Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kasksız motosiklete binmek çılgınlık

REKLAM ALANI

Millet nasıl kasksız rahat ediyor anlamıyorum 100 cc motorum var ls2 full face kask aldım adam diyor 100 cc motor için bu kask alınır mı markette 20 liraya vardı boşuna para vermişsin. yarım kask ne kadar koruyabilir ki ha 100 liraya aldığım ff 351 de çok kalite bir kask değil ama ufak motorumla şehiriçinde tın tın gezerken fazlasıyla koruyacaktır

kafasına geçiriyor yarım kaskı hindistan usulü öyle geziyor.

biri diyor kask dikkati dağıtıyor hakimiyeti bozuyor tam tersi 250 km motor geçmişi olan beni bile sıkmadı havalar sıcak ön vizörü açıyorum 1 tık indiriyorum mis gibi gidiyorum hem seyir halinde iken gözüme rüzgarda gelmiyor yola kısık gözlerle bakmak zorunda kalmıyorum.

birde kısa kol tişört şort ve terlik üçlüsü var ki sormayın.

kontrolsüz kavşağa sağa sola bakmadan giren kontrolsüz ya.şaklar bu kadar çokken kask takmamak gerçekten büyük cesaret.
    abeciMotoru, banno1957 ve ercan41 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    sen nedersen de isteyen takar isteyen takmaz...
    anca kafayı vurduktan sonra eğer yaşarsa kask takmaya başlar.
    otopsici bunu beğendi.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    O nazi kaskları yada yarım kasklar ne ise yarıyor ye saçı rüzgardanmı koruyor çene kısımları burun yanaklar yüz göz ne durumda olur kaza anında

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    O 20 liraya markette vardı diyen kim getir beraber şey yapalım

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    20 TL yi rulo yapıp al sen bunu tak diyecektin ona.

Biz enayiyiz ya ondan 860 TL'lik Nolan N-104 takıyoruz..

(Çaktırmayın bayağı güzel indirimli olarak 475 TL ye aldım. )

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O nazi kaskları yada yarım kasklar ne ise yarıyor ye saçı rüzgardanmı koruyor çene kısımları burun yanaklar yüz göz ne durumda olur kaza anında
    yok yaa o kasklar korusa korusa cezadan korur :D
    Eagle7 bunu beğendi.

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çocukken mahalle savaşında kafaya yoğurt kabı geçirirdik onun yerine kullanılabilir taştan ve tabanca boncuğundan çokta iyi korur haksızlık etmeyin çokta işe yarar şimdi çocuk olsam gider yarım kask alıp öyle girersim hem önde vizörde var . aksi halde bırak motordan düşmeyi kafayı duvara vursan yine korumaz darbe emici katman yokki arada onu geçtim o kaskı ne kadar bağlarsan bağla kaza anında kafada durmaz gibi geliyor yol pürüzlü kask köşeleri yerle temas halinde düşme anında yola takılıp kafadan çıkar gider fullface kasklarda bağlayınca kafadan çıkması mümkün değil köşeli çıkıntılı bir yapısı yokki yola takılıp çıksın kafadan sonra haberlerde görüyoruz kask takmasına rağmen öldü diye.
    crxforever bunu beğendi.

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    en doğrusunu yapıyorsun bence. ben kask takmayan " ne olacak ya 2 adım yol "diyen kaskı reddeden arkadaşı bindirmiyorum motora.kasksız dikkatsiz birinin ufacık bir dokunması kadar kıymetli ömrümüz var.

Bende 150 CClik Makine Alıcam Shoenin 1600 Tllik Kaskını Almayı Düşnüyorum.Hayatımdan Önemlimi Para.O Lafı Diyen Arkadaşındanda Uzak Dur Derim:D

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Alıntı yucelgsm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok yaa o kasklar korusa korusa cezadan korur :D
    işte gerekli cevabı yücel vermiş sende onlara bunu söyleyebilirsin
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Bir aralar sürekli sahibinden.com'dan ilan bulunup "ahahah motosiklete çektiklere fiyata bakın" başlıkları açılıyordu şimdide moda kask başlıkları oldu.

