Hero Motor Asyamotor işbirliğiyle Türkiye'ye geliyor
-
HERO motosiklet firması Türkiye'de ASYAMOTOR ile distribütörlük anlaşması yaptı.... hero motor yakında türkiye yollarında
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
bajaj motordan sonra bir dev motorsiklet firması hero türkiyeye geliyor ve rekabet artıyor..
Reklamlar
-
diğer modelleri nasıldır bilmem ama bu motor baya hoşuma gitti hero/honda,zamanında hero puch lar neydi be hala daha kullanılır.
-
Bide aslı astarı belli olsa.Sitelerinde bi kıpırtı yok.Maillere cevap yok.Tek merak ettiğim fiyatlarda sapıtacaklar mı Honda ve Yamaha gibi.Gerisi kolay beğendiğini alırsın.
-
Asya motor gy-200 modelini getirmişti yıllar önce hatırlayanlarınız vardır.. Hani siyah 200 cc supermoto.. Neyse tam ben almaya niyetlendiğim vakit adamlar bu motoru satıştan kaldırmışlardı. Bende hemen bir mail yazdım durumla alakalı ve mailime de hemen olumlu bir cevap geldi AsyaMotor tarafından ve 6-7 ay içinde aynı modeli tekrar satmaya başladılar. Ama bu sefer ben o motoru almaktan vazgeçmiştim. (insanlık bizden kalsın ) Diğeceğim odur ki, En azından HEro gibi sağlam bir markanın Türkiyede sağlam bir disrübütörü olsun dimi? Asya bence BAĞZI disrübütörlere göre daha iyi sanki
-
Karizma ZMR'yi heyecanla bekliyorum.
-
hero lar harbiden kahraman motorlar. 93 model sl 100 var babamda. Motoru bikaç kere elden gecti ama kadro çok sağlam. Ben, babam, kardeşim kaçkere düştük taş gibi.
-
hintler geliyor.
hero için 5 yıl garanti muhabeti dönüyormuş.
şu bajajla hero gelsin.
bize yıllardır honda suzuki yamaha japon malı diye çin malı motosikletleri dayayıp durdular.
-
şu an satılan ybr, cbf, cb, cb ace gibi honda ve yamahalardan kat kat daha sağlam ve kaliteli, daha performanslı motorlar bu bajaj ve hero honda. Dolu dolu motorlar.
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
hintler geliyor.
hero için 5 yıl garanti muhabeti dönüyormuş.
şu bajajla hero gelsin.
bize yıllardır honda suzuki yamaha japon malı diye çin malı motosikletleri dayayıp durdular.
o ihtimal zayıf , 2 yıl 40.000 km olabilir ama bellide olmaz.
Bu arada Delhide her 6 motordan 4 tanesi hero yada hero-honda , kalan 2 tanede ya apachi yada Bajaj )
Bu arada Honda ile anlaşmaları nedeni ile Her modeli malesef gelemiyecek .
Bir süre için.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
2 gündür Hintlilerin görüşlerini okuyorum, Karizma ZMR 1 litre ile en az 35 km gidiyormuş. Ortalama 40 - 45 km garanti. Herkes torkunun muhteşem olduğunu söylüyor. Biraz tipi kötü (CBF 150 kadar kötü) ama on numara motor. 225 cc, 17 BG makina, 6 bin devirde 18 Nm tork. Şehir içinde vitese dokunmadan gezersin.
-
ayrıca hero honda buralarda pek tanınmıyor. Yanlış hatırlamıyosam hero honda nın Türkiye de sadece 100 lük sl sleek modeli satılmıştı. Lastiklerinde bile made in india yazıyodu. O zamanlar ben india nın neresi olduğunu bile bilmiyodum. 1993 yılında honda tarafından satılmıştı.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
ayrıca hero honda buralarda pek tanınmıyor. Yanlış hatırlamıyosam hero honda nın Türkiye de sadece 100 lük sl sleek modeli satılmıştı. Lastiklerinde bile made in india yazıyodu. O zamanlar ben india nın neresi olduğunu bile bilmiyodum. 1993 yılında honda tarafından satılmıştı.
adamlardaki teknolojinin bizde 3 te 1 bile yok.
tvs nin somunlarında civatalarında bile tvs yazıyor.
lastiği de kendi üretiyor herşeyini kendi üretiyor
bu hintliler harbiden yapıyormuş. tvs apache üretimi ham maddesi dahil herşeyi hindistanda üretiliyormuş
yani adamlar bizim gibi dışa bagımlı değiller.
-
Çakall Asyaa Motorrr...baktı TVS ilgi görüyor hemen kan kokusu aldı...artık yok öyle dandik unaytıd çin malını bize kakalamak...
-
Yeni polemik konusu çıkacak bajaj mı hero mu? Bıkmıştık artık ybr mi cbf mi
-
2014 yılı çetin geçecek gibi gözüküyor
-
-
çok iyi oldu gelmeleri.ama asıl önemli olan fiyatlar nasıl olcak
pahalı olursa tutulmazlar mese bajaj pulsar 200 harika bence ama ona 8000 isterlerse o aşk başlamadan biter
6000-6500 edeceği maximum bu fiya bile iyimser modeli çok beğendiğim için
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Çinlilerden gene iyidir
sadece çinlilerden mi?
bu bize kakaladıkları sundiro hondalar huaweng suzukiler jianshe yamahalardan 2 kat daha iyidir.
adamlar dışarda 627 dolara honda satış fiyatıyla motosiklet satıyor bize gelince 3500 tl
ne lan bu ? bildiğin adam seriye almış çinde hondayı basıyor dünyaya satıyor
türkiyeye gelince honda mercedes oluyor. çat 5 bin tl
hero bajaj bunlar tvs den filan daha iyi. çünkü hindistanda bu iki firmanın borusu ötüyor
tvs nin satış rakamları onlar kadar iyi değil
-
Honda cb 125 aceye kampanya yapmış cebime mesaj atıp duruyor 2990 liraya gel verelim sana diyor bu aceyi
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Honda cb 125 aceye kampanya yapmış cebime mesaj atıp duruyor 2990 liraya gel verelim sana diyor bu aceyi
http://blog.motorcycle.com/2011/09/2...frican-market/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)