Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Chopper Alıcam Bilgi Sahibi Değilim Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

REKLAM ALANI
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim dusuncem butceyi biraz daha artirip gv250 i arastirmani tavsiye ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Herkese teker teker teşekkür ederim yorumlarınızı dikkate alıcam.Scooter ya da YBR tavsiye eden arkadaşların tecrübesi benden fazla ve bişey bildiklerinden söylüyorlar fakat ben chopper'ı tarzı için istiyorum.Uzun süre ailemin gönlünü yapmaya çalıştım bi çocukluk hevesiydi duruşu,gidişi.Şimdi bu kadar yaklaşmışken YBR,scooter ya da bir başka seçenek bana çekici gelmiyor motorlar kötü olduğundan değil yanlış anlamazsınız umarım.Kullanan arkadaşlarımdan öğrendiğime göre vitesli motoru kullanmak çok zor değil arabada kavrama olayını bilen bir insan için uzun zaman almaz dediler.Ben zaten Karabük gibi küçük bir şehirde kullanıcam ve okul-yurt arasında gidip gelicem (2 km ve trafik olmayan sokaklar).Uzun yol ya da yorucu şehir trafikleriyle işim yok.Bu şartlar altında kullanımının beni çok zorlamayacağını düşünüyorum.
    0 takıntım olmadığı için ki maddi durumum belli böyle bi takınttı ne haddime ikinci el almamda bi sakınca yok.Keeway ve küba kullanan birileri varsa onların tavsiyelerini de almak isterim.
    Ankara'da 150'lik Mondial ile anlaştım.(Sony xPeria ION telefonum + 1500TL) Fakat satan arkadaşın sesten dolayı trafiğe borcu varmış bu durum hoşuma gitmedi.Mantıken düşününce 150lik bir motor orjinal sesiyle ceza yiyemez.Oynanmış haliyle de almak içime sinmiyor sonuçta ben bununla kampüse giricem gürültü kirliliği yaratıp basit görünmenin anlamı yok diye düşündüm ve sanırım vazgeçicem.Küba şuan bana en mantıklı seçenek gibi görünüyor.Mat siyah 150cc super light.
    Tekrar teşekkür ederim.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Gv 250 olmuyorsa mct250

Motosikleti
    Shadow 750
    Alıntı AnılSimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar;
    Ailemle 6-7 süren müzakereler sonucunda motor almam için hiç bir engel kalmadı.Üniversite öğrencisiyim 2000-3000 TL arası bir bütçe ayarlayabiliyorum.
    Tarz olarak sadece chopper düşünüyorum.Bilgi sahibi olmadığım için size danışmak istedim.Keeway 150 - Küba 150 modelleri görünüş olarak hoşuma gitti.Bu fiyatlarda bu tarz için bana ne nası tavsiyeler verebilirsiniz ? Alırken nelere dikkat etmeliyim ? Şimdiden teşekkür ederim.

Ben şuan Kawasaki VN 900 kullanıyorum. Gönlümden geçen keşke her hangi bir Japon makina alabilsen. Ekonomik olarak imkan yoksa Kewaay 250 Supershadow 'a bak derim. 150 lik makinasını superligth 'dan uzak dur derim. Motordan soğutur. 250cc olsun. Skygo,Ledow,Keeway,tiger falan olur. ama 150 olmaz sıkıntı olur..

Şimdiden hayırlı olsun.
    Burn rubber not your soul, baby.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)