Hero HX250R;
249cc, 31bhp, tek silindir.
130 rahat yapıyor düzde eski kasa zmr ler. 17 hp onlar. Yeni kasalarda motor daha güçlü. 20 hp. 135 leri geçer.11 hp cbf yle 20 hp motoru kıyaslamak akıl karı degil.
Bu arada implus baya dikkatimi çekti.150 cc olanı var. 13.2 hp ve 225 cc ligi var. 2 side gelirmi acaba? Zmr yerine bu enduro ları tercih edebilirim.
Bu motorun maksimum torku 6000 - 6500 devirde maksimum gücü de 8 bin devir civarında geliyor. O yüzden yüksek devirlere çıkmadan bu hızlarda gezebiliyor. Ayrıca bunun rakibi CBR250 falan değil. CBR250'nin rakibi yukarıda fotoğrafı olan HX250R olacak. Bu motor gayet güçlü bir commuter. Hindistan'da olduğu gibi burada da rakibi Bajaj NS200 olacak. Türkiye'de, bu sınıfta bu kalitede ve bu fiyatlarda (tahminim bu da 6 - 7 bin TL arası olacaktır) bu kadar donanımlı başka motor yok.
Selamun aleykum daha önce cbf 150 kullanmıştım. İhtiyaç nedeniyle şartlar gereği motorumu satmıştım. Şimdi tekrar motor almak düşünüyorum ama 2.500 3000 arası yine 125 150 cc bir makine düşünüyorum. Bajaj ve herolar geldiği zaman piyasa düşer mi yükselir mi? Bir de bunların 125 150 cc lik motorlarının sıfırı ne civarı olur tahmini olan var mı? gerekirse biraz daha bekleyip biraz daha para ekleyip bunların sıfırlarına bakayım.
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
250 cc lik cbr la 223 cc lik 17 hp lik karizmayı karşılaştıranlar (yeni zmr ler 20 hp) yukarıdakı hero nun 250 cc siyle karşılaştırsınlar. Hero nun bu yeni 250 lik ss modeli 31 hp.
Asya anlaşıp bu ocaktan itibaren Türkiye' de üretileceğini falan söylüyordu.
2 aydır üretilen bişey var mı acaba
Burda üetilip satılırsa hem fiyat hem kalite olarak çinlilerin hemen hemen hepsi ölür gibime geliyor.
asya elini attığı yeri kurutuyor bajaj hakkında sürekli gelişmeler var ama herodan ses seda yok. bu hero hx 250 r ülkemize gelecekmi? Gelecekse kaç paradan gelecek. Hiçmi yetkili bi ağız yok kardeşimya. Ticaret motoru satıp parayı cebe atmakmı sadece? Nerde müşteri memnuniyeti? Nerde bu devlet nerde bu milet
Aslında olabilir, burdaki üretimin yönetimine bağlı
Honda, Man... .. gibi firmalar burda üretime başlayınca dünyanın en kaliteli fabrikası seçiliyorlar ya
her örneği Türk insanın el becerisine bağlıyorum, aslında yalan değil hala öyle düşünüyorum ama
baştakilerde aynı kafada olması lazım.
Sabunla geç ucuz olsun diyen bi yönetim olursa dediğin gibi tersi olup Hero da ölebilir
Buradaki bayi bu ay içerisinde onlara tanıtım yapılacağını söyledi.
Çok geç kalmışlar tanıtım yapmaya. Daha bayilere tanıtımı yapılmamış. Herhalde fuarla birlikte ilk girişini yapacak Hero. Sitelerinde kıpırtı da yok. Ne bajaj da ne de hero da.
www.bajaj.com.tr şubat başında aktif olacak dendi, ürünler fuarla birlikte bayilerde olacak dendi. Mart sonunu bulur gibi geliyor. Ki Hero da durum daha vahim. Daha hangi modeller gelecek, fiyatlar ne olacak söylentisi bile yok.
Facebook üzerinden yazışmalarla olmuyor bu iş. Face ye yazmak suya yazmaktan beter. Söz var icraat yok.
Sonuçta her iki firma da fuarda yer ayırtmışlar. Orada modelleri görürüz.
Bugün Hero standındaki yetkiliyle uzun uzun muhabbet ettik. Öncelikle burada bahsedildiği gibi Thriller, Glamour ve Pleasure gelecekmiş. Daha sonra da Hunk modeli de geliyormuş. Hunk gerçekten çok güzel bir motor. Eğer Bajaj NS200'ü alacak durumum olmazsa onu alabilirim. Diğer yandan Karizma ZMR kesin olarak gelmiyormuş. Gelmeme sebebi de yukarıda bahsi geçen HRX250. Motor çıkar çıkmaz gelecekmiş. Eğer çıkışı yıl sonuna yakın olursa 2015'te gelecekmiş ve fiyatının da 10 bin TL altı olmasına çalışacaklarmış.
Durum bu yani...
Merhaba arkadaslar bugun itibari ile fuari gezmis bulunuyorum ve hero 150 cc olan modelinin 5000 tl alti gibi bir fiyat olacagini soyledi gorevli arkadas, bajaj standindaki arkadaslarin ilgisi hosuma gitti kendi servisleri olacakmis ve 40 bayiden 2si egitime gelmedigi icin bayiligini iptal etmisler ve pulsar teknolojisi farkli oldugu icin bu modeli nisan sonu mayis basinda garanti gelecegini ve komple paket olarak gelecegini ve diger modelinin ise tuzla fabrikasinda birlestirilecegini soyledi. Hero ve bajaj in resimlerini pazartesi buraya veya yeni baslik altinda yuklerim.
10 bin TL olursa ben CBR 250'ye dönüp bakmam bile. 31 BG motor...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)