Hero Motor Asyamotor işbirliğiyle Türkiye'ye geliyor
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Gelir gelir relax ol yaw
Ama beklenilen kadar pek ucuz gelmeyecek,orda telaşlanabilirsin.Ben vazcaydım,zaten niye kaşındım onu da anlamadım ya neyse...
Rahat olamiyor insan. Gelsin bakalim kafamiza yatacak mi? Yatmazsa sikinti yok. Zaten sehir ici apaci takiliyoruz motorda tvs apaci olsun varsin. Sifirini 4 e kadar verir urfadaki bayi. 2012 model sifir km
Reklamlar
-
yahu ne zaman geliyo bu hero? Hangi modeller? Hiç bi haber bulamıyorum?
-
Dur bakalım, benim motorun bu haftasonu bakımı var, oraya gittiğimde beklerken bayiden bilgi almaya çalışırım. Bayi aynı zamanda Asya Motor'un da bayisi...
-
Seko adlı üyeden alıntı
Dur bakalım, benim motorun bu haftasonu bakımı var, oraya gittiğimde beklerken bayiden bilgi almaya çalışırım. Bayi aynı zamanda Asya Motor'un da bayisi...
tşkr. Sabırla beklerim.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
tşkr. Sabırla beklerim.
Ben iyice sabırsızlanmaya başladım.
-
Pazar gittikçe rekabet ortamıyla kızışacak gibi ve umarım bundan karlı çıkan motosiklet severler olur
Bu videoyu izleyince otobüs şoförlerinin yaptığına dikkat edersek aklıma bizim ülkedenin trafiğindeki kazmalar geldi nedense!
Demekki böyle kazmalar hep motosiklet kullanıcısını sıkıştırıp tehlikeye sokuyor (Dünyanın her yerinde aynı)
-
Hindistan asfaltları bizimkinden düzgünmüş.
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Siz böyle yazın bakalım. Fiyatı tesbit ettikleri zaman kötü bir sürpriz olursa o zaman ne diyeceksiniz. Hindistan satış fiyatı üzerinden kıyaslama yapınca 6400 TL gibi birfiyat çıkıyor.(Hero Karizma ZMR için)
Karizma R hem daha ucuz. Hem de düşmeli kalkmalı mayın tarlası yollarımıza daha uygun.
Beğenirsem 6400 de veririm. Karizma R'yi ise kesinlikle almam. Sebebi de enjeksiyonlu olmaması ve göstergelerinin analog olması. Bundan sonraki motorum mutlaka enjeksiyonlu olacak.
-
videoya bakılırsa pek hızlı değil sanki bir 150 lik gibi gidiyor tvs gibi bence 150 yi rahat görmesi gere en son hızda bunu diyince hızlı süren biri değilimdir pek ama 250 cc makineden de hakkını vermesini isterim uzun yolda 110-120 rahat gitmesi gerek
-
fat280 adlı üyeden alıntı
videoya bakılırsa pek hızlı değil sanki bir 150 lik gibi gidiyor tvs gibi bence 150 yi rahat görmesi gere en son hızda bunu diyince hızlı süren biri değilimdir pek ama 250 cc makineden de hakkını vermesini isterim uzun yolda 110-120 rahat gitmesi gerek
http://www.youtube.com/watch?v=tFUHR8dE1Aw
Hero gariban HONDAsı
Performans konusunda Pulsar bir gömlek ilerde:
-
rebel_punto adlı üyeden alıntı
evet hem performans yönünden iyi hemde yakıtıda iyi pulsarda ancak tipi agrafif yani uzun yolda sıkıntı olabilir hero o yönden daha güzel rahat konforlu motor ancak biraz hızda yapsa iyi olur sesi seriliğine baktım netde aynı tvs gibi geldi bana ondan dedim yoksa yakıt yönünden de güzelmiş
-
Nette bu motorun hızlanmasını adam gibi gösteren video pek yok. Reklamlarında 0-60 hızlanmasını 3.6 s olarak veriyorlar. 20 Nm tork var. TVS ile kıyaslanamaz. Ayrıca kullanıcı yorumlarına göre bu motor 120 - 130 km hızlarda kendini yırtmadan gidebiliyor. 40 km hızdan 130 km'ye vitesle oynamadan hızlanabiliyormuş. Pulsar sadece daha hızlı ve daha seri. Performansa çok önem veriyorsanız Pulsar alın. Geri kalan her şeyde ben bunu tercih ederim.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Nette bu motorun hızlanmasını adam gibi gösteren video pek yok. Reklamlarında 0-60 hızlanmasını 3.6 s olarak veriyorlar. 20 Nm tork var. TVS ile kıyaslanamaz. Ayrıca kullanıcı yorumlarına göre bu motor 120 - 130 km hızlarda kendini yırtmadan gidebiliyor. 40 km hızdan 130 km'ye vitesle oynamadan hızlanabiliyormuş. Pulsar sadece daha hızlı ve daha seri. Performansa çok önem veriyorsanız Pulsar alın. Geri kalan her şeyde ben bunu tercih ederim.
Hero'nun ar-ge si çalışıyor ben bunu diyeyim...Şu anda ürün gamında görülmeyen süprizleri olabilir yakında.
-
Seko adlı üyeden alıntı
inşallah alırsın abi bi hero karizma zmr ilk hayırlayanda ben olurum abi bu motorda pek şekilde yok neden bu kadar ısrarcısın
-
arslan26 adlı üyeden alıntı
inşallah alırsın abi bi hero karizma zmr ilk hayırlayanda ben olurum
abi bu motorda pek şekilde yok neden bu kadar ısrarcısın
2. sırada ben varım. Kimse hakkımı yemesin
-
bende karizma düşünenlerdenim. Karizma ilk sırada ve bekliyorum.
-
arslan26 adlı üyeden alıntı
inşallah alırsın abi bi hero karizma zmr ilk hayırlayanda ben olurum
abi bu motorda pek şekilde yok neden bu kadar ısrarcısın
Motor iyi motor da o yüzden. 2014 modelinin tipi de hiç fena değil bence. Eski model evet biraz kabaydı. Kullanıcı yorumlarında motordan şikayetçi olan adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
-
daha bir ses yokmu herodan ??
-
srknbdm adlı üyeden alıntı
daha bir ses yokmu herodan ??
Firmaların fuardan önce getirmeme sebepleri nedir acaba.
Hadi diyelim motorlar martta, sitelerinde kıpırtı olsa bari
-
Seko adlı üyeden alıntı
Motor iyi motor da o yüzden. 2014 modelinin tipi de hiç fena değil bence. Eski model evet biraz kabaydı. Kullanıcı yorumlarında motordan şikayetçi olan adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Onlar daha Türk sürücülerle tanışmamışlar ondandır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)