Evli,çocuklu,motosikletli
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar ,
Çok mu yanlızız?sayıca çok mu azız bilmiyorum ama ben biraz kendimden bahsetmek
İstiyorum ve özellikle evli ve çocuklu arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
çok sevdiğim motorumu eşimin tüm karşı çıkmalarına rağmen aldım.hem çocuklarımız olduğundan ,onların motosikletli bir dünyaya alışık büyümelerini istemiyor hem de benim kaza yapmamdan dolayı çok korkuyordu(arabayı hızlı kullanmam eksi bi puan tabi)ama uzun uğraşlardan ,türlü sıkıntılardan sonra tüm aile baskısına rağmen kavuştuğum motorum öncelikle bir scooter idi.artçı için çok rahatsız bir selesi vardı,sonra cbf 150 aldım ve bu motorum ile bana motosiklet konusunda hep gider yapan eşimi artçı olarak arkama alıp bu nefret ve ön yargıyı biraz kırdım.sonra kendisine ful koruma ve kıyafet aldım, biraz daha heveslendi.hatta ben işten gelince motorla çıkacak mıyız, biraz dolaşsak mı gibi kelimelere bile şahit oldum Gerçektende insanın en çok hoşuna giden şey bence böylesine eğlenceli , pratik ve gerçekten özel hissettiren bir deneyimi çok sevdiği birisi ile paylaşması.daha sonra işi biraz daha büyüttük ve cbf 500 e geçtim.artık bu deneyim daha rahat ve konforlu.çekmeköyde oturduğum için hafta sonları ara sıra arkadaşlarımla şile ya da riva gibi kısa yollar yapıyorum,bazen de eşim ile birlikte çıkıyoruz...
şimdi tekrar sorumuza geleliiim,tüm evli ve çocuklu motor tutkunlarına selamlar diyerek bağlayalım..
evlilik ve çocuk sahipliği ile motosiklet tutkusu bir çelişki midir sizce ?
Reklamlar
-
evlıyım . cocugum var. rr ım var. tek kapı arabam var :D
-
Evliyim. Çocuğum henüz yok. R1150R'ım var. Tek kapı arabam var
-
Evliyim cibirim var tek kapi arabam yok evli adamin tek kapi arabasimi olur cocuklar nerden inip binecek diyerek guzelim civic i sattim pismanim
-
-
ma aile şimdilik bindirmiyorum az büyüsün ona da ful koruma alcam alıştıracağım motora eşimi alıştırmak zor oldu aama şimdi benden daha fazla meraklı;D
-
Evliyim, bir kızım var, 15 gün sonra bir oğlum oluyor inşallah. Motosikletimin tepesine her çıktığımda kızımın hayatı bensiz nasıl olurdu diye düşünüyorum ve ona göre sürüyorum.
-
GaluBeladan beri evliyim gibi geliyor. Motorum Var Aracı Hanım Kullanıyor. (Arabayla Ne İşim Olabilir ki)
-
Evliyim ,4,5 yaşında Kızım var, çocuk olduğunda tek kapı spor araçtan, Suv tarzı araca terfi etmek zorunda kaldım.
Çok istememe rağmen Motorum yok, İçinizde en kılıbık benim sanırım Hatunu ikna etmek çok zor,halaoğlunu motosiklet kazasında kaybettiğinden , beni çok zorluyor. iki aydır yavaş yavaş işliyorum , Motosiklet fuarı sonrası almayı planlıyorum, Ama bu plandan Hanımın haberi yok
Eşlerinizle yaptığınız motosıkletli yol hikayelerini imrenerek okuyorum.
Passionately in love with Motorcycle
-
evli ve çocukluyum. yeni heves scootera merak sardım. şimdiye kadar eşim hep karşı çıkmıştı. Bu yaz epey bonus topladığımdan bu fikir artık hayata geçti, şimdi A2 ehliyeti alıyorum ardından motosiklet de alıp evden işe işden eve yapacağım. Şu an sadece kişisel bir zevk ne çocuğu ne de eşi karıştırmıyorum. Her akşam forumlarda dolanıyorum. Bakalım gelecek ne gösterecek.
-
evliyim 2 çocuğum var , hanım hemen hemen hergün satmamı istiyor...linea sahibiyim hanım onuda satalım küçük alalım diyor...bizde herşey satılık
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
15 yıl bekledim.
baktım ikna olmuyor. bir şok, gittim aldım geldim. Ya O ya Ben Noktasına Geldik, Onu Seçtim. :D
-
-
-
Evliyim 2 çocuğum 1 transalpim var.Ailecek geçinip gidiyoruz.
-
4 yıllık evliyim, 5 aylık kızım var.. Hep içimde kalmış bir hevesti...ehliyeti bugün yarın alıyorum... bu baharda yollardayım inşallah...
Bence evli ve çocuklu motorcular daha bilinçli ve düzgün kullanıyor motosikletleri, sorumlulukları ve yalnız bırakmak istemeyecekleri sevdikleri var...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Evliyim çocuk yok ama hatun motosiklet fikrine şiddetle karşıydı. Yavaş yavaş kanına işledim sonra bir şok gidip aldım cbf 150. Tabi bir süre söylendi vs. ama kabullendi.
İlk önce binmeye çok korkuyordu yavaş yavaş onu da işledim artık ufak ufak biniyor. Kış gelmeyeydi uzun gezi yapmaya bile ikna ederdim ben onu ya neyse.
-
evliyim (bi samsunda bi çarşambada evimiz var ) (ne var buda evliyim demek )çocuk yok motorum var 5 kapı arabam var(tek kapı diyenlere inat mutluyum
-
bende evli mutlu çocuk'luyum
motosiklet benim olduğu gibi 2 yaşındaki kzımında bi tutkusu hele arkada oturmayı tutunmayı öğrensin onunla nerelere gezmeye gideceğiz
-
vay arkadas forumda herkeste deli para varmıs
saka bi yana evlenince coluk cocuğa karısınca erkek evladım olursa motorla turlara cıkıcaz inş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)