Şimdi bekocum sordugun soru guzel de verdiğin cevaplar yanlış değilmi hocam sencede ? ferdinandd ın yazıları ne guzel okumadınmı hocam aklımda soru ısaretlerı vardı herkez birşey dedi benım gonlume en sıcak gelen yorumu saolsun arkadsımız cok guzel bır acıklamayla yaptı ve dusuncelerımın dogru olduguna karar verdırdı burda bi oylama yapayımda kım ne derse onu alayım tartısması yapmıyoruz kı. Ben sıyah ıstıyorum ısterse deıl 20 kısıden 15 ı dunyanın tamamı beyaz desın gene sıyah alırım zevkim bu . O zaman dıceksın nıye burda soruyorrsun ? Adı ustunde moto sohbet deıl mı hocam. Bak sen beyaz dedın o yeşil dedi 2 kişi siyahtan şaşma dedi ve cok guzel acıklama yaptı tam benım dusuncelerımı yansıttı bende kararımı verdım sencede kotu olmadımı sohbet ? Cbr konusuna gelırsek aklımın %51 i ninjadaydı zaten orda kı konusmada da arkadslar gonlunden gelenı dınle dıyerek beni ninjada karar kıldırdılar. Fakat sen 2 başlıkdada yorumlarını yazdıkdan sonra senin düşüncelerıne ( cok ozur dılerım ) karar kılınmadıgında sinirlenıyorsun sanırım