Sagolasın kardeş izmire selam merak etme kendimizide artçımızıda çok seviyoruz(tek parça olarak) hırs yaşımız geçti gibi.....metro2005 adlı üyeden alıntı
Sizinle dilek lerinizi paylaşıyoruz...
Sagolasın kardeş izmire selam merak etme kendimizide artçımızıda çok seviyoruz(tek parça olarak) hırs yaşımız geçti gibi.....metro2005 adlı üyeden alıntı
Sizinle dilek lerinizi paylaşıyoruz...
Hoşgeldin aramıza Daan kardeş.Umarım sen de CBF 500'ünden bizler gibi memnunsundur.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Sizler İstanbul'da toplanabiliyorsunuz.Ne güzel...Maalesef Antakya'da benim motosikletin hemcinsinin bile olduğunu sanmıyorum.(İşi İstanbul'a mı kaydırsam,nedir? )Şaka bir yana,kalbim sizinle.Siz toplanın,sizinle birlikte ben de 1100 km.öteden sizinleymişim gibi sevineyim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Günaydın herkese, "Guven61" saol hocam, bekliyoruz istanbula o zmn Ben yazın büyük ihtmalle, motorla Kıbrısa gidecem. Geçerken uğrarım o taraflara olmadı
arkadaslar bır cbf 500 kullanıcısıda ben oldum artık. Burdan Bekir bey'e selamlar
en kısa sürede gezilerde buluşmak üzere ama bi ehliyet olayını halledeyim
ALPER ESENLER/İST
ohhhhhh alper'ciğim hayırlı uğurlu olsun allah kazadan beladan korusun çok sevindim senide listeye ekliyorum. sıfırmı aldın ne renk.
ALPERRR hem hayırlı olsun, hem aramıza hoş geldin.
Allah kaza bela vermesin
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Alper hayırlı olsun... Gümüş gri galiba seninki de.. Siyah rengi altın değerinde oldu artık
teşekkürler arkadaşlar sıfır aldım. Alım satım hepsi 11300 ytl ye patladı
ilk basta bende siyah istemiştim fakat gri daha hoş geldi gözüme ve gri aldım alır almaz depoyu fulledim inşallah bu hafta sonu hava güzel olurda bıraz alıştırma yapabilirim.
Beklerim Daan'cığım.Çok memnun olurum. Aramıza hoşgeldin ALPERRR kardeş.CBF 500 ün hayırlı olsun.İnşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur.Daan adlı üyeden alıntı
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Alper kardeş hoş geldin aramıza en kısa sürede görüşmek dilegi ile...ALPERRR adlı üyeden alıntı
ya ne güzel haberleşiyorsunuz
size özeniyorum
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
valla abi racing hastasıyım ama cbf 500 de manyak bi makina ya.hem fiyat açısından 2. el alacağıma sıfır cbf 500 alabilirim ne yapsam acep. kafa karışık.
Bu linkteki egzos CBF 500 için en uygun olanı ve en kalitelisidir bence...
http://www.gungormotor.com/urun_detay.php?ktid=67&ur=3
fiyatı tuzlu biraz
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)