Bunlara adi demek bile az geliyor ama başlığım silinmesin diye düzgün kelimeler kullanmaya çalışıyorum.Ulan tamam motosiklet tehlikeli anladım,görülmeziz anladım,gözüm didik didik olacak her yeri kontrol edeceğim anladım,böyle soysuz itlerin hatasını ben dikkatimle telafi edeceğim onuda anladım ulan ana yolda yeşil ışıkta da mı geçmeyeyim bee!
Kazayı az önce yaptım,babam telefonunu dükkanda unutmuş alır mısın dedi,tamam bana da değişiklik olur dedim,arabayla git boşver motoru diye ısrar etti yok motorla giderim dedim.Neyse gittim aldım telefonu attım cebe,ana caddeden hızım 60-70 gidiyorum 50 metre önümdeki ışık yeşil yanıyor o sırada gazı açıyım belki sarıya döner dedim,sonra boşver dönerse dururum dedim hızımı korudum tam ışıklardan geçiyordum ki bu adi şehir eşkiyası yırtık dondan fırlar gibi fırladı önüme o an frene asıldım durumu kurtardım ama motor son anda düştü.motora hiç bakmadım direk kalktım yerden ve bu şerefsize baktım yavaşladı iyice,gel gel yaptım bastı gitti plakasını falanda alamadım.Ulan insan gelir yanıma özür diler oturtur bi su iç der kul hakkı lan bu sana hakkımı helal etmiyorum.Ama Allahtan durmadın yemin ederim parçalayacaktım seni.Saolsun bi motorcu abimiz görmüş geldi bişeyin var mı falan sohbet ettik gitti.Bende bi sigara içip gittim.Eğer sarıya yakalanmayayım diye gazı açsaydım %90 ihtimalle o şerefsiz bana o hızla vurup kırılmadık kemiğimi bırakmayacaktı.