merhaba ıyı gunler bajaj ve hero markaları ulkemıze gelıcekmıs honda ve yamaha ya rakıp olucagını okudum bajaj ı buldum ama hero nun modelerıne bakamadım nerden bakabılırım acaba ve bu markalar bu kadar ıyı mı
merhaba ıyı gunler bajaj ve hero markaları ulkemıze gelıcekmıs honda ve yamaha ya rakıp olucagını okudum bajaj ı buldum ama hero nun modelerıne bakamadım nerden bakabılırım acaba ve bu markalar bu kadar ıyı mı
hindistanda teknolojinin ve iyi motosiklet kavramının daha da cok oturdugu bir ülke olarak varsayarsak
sana şöyle hindistanda yapılan araştırmanın sonucnu göstersem az da olsa anlarsın neyin ne oldugunu.
bazı arkadaşlar hala durumun ciddiyetini kavrayamadılar
bu adamlar japon commuter(çin malı) olan hondalardan yamahalarda suzukilerden cok daha iyiler .
İyilik kavramı neye göre belirleniyor? Her motosiklet markasının avantajları ve dezavantajları vardır.
Çinde üretim yaptırmak ve çin menşeyli ürün üretip satmak farklı kavramlardır.
Hindistan, motosiklet endüstrisinde kendine yer etmiş üreticilerle dolu bu bir gerçek. Ancak her pazara sunulan ürünlerin kalitesini ve tatmin oranınıı, o pazarın beklentileri, satıcının fiyat politikası, yakıt ve satış sonrası maliyetlerinin yanında servis kalitesi belirler.
Servis ve kurumsal hizmet konusunda Honda hariç diğer firmaların ciddi yol alması gerektiğini düşünüyorum özellikle. Bunu hemen hemen her motosiklet markasını tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum.
bu markaların bayii agı genıslerse guzel olur mesela ben 15 gun sonra ehlıyete yazılıcam ve mondıal drıft almayı dusunuyordum bajaj dıscover 125t modelı cok hosuma gıttı grafıge de baktım gercekten cok satmıs fıyatı en azından cb125 e nın ustunde olur dıye dusunuyorum yanlısmıyım
O motor kesinlikle CB125'ten iyidir. Honda'nın orada fazla satmamasının nedeni zaten bu sınıftaki Hint modellerin benzer Honda'lardan veya diğer markalardan daha iyi olması. Ayrıca tabi bunu bildikleri için, bilinen markaların modelleri muhtemelen daha büyük hacimli modellerdir ve o yüzden çok satmıyordur. Kaldı ki Hero da aslında Honda sayılır. Hero başlığında yazmıştım, 150 cc olan bütün Hero modellerinin motor teknik verileri CBF 150 ile aynı, sadece güçleri daha fazla ve çift disk fren ve dijital gösterge tablosu gibi artıları var.
Gelsinde şu bajaj bizde alalım birtane.Pulsar ns200n vardı galiba onu merak ediyorum ben..
http://www.heromotocorp.com/en-in/th...torcycles.html burdan heronun modellerini bakabilirisin
ilk gelsin bakalım şöyle piyasaya otursun parça sıkıntısı olur mu olmaz mı öğrenince alırsınız
İlk geldiginde almanızı tavsiye ederim veya 5-6 ay içinde ilk üretim genelde hep mükemmel kalitede olur ..
Bakınız 2004 Ybr 12.5 Hp dir
pekı ne zaman gelecegı hakkında bı bılgınız var mı
hero karizma'yı daelim s3 advance ile çok benzer bulan sadece ben miyim?
Hero'da hangi modeller gelecek peki ?
iş için Delhideyim, Her 5 motordan 3 tanesi Hero burda ,sonra Bajaj geliyor, Apachide var.
iyi de bunlar communter pazarında iyilier çünkü o modellerde garibanın ekmeğii.büyük markalarda ekmek yetiştirmek için çinde motor üretince böyle oluyor tabi.sıkıysa avrupa amerika pazarına soksunlarya yemezzz:D büyük markalar dahi o dandik motorlarını en fazla bizim gibi ülkelere sokuyolar.sonuç olarak ülkemizde iş yapar
arkadaş senın sorunun cevabıda burda
http://www.heromotocorp.com/en-in/th...torcycles.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)