Meğer Hiçbirşey Bilmiyormuşum...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Teşekkür ederim hepinize. Yeni başlayanlar içinde aman ben artık öğrendim havasına kapılmayın sonunuz ben gibi olmasın. Sağ kolum iptal durumda yarın ilk iş ortopediye...
-
geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
-
geçmiş olsun tüm arkadaşlara kazasız belasız iyi yolcular dileğim ile
-
lickup adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim hepinize. Yeni başlayanlar içinde aman ben artık öğrendim havasına kapılmayın sonunuz ben gibi olmasın. Sağ kolum iptal durumda yarın ilk iş ortopediye...
Sen ben öğrendim havasına kapılarak ne hata yaptın merak ettim. Bu arada şunu anladım motosiklette fren kadar kaçış noktalarınada dikkat etmek gerek şehiriçinde devamlı sol arka far hizasından sürüyorum aynadan adamı görüyorum yakın farlarım devamlı açık kırmızıda durursam mutlaka bip bip yapıyorum beni gördüğünden emin oluyorum ani fren yapma durumunda gidonu hafif sağa kırarak yırtıyorum.
Bu şekilde acemi motorcu olarak ilk 500 kilometremi kazasız hatta kaza bile değil korna çalmadan sert fren yapmadan atlattım. 2. konu otobüslerden uzak dur önünde duruyorsa geçmeye çalışma görmüyorlar.
şehiriçinde özellikle trafik yoğun ve hızlı akıyorsa benim gibi motor değilde bisiklet sürer gibi sür açıyorum 4 lüleri en sağdan 20 km hızla ferah ferah sürüyorum.
Ve merkezden uzak duruyorum arabasını geçtim çok kez bisikletle arabaya arkadan çarptım 1 sn önce motorun üstünde ayağa kalk hasarsız atlatırsın genelde kaputum üstüne düşerim ama yayalar yola fırlıyor çocuk çocuk dümdüz gitsen kadını sola kırsan büyük çocuğunu sağa kırsan küçük oğluna çarpacaksın el ele 2 metre kemer oluşturuyorlar.
-
merak ederim adlı üyeden alıntı
Sen ben öğrendim havasına kapılarak ne hata yaptın merak ettim. Bu arada şunu anladım motosiklette fren kadar kaçış noktalarınada dikkat etmek gerek şehiriçinde devamlı sol arka far hizasından sürüyorum aynadan adamı görüyorum yakın farlarım devamlı açık kırmızıda durursam mutlaka bip bip yapıyorum beni gördüğünden emin oluyorum ani fren yapma durumunda gidonu hafif sağa kırarak yırtıyorum.
Bu şekilde acemi motorcu olarak ilk 500 kilometremi kazasız hatta kaza bile değil korna çalmadan sert fren yapmadan atlattım. 2. konu otobüslerden uzak dur önünde duruyorsa geçmeye çalışma görmüyorlar.
şehiriçinde özellikle trafik yoğun ve hızlı akıyorsa benim gibi motor değilde bisiklet sürer gibi sür açıyorum 4 lüleri en sağdan 20 km hızla ferah ferah sürüyorum.
Ve merkezden uzak duruyorum arabasını geçtim çok kez bisikletle arabaya arkadan çarptım 1 sn önce motorun üstünde ayağa kalk hasarsız atlatırsın genelde kaputum üstüne düşerim
ama yayalar yola fırlıyor çocuk çocuk dümdüz gitsen kadını sola kırsan büyük çocuğunu sağa kırsan küçük oğluna çarpacaksın el ele 2 metre kemer oluşturuyorlar.
Ani frene kadar bende çok güzel sürüyordum herşey güzeldi. Ancak insanın karşısına bazen beklemediği şeyler çıkabiliyor. Yola su dökülmese ve tekerim ıslanmasaydı büyük ihtimal kaymazdım ben. Ama olacağı varmış oldu...
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Eldivensizde binmeyelim motosiklete
sonuna kadar katılıyorum.. Dikkatsizliğim yüzünden Cbr250 ile yol ayrımına konan konilere çarpıp panikleyerek düşmüştüm , eldiven olmasa o şekilde kalkıp tekrardan gaz veremezdim , şüphesiz..
Allah kimseye kaza bela vermesin , Geçmiş olsun ..
-
lickup adlı üyeden alıntı
Ani frene kadar bende çok güzel sürüyordum herşey güzeldi. Ancak insanın karşısına bazen beklemediği şeyler çıkabiliyor. Yola su dökülmese ve tekerim ıslanmasaydı büyük ihtimal kaymazdım ben. Ama olacağı varmış oldu...
geçmiş olsun kaç kilometrede motor en son 200 küsürlerdeydi sanıyorum.
Koruma demirin yoksa mutlaka taktır çok işe yarıyor.
-
merak ederim adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kaç kilometrede motor en son 200 küsürlerdeydi sanıyorum.
Koruma demirin yoksa mutlaka taktır çok işe yarıyor.
Teşekkür ederim. 270 km de. İlk işim koruma demiri taktırmak olacak zaten, Km saatinin dış plastiği kırıldı sadece başka biyerine birşey olmadı Allahtan.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
Geçmiş olsun dostum artık usta bir sürücüsün(şaka bir yana geçmiş olsun tekrar) bu tarz aksiliklerle tecrübe kazanıyor insan, emin ol aynı yolda bundan sonra daha dikkatli olacaksın aynı hatayı yapma yada yapılan hataya kapılma ihtimalin çok çok daha az umarım bundan sonra bu tarz aksilikler başımıza gelmeden iyice tecrübeleniriz hep birlikte :D
-
Geçmiş olsun. Omuz ne durumda? Doktora gözüktünüz mü?
-
-
-
Çok geçmiş olsun, korumanın önemini acı bir şekilde anlamışsın.. umarım daha dikkatli ve hazırlıklı olursun...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)