ee..alicim yaş kemale erince romatizmalar felan ortaya çıkmaya başlıyor
Bende çaktırmadan dizlikleri pantolonun içine takıyorum
ee..alicim yaş kemale erince romatizmalar felan ortaya çıkmaya başlıyor
Bende çaktırmadan dizlikleri pantolonun içine takıyorum
Yapma hocam ben daha 26 yaşındayım
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Kardeş, "R" ler hakkında bilgim yok ama sende CBF cisin anlaşılan senin motorun %75 + performanslısını düşün..Ben kendi adıma çok keyif alıyorum..Bizim derdimiz aslında sürat degil ama şu anda 1670km deyim 170 i gördüm(rüzgara ragmen) 200 çok rahat alırım diyorum...brkgone adlı üyeden alıntı
tunoka abi yarın için eskort ekibi hazırmı yarın sabahtan aricam hondayı
hazırmı diği çayımızıda içeriz biryerde
Eeee.ne o ozaman romatizma momatizmaalikara adlı üyeden alıntı
Kardeş ben hazırımda Abzah(gazetecidir) herhalde gelemiyecek..Baggioyada söyledim cevap vermedi daha..Sorun degil ben kesin geliyorum seni yanlız bırakmam(Alikara geliyonmu??)necdet adlı üyeden alıntı
Ben de katılmak isterdim ama 3 gün Edirne'de olacağım iş için.
Suzuki gsx 500 ile 200 yaptığını söyleyen vardı forumda. Öyleyse CBF500 ile de olur. Beygiri daha yüksek, tork aynı bildiğim kadarıyla. Sadece hız olarak düşünme, durabilmek de çok önemli. Diğer arkadaşlar ne der bilmem ama ben frenlerden çok memnunum.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Ali kardeş frenleri nasıl denedin de memnunsun..Yani hangi hızda kaç mt.de durabildin denedinmi?
sağol tunoka abi olmasa sadece ikimizde gideriz ne fark eder kimsenin işini
engellemekde istemem bu arada honda cbf 500 187km/hız yapar diği gösterdi testlerde yani 200de bunu toleransı düşünerek arkadaş sorduda
MotoGP dönüşü tatsız bir olay geldi başıma. Paralel giden bir araba, sinyal vermeden önüme kırdı (Muhtemelen görmedi beni). Hata bende değildi, benim öyle artistik davranışlarım yoktur, yolumda giderim. Neyse refleks olarak sadece ön fren sıktım. Acı bir fren sesi çıkınca beni fark etti ve tekrar yoluna kırdı. Bu esnada direksiyonum sağ-sol yaptı, neredeyse dengem kayboluyordu ama motor toparladı. İşte ufak bir test oldu Durup birşey söyleyecektim, ama zaten yorgundum, uğraşmak istemedim.
Aman Ali kardeş sakın takışma milletle selam ver geçsin..Bide tavsiyem önce ayak frenine kendini alıştır yoksa takla atarsın allah korusun..
İyi geceler herkese
Sanada iyi geceler..İnşallah Edirnede işlerin istedigin gibi olur başarılar,selamlaralikara adlı üyeden alıntı
Demir tamamen aynısı.
Dediğim gibi, CBF500 için zaten standart bu demir, başka modelin demiri motora uymuyor.
Tuncel abi sağol. Yazılım danışmanlığı veriyorum, aslen endüstri mühendisiyim. Bu nedenle firma neredeyse, ben de oraya gitmek durumundayım
Merhaba,
Ben de CBF 500 alalı 3 hafta oldu, eğer bir gezi düzenlenecekse ben de katılmak isterim. Gerçi şu anda hava pek müsait değil ama, yine de zevkli olabilir.
tuncel abi çalıştığım için malesef gelemiyeceğim ama hafta sonu program olursa gelebilirim. necdet şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğile.
Kardeş hoş geldin aramıza.Bizde ufak ufak CBF500 leri bir araya topluyoruz vede topluca gezilere katılıyoruz.Elbette hava şartlarına göre hareket edecegiz sanırım bu hafta sonu izmit gezisi varona hazırlanıyoruz sen bizi takip etDaan adlı üyeden alıntı
Daan hoşgeldin
Güzel bir grup olduk. Aslında ben de sadece ismen tanıyorum herkesi, henüz cismen tanışmadık
Pazar gününe kadar hava böyle, ama pazar günü açacakmış.
Ali kardeş izmite geliyonmu
senin msn açmıyormusun
Arkadaşlar sohbetinizi izmirden takip ediyorum. CBF 500 grubu olarak toplanmanız çok güzel ,ama hız konusunu beğenmedim,LÜTFEN hırsa kapılmayın,SEVDİKLERİNİZİ düşünün.RÜZGARINIZ AZ GÜNEŞİNİZ bol olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)