CBF500 e performans egzost
Reklamlar
-
Arkadaşlar Honda CBF500'üme preformans egzost taktırmayı planlıyorum(oglumun zoruyla) ne faydası var,ne zararı var,fiyatları nasıldır, uyarmı,verim alınabilirmi(ses kalitesi).Yolda zırt pırt korna çalmaktan iyidir aragazı ile geldigini belli etmek diyorlar ne dersiniz.İlgilerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
ilk olarak motorun yeni yani sıfır ise garanti kapsam dışı olacaktır ve kaliteli bi ekzoz takarsan güzel ses elbette alabilirsin ayrıca yanında da +3 - +5 beygir almak mümkün , bunun sana maliyeti normal uygun biraz kaliteli olsun diyorsan 450-500 YTL ye patlar ,
-
abi sen bir yaptır hoşuma giderse bende yaptırabilirim. birde farı değiştirmek istiyorum önden aynı honda cg'lere benziyor. yamaha'nın farları olurmu acaba veya cbf600'ün.
-
baggio adlı üyeden alıntı
abi sen bir yaptır hoşuma giderse bende yaptırabilirim. birde farı değiştirmek istiyorum önden aynı honda cg'lere benziyor. yamaha'nın farları olurmu acaba veya cbf600'ün.
Yaw Baggio bizim cocukta tutturdu aynı şeyi.Nesi var far'ın gayet güsel.Bunun özelligi naket oluşu..
-
Far bu motonun en ofsayt yeri bence de
Ama bir de şöyle düşünün: Önden klasikbir motor, arkadan racing
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
-
alikara adlı üyeden alıntı
Far bu motonun en ofsayt yeri bence de
Ama bir de şöyle düşünün: Önden klasikbir motor, arkadan racing
Heh ya ... tam tanımı arka görüntü super çünkü herkes senin arkandan bakıp kalacak...
-
bence bş wr oğluna uyma ayrıca makinenin orjinalliğini bozma,çok güzel bi makinen var.bende önceden babama perfms egzos u taktır falan diodum taktırmadı,aslında ii yaptı şu anda motor sıfırıyla aynı herşeyi orjinal böylelikle 2. eli daha pahalıya satarsın..
-
ama haklı değilmi önden aynı 125cc honda cg ye benziyor yada öne far etrafına ufak bir grenaj takılabilse. bu arada siz kaç kilometre yaptını servis bakımına birlikte götürelim. alikara biz tunoka abimle tanıştık muhterem yengemizlede bir seninle tanışamadık. alalım bir haftasonu hanımlarıda biryerlere gidelim.
-
ama haklı değilmi önden aynı 125cc honda cg ye benziyor yada öne far etrafına ufak bir grenaj takılabilse. bu arada siz kaç kilometre yaptını servis bakımına birlikte götürelim. alikara biz tunoka abimle tanıştık muhterem yengemizlede bir seninle tanışamadık. alalım bir haftasonu hanımlarıda biryerlere gidelim.
Walla Baggio bana uyar,hatta son şile gezisinde baktım super light ları dizmişler yanyana özendim bizde CBF500 leri toplayalım diyorum ..
-
ya benım 150 zat'a kornasını cıkarıp o dediğiniz eksozdan taktırsak uyarmı vaya nasıl bı eksoz olur şöyle şekıllı seslı bısey nakadara patlar bana bılgısı olan varmidurrrr bı cevap yazsa bı adres verse bana...
-
abi bizim motorlara yine zam gelmiş 11.600 ytl anahtar teslim + taşıt vergisi
-
abi bizim motorlara yine zam gelmiş 11.600 ytl anahtar teslim + taşıt vergisi
Şansına kardeş daha ne istiyon bide satmak istiyodun alamzsın bu paralara..
-
-
Biraz geç oldu baggio kusura bakma
Forumda CBF500 diye arattım bugün, gelen tüm mesajları okuyorum, ancak görebildim.
Tanışalım tabi, çok isterim. Anadolu yakasında Göztepe'de oturuyoruz (söylemiştim galiba mesajla).
Dün MotoGP' deydik site sakinleriyle birlikte 40-50 moto vardık galiba, saymadım. Ama tek CBF500 bendim, yalnızık çektim
Bi ara bir tur ayarlayalım.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ali kara artık yanlızlık çekmicen bende geldim birde arkadaş var yani 5cbf500ci
olduk çarşamba alcam motoru alah nasıp ederse 1hafta rodaj ondan sonra alah kerim yaz bizim
-
necdet adlı üyeden alıntı
ali kara artık yanlızlık çekmicen bende geldim birde arkadaş var yani 5cbf500ci
olduk çarşamba alcam motoru alah nasıp ederse 1hafta rodaj ondan sonra alah kerim yaz bizim
Hayırlı olsun kardeş,motoru nerden alacaksın ?? sana eşlik edelim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi motoru yeniköyden alcam valah eskortluk yaparsanız hiç fena olmaz
ilk binicem cbf 500 250hep kullandım ama okadar fark ediceğini zanetmiyom
bu arada pazar plan yoksa buluşalım cumartesi yada pazar kaç 500cbf varsa
tanışalım
çarşamba alcam eskortluk fena olmaz zamanınız varsa neden olmasın bu arada
cumartesi yada pazar biryerde buluşalım tanışalım 500cbfler mangalıda yakarız
-
bikepcs sitesinde birisi cbf500'ün ön farını değiştirmiş güzel bir görüntü var becerebilirsem resmini koymayı deniyeceğim
-
necdet adlı üyeden alıntı
abi motoru yeniköyden alcam valah eskortluk yaparsanız hiç fena olmaz
ilk binicem cbf 500 250hep kullandım ama okadar fark ediceğini zanetmiyom
bu arada pazar plan yoksa buluşalım cumartesi yada pazar kaç 500cbf varsa
tanışalım
çarşamba alcam eskortluk fena olmaz zamanınız varsa neden olmasın bu arada
cumartesi yada pazar biryerde buluşalım tanışalım 500cbfler mangalıda yakarız
Bana her türlü uyar..Yanlız izmit gezisi var diyorlar ama..!!
bikepcs sitesinde birisi cbf500'ün ön farını değiştirmiş güzel bir görüntü var becerebilirsem resmini koymayı deniyeceğim
Süper olmuş motorun havası degişmiş yaw..
-
Hemen muhalefet edeyim
Bu pek hoşuma gitmedi. Biraz daha büyük olsaydı bu far, daha iyi olurdu.
Tabii benim fikrim bu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler