Boşuna dört silindirlere para vermeyin.
Reklamlar
-
Arkadaşlar sahibinden.com'da gezerken şu ilana denk geldim eskiden kullandığım motosikletlerden hadi 170 180 yapıyor diyeni duyardım ama arkadaş işi ilerletmiş 212 km'ye çıkarmış bence hepimiz bir king alalım 200 200 gidelim ne gerek şu 4 silindirlere litrelik racelere vs.büyük makinalara değil mi ?
Buyrun ilanda bu:http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39048375/detay
Reklamlar
-
"...212 KM Görüyor ." bir depo ile diye eklecekti belki, niye günahını alıyorsun...
-
bu motor alınmaz çünkü 212 görünce benzini anında içer bitirir.millet o yüzden hayabusayı tercih ediyor 9 10 dk sürüyor onda
-
tek rektefe vurdurma ne demek aceba?
-
Syanur adlı üyeden alıntı
"...212 KM Görüyor ." bir depo ile diye eklecekti belki, niye günahını alıyorsun...
kimsenin günahını aldığım yok bir depo ile 212 km görüyor demek istese öyle yazardı başına büyük küçük harfle süslü laflar yazmayı biliyorda sonuna bi depo ile mi yazamıyor ? istersen ara sor bakalım abi 212 km hızmı yapıyor diye zaten motosikletin ön çamurluğunada şampiyon falan yazmış aman neyse istediğine inan arkadaşım...
-
Syanur'u yanlış anlamışsınız sanırım.
-
-
extrem_015 adlı üyeden alıntı
kimsenin günahını aldığım yok bir depo ile 212 km görüyor demek istese öyle yazardı başına büyük küçük harfle süslü laflar yazmayı biliyorda sonuna bi depo ile mi yazamıyor ? istersen ara sor bakalım abi 212 km hızmı yapıyor diye zaten motosikletin ön çamurluğunada şampiyon falan yazmış aman neyse istediğine inan arkadaşım...
Syanur ilanla dalga geçip sadece şakasına takılmış. Yanlış anladın.
Bu arada ne apaçiler var arkadaş inanamıyorum.
-
Son zamanlarda gördüğüm en büyük yanlış anlama vakası bu Yoksa extrem_015 benim gibi sazanlar atlasın diyemi yaptı acaba i
Neyse şaka bir yana yanlış anlamışsın arkadaşım, Syanur dalga geçmiş.
212ymiş apaçilikte sınır tanımıyorlar.
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Syanur ilanla dalga geçip sadece şakasına takılmış. Yanlış anladın.
Bu arada ne apaçiler var arkadaş inanamıyorum.
serdar1547 adlı üyeden alıntı
tek rektefe vurdurma ne demek aceba?
Arkadaşlar eğer öyle ise bi smiley kullanması gerekmezmiydi ? '''' bunun gibi mesela.
sysroot adlı üyeden alıntı
Son zamanlarda gördüğüm en büyük yanlış anlama vakası bu
Yoksa extrem_015 benim gibi sazanlar atlasın diyemi yaptı acaba
i
Neyse şaka bir yana yanlış anlamışsın arkadaşım, Syanur dalga geçmiş.
212ymiş apaçilikte sınır tanımıyorlar.
Bence asıl sazan sizsiniz yukarıdada dediğim gibi en azından bi smiley eklemesi gerekmezmiydi sonuçta burada karşılıklı birbirimizin suratını görmüyoruz değil mi ?
-
Uuu nasıl bi yanlıs anlama bu arkadas
-
Arkadaşlar eğer öyle ise bi smiley kullanması gerekmezmiydi ? ''
'' bunun gibi mesela.
Bence asıl sazan sizsiniz yukarıdada dediğim gibi en azından bi smiley eklemesi gerekmezmiydi sonuçta burada karşılıklı birbirimizin suratını görmüyoruz değil mi ?
Sazan kelimesini kendine söylemiş. Size birşey dediği yok. Siz bence sakinleşin. 2 kere ard arda yanlış anlaşılma olmuş.
-
Her topik gergin bu sıra
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Uuu nasıl bi yanlıs anlama bu arkadas
smiley diyorum kullanması gerekiyor diyorum kime diyorum...
beko12345 adlı üyeden alıntı
Sazan kelimesini kendine söylemiş. Size birşey dediği yok. Siz bence sakinleşin. 2 kere ard arda yanlış anlaşılma olmuş.
ben sakinim ama virgül smiley dikkat edilmeyince böyle oluyor kimin ne dediği anlaşılmıyor arkadaşın şöyle demesi gerekirdi ''Yoksa extrem_015,benim gibi sazanlar atlasın diyemi yaptı acaba'' derse tamam ama diğer türlü ''Yoksa extrem_015 benim gibi sazanlar atlasın diyemi yaptı acaba'' diye hızlıca okuyun bakalım ne anlam çıkıyor.. ben yanlış anlamıyorum ama millet beni baya bi yanlış anlıyor.
-
smiley diyorum kullanması gerekiyor diyorum kime diyorum...
ben sakinim ama virgül smiley dikkat edilmeyince böyle oluyor kimin ne dediği anlaşılmıyor arkadaşın şöyle demesi gerekirdi ''Yoksa extrem_015,benim gibi sazanlar atlasın diyemi yaptı acaba'' derse tamam ama diğer türlü ''Yoksa extrem_015 benim gibi sazanlar atlasın diyemi yaptı acaba'' diye hızlıca okuyun bakalım ne anlam çıkıyor.. ben yanlış anlamıyorum ama millet beni baya bi yanlış anlıyor.
Sakin ol şampuan ne bu şiddet bu celal...
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
lickup adlı üyeden alıntı
Sakin ol şampuan ne bu şiddet bu celal...
al işte birisi daha bak koçum bu ergence laflarını kendine sakla önce yazanı anla sonra düşün tekrar yaz.
-
onu bunu bilmem ama bir motorsiklete 4 silindir fazla arkadaş, 2 tekere 2 silindir yeter...
-
Bizim arkadaşda 100 luk cup aldi sanayiden egzoz taktı 274 kmh gördü yani siz ne diyonuz 212 hız mı:D
-
osurunca 250 goruyor mu acaba
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
osurunca 250 goruyor mu acaba
Kuru fasulye yemişse evet .
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)