Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Meğer Hiçbirşey Bilmiyormuşum...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    geçmiş olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    geçmiş olsun

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Teşekkür ederim hepinize. Yeni başlayanlar içinde aman ben artık öğrendim havasına kapılmayın sonunuz ben gibi olmasın. Sağ kolum iptal durumda yarın ilk iş ortopediye...

gt250-bora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250 Comet + Suzuki sv650s
    geçmiş olsun allah beterinden saklasın...

Motosikleti
    mondial sfc
    geçmiş olsun tüm arkadaşlara kazasız belasız iyi yolcular dileğim ile

Alıntı lickup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim hepinize. Yeni başlayanlar içinde aman ben artık öğrendim havasına kapılmayın sonunuz ben gibi olmasın. Sağ kolum iptal durumda yarın ilk iş ortopediye...

Sen ben öğrendim havasına kapılarak ne hata yaptın merak ettim. Bu arada şunu anladım motosiklette fren kadar kaçış noktalarınada dikkat etmek gerek şehiriçinde devamlı sol arka far hizasından sürüyorum aynadan adamı görüyorum yakın farlarım devamlı açık kırmızıda durursam mutlaka bip bip yapıyorum beni gördüğünden emin oluyorum ani fren yapma durumunda gidonu hafif sağa kırarak yırtıyorum.

Bu şekilde acemi motorcu olarak ilk 500 kilometremi kazasız hatta kaza bile değil korna çalmadan sert fren yapmadan atlattım. 2. konu otobüslerden uzak dur önünde duruyorsa geçmeye çalışma görmüyorlar.

şehiriçinde özellikle trafik yoğun ve hızlı akıyorsa benim gibi motor değilde bisiklet sürer gibi sür açıyorum 4 lüleri en sağdan 20 km hızla ferah ferah sürüyorum.

Ve merkezden uzak duruyorum arabasını geçtim çok kez bisikletle arabaya arkadan çarptım 1 sn önce motorun üstünde ayağa kalk hasarsız atlatırsın genelde kaputum üstüne düşerim ama yayalar yola fırlıyor çocuk çocuk dümdüz gitsen kadını sola kırsan büyük çocuğunu sağa kırsan küçük oğluna çarpacaksın el ele 2 metre kemer oluşturuyorlar.

Motosikleti
    Alıntı merak ederim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen ben öğrendim havasına kapılarak ne hata yaptın merak ettim. Bu arada şunu anladım motosiklette fren kadar kaçış noktalarınada dikkat etmek gerek şehiriçinde devamlı sol arka far hizasından sürüyorum aynadan adamı görüyorum yakın farlarım devamlı açık kırmızıda durursam mutlaka bip bip yapıyorum beni gördüğünden emin oluyorum ani fren yapma durumunda gidonu hafif sağa kırarak yırtıyorum.

Bu şekilde acemi motorcu olarak ilk 500 kilometremi kazasız hatta kaza bile değil korna çalmadan sert fren yapmadan atlattım. 2. konu otobüslerden uzak dur önünde duruyorsa geçmeye çalışma görmüyorlar.

şehiriçinde özellikle trafik yoğun ve hızlı akıyorsa benim gibi motor değilde bisiklet sürer gibi sür açıyorum 4 lüleri en sağdan 20 km hızla ferah ferah sürüyorum.

Ve merkezden uzak duruyorum arabasını geçtim çok kez bisikletle arabaya arkadan çarptım 1 sn önce motorun üstünde ayağa kalk hasarsız atlatırsın genelde kaputum üstüne düşerim ama yayalar yola fırlıyor çocuk çocuk dümdüz gitsen kadını sola kırsan büyük çocuğunu sağa kırsan küçük oğluna çarpacaksın el ele 2 metre kemer oluşturuyorlar.
    Ani frene kadar bende çok güzel sürüyordum herşey güzeldi. Ancak insanın karşısına bazen beklemediği şeyler çıkabiliyor. Yola su dökülmese ve tekerim ıslanmasaydı büyük ihtimal kaymazdım ben. Ama olacağı varmış oldu...
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...

burakragaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R 13'-ÇALINDI - Maxx 200-16' -Rx3i Evo'16 -
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eldivensizde binmeyelim motosiklete
    sonuna kadar katılıyorum.. Dikkatsizliğim yüzünden Cbr250 ile yol ayrımına konan konilere çarpıp panikleyerek düşmüştüm , eldiven olmasa o şekilde kalkıp tekrardan gaz veremezdim , şüphesiz..
    Allah kimseye kaza bela vermesin , Geçmiş olsun ..

Alıntı lickup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ani frene kadar bende çok güzel sürüyordum herşey güzeldi. Ancak insanın karşısına bazen beklemediği şeyler çıkabiliyor. Yola su dökülmese ve tekerim ıslanmasaydı büyük ihtimal kaymazdım ben. Ama olacağı varmış oldu...
    geçmiş olsun kaç kilometrede motor en son 200 küsürlerdeydi sanıyorum.

Koruma demirin yoksa mutlaka taktır çok işe yarıyor.

Motosikleti
    Alıntı merak ederim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kaç kilometrede motor en son 200 küsürlerdeydi sanıyorum.

Koruma demirin yoksa mutlaka taktır çok işe yarıyor.
    Teşekkür ederim. 270 km de. İlk işim koruma demiri taktırmak olacak zaten, Km saatinin dış plastiği kırıldı sadece başka biyerine birşey olmadı Allahtan.
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...

garabel67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125, CBR 250R, VFR 800, Tracer 700
    Geçmiş olsun dostum artık usta bir sürücüsün(şaka bir yana geçmiş olsun tekrar) bu tarz aksiliklerle tecrübe kazanıyor insan, emin ol aynı yolda bundan sonra daha dikkatli olacaksın aynı hatayı yapma yada yapılan hataya kapılma ihtimalin çok çok daha az umarım bundan sonra bu tarz aksilikler başımıza gelmeden iyice tecrübeleniriz hep birlikte :D

Motosikleti
    BURGMAN UH 200
    Geçmiş olsun. Omuz ne durumda? Doktora gözüktünüz mü?

Büyük geçmiş olsun.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Geçmiş olsun

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Çok geçmiş olsun, korumanın önemini acı bir şekilde anlamışsın.. umarım daha dikkatli ve hazırlıklı olursun...
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)