Cambazlıktan iyidir kontrol nasılmış....
http://www.superbikemagazine.com/vid...ews_73101.html
Cambazlıktan iyidir kontrol nasılmış....
http://www.superbikemagazine.com/vid...ews_73101.html
Walla helal olsun nerde bizde o kontrol akşam bir çukura girdim hala etkisindeyim
Baktıgın tarafa dönersin diyorlar Adamı izlerken şaşı oldum..
alışma meselesi ....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
bunu yapamayana ehliyet vermicen nası olur
MÜTHİŞŞŞ...... Şerefsisss yaa hacıyatmaz gibi adam....SAnk ön ve arka lastikler yanala olarak oynayabilen bir raylı sisteme bağlı gibi gidiyor...Valla bütünleşmek bu olsa gerek motorla....
Bu takdir dolu yorumları okuyunca nedense birden aklıma siteden bir arkadaşımız geldi. Şimdi gelir buraya, " Yaa abartmayın bunda bişi yok ! Bulalım öyle bi yer ben size daha güzelini yaparım" gibisinden bir yorum yaparmı acaba diye ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
inanılmaz ama gerçek denilen bu sanırım. Benim ders aldığım hoca benden bunların %1'ini istedi ben %0,1 ini başardım. Adam aferin dedi...demek benimle ta... geçiyormuş...
yorum yokjohny adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo seninde bu gizemli itelemelerin..
Motorsikletle bütünleşmek ve iyi bir sürücünün nelere kadir olduğu kavramlarına açıklayıcı bir örnek sanırım.Müthiş!!!
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Sağol paylaşım için...Herife bak neler yapıyor yahu...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
beğendiğinize sevindim teşekkürederim aslında zor gibi gözüksede kolay şeyler bunlar işte biraz gayret gerektiriyo tabi çok zorlanmadım yaparken alışkınım ben ...
[B]KAWASAKİ ZX6R....Keeway SL150....[/B]
Süper ahada bunu yapayım dicem ama motor yokki
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Yok canım, şimdi beni de zor duruma düşüreceksin.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Sadece ufak bir hoşluk olsun diye yazdım. Latife yaptım yani
peki ozaman "seninde bu latifelerin" dielim bari..ledo adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)