numaraydı. Malesef saygısız seyirci erken dağıldı. Çok küçük bir topluluğa verdi konserini. Çok iyiydi ama :
DBTYSG
aaaaah siteyi daha sıkı takip etmeliyim sınav dönemi bile olsa, güzelim organizasyonu kaçırdım işte
imza, safrane
hıım resimler aldığım tüyoya göre çok ilginç
merakla bekliomm kalanını
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
meraklandım şimdi resimler nerdeee?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)