Siz takın gerisini boşverin.Herkesin kendi seçimi...
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Alıntı merak ederim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çocukken mahalle savaşında kafaya yoğurt kabı geçirirdik onun yerine kullanılabilir taştan ve tabanca boncuğundan çokta iyi korur haksızlık etmeyin çokta işe yarar şimdi çocuk olsam gider yarım kask alıp öyle girersim hem önde vizörde var . aksi halde bırak motordan düşmeyi kafayı duvara vursan yine korumaz darbe emici katman yokki arada onu geçtim o kaskı ne kadar bağlarsan bağla kaza anında kafada durmaz gibi geliyor yol pürüzlü kask köşeleri yerle temas halinde düşme anında yola takılıp kafadan çıkar gider fullface kasklarda bağlayınca kafadan çıkması mümkün değil köşeli çıkıntılı bir yapısı yokki yola takılıp çıksın kafadan sonra haberlerde görüyoruz kask takmasına rağmen öldü diye.
    Armutluda atv turuna katılmıştım, o kaskımsılardan vermişlerdi. Düşene kadar dursa yine iyi sonuna kadar sıkmama rağmen rüzgardan uçuyordu meret

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Bizim kapıcı 2 kez kaza yaptı,kafayı gözü dağıttı hala kasksız biniyor. Kask kafalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    ParasıyLa övünüp yok 800 e yok 500 e kask aldım diyenlere kıl oluyorum.
    Hiç düşündünüzmü ;

- o Adamın acaba o kadar yüksek fiyata Kask Alacak durumu Varmı ?

- O adam afedersiniz bilmiyormu iyi bir kask takmasını?

- Adamın Aldıgı zaten 780 TL asgari ücret. Sizce Nasıl Verebilir bir Kaska 800 TL ?. Yapmayın Lütfen Ya Para kolay kazanılmıyor. O 800 TL lik kask giyiyorum diye yazan insanlar Acaba Asgari ücretLe çalışıyor Olsaydınız alabilecekmiydiniz ?. Şimdi yazcaklarki canımdan önemlimi tabiki alırdım. Afedersinizde B*k Alırsınız. BU KADARDA ÖN YARGILI OLMAYIN. BİRAZ İNSAFINIZ OLSUN
    banno1957 bunu beğendi.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı MetinK. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 150 CClik Makine Alıcam Shoenin 1600 Tllik Kaskını Almayı Düşnüyorum.Hayatımdan Önemlimi Para.O Lafı Diyen Arkadaşındanda Uzak Dur Derim:D
    shoei alma kardeş hiç tavsiye etmiyorum o paraya değmiyor
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    O halde motor kullanmayacak arkadaşım, motora 2 bin tl verip kaska 20 tl vermek doğru değil. 2 bin tlye araba var ona binsin, o daha güvenli.

Alıntı Serzenish03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiç düşündünüzmü ;

- Adamın Aldıgı zaten 780 TL asgari ücret. Sizce Nasıl Verebilir bir Kaska 800 TL ?. Yapmayın Lütfen Ya Para kolay kazanılmıyor. O 800 TL lik kask giyiyorum diye yazan insanlar Acaba Asgari ücretLe çalışıyor Olsaydınız alabilecekmiydiniz ?. Şimdi yazcaklarki canımdan önemlimi tabiki alırdım. Afedersinizde B*k Alırsınız. BU KADARDA ÖN YARGILI OLMAYIN. BİRAZ İNSAFINIZ OLSUN
    Benim kaska o kadar para verecek durumum yok motorumun fiyatı 1.900 nasıl alayım 800 liraya kask. ama 20 liralık kask yerine 100 liraya ls2 alınabilir hatta 10 taksitte yapıyordu 110 liraya.

Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Alıntı Serzenish03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiç düşündünüzmü ;

Gözlemlemekte olduğumuz mantık bir çok cub ve cg kullanıcısında mevcut arkadaşlar... Motor ekipmanlarıyla bir bütündür. Bayiden araba alırken kaputu kalsın, jant istemez de diyor musun sen? motor alıyorsan o kaskı da alacaksın. motorunu 200 300 lira ucuzundan alırsın, yavaşından alırsın ama kaskını da eli yüzü düzgün bir şey alırsın. Kelle bu. Düştün mü asfaltı kana ete bulama, birinin kayıp düşmesine sebep olma.

Edit: Ulan efecan yine mi sen!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)