arkada çift amörtisör motormu kaldı yahu.hepsi eski moda duruyor bu yüzden,motorun görsel olarakda içine sinmesi lazım ama bunlar gözede hoş gelmiyor...
arkada çift amörtisör motormu kaldı yahu.hepsi eski moda duruyor bu yüzden,motorun görsel olarakda içine sinmesi lazım ama bunlar gözede hoş gelmiyor...
Heronun namını biliriz...gelsin rekabet artsın...
Bilmeyenler için....
motorlar uzerinde asyami , heromu yazacak.
Cevap; hero yazacak ve onun icin Farkli bir firma olacak...
Asya bunlar için bayilik veriyor mu ?
Hero 2014 modelleri yenilemiş ve bence çok güzel olmuş :
Uuuuu beybi.2014 gerçekten kafa karıştırıcak.Olsun bari ybrmi cbrmi zırvasından kurtulabiliriz gibime geliyor.
2014 motor yılı mübarek çinlilerde atak ise Mondial'den 2014 modelleri enfes özellikle 250 cc olan bir modeli var çok iyi olacak.
Hero Impulse..
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Tamam motorlar 2014 te anladık.
Firmalardan hiç ses yok. ( hero ve Bajaj ) :(
hero markasının impulse modelini çok merak ediyorum ..
Fiyatı muhtemelen 6500 ila 8500 lira civarı olacaktır..
gelsin test edelim görelim..
Şu an yamaha xt125 kullanıcısıyım ..
impulse gelsin canlı görelim test edelim beğenirsek alırız..
hero markasının puch modelleri vardı bilenler bilir hala yollarda görebilirsiniz..
İmpulse modelide inşallah gerek malzeme kalitesi gerek işçiliği,motor ömrü ve kullanım rahatlığı ile beklentilerimizi karşılar..
Karizmanın fiyatını bekliyorum hala.
Impulse 150 cc motor yahu ne 6500'ü ? En fazla 5000 - 5500 eder.
Valla 150 cc motora ben 6000 TL vermem. Gerçi üzerindeki motor CBF150 motoru ama yine de fazla... Mondial'in X-treme MAx'ı 3730 TL. Tamam aynı kalitede dğiller ama yine de 5500 iyi rakam
yamaha wr125x 9000 lira iken hero impulseye 6500-7000 arası verilir..
7000'i geçerse önce bi düşünürüm sonra test ederim..
bi güzel zorlarım ,zorlayınca tepkilerini ölçerim, beklentilerimi karşılarsa 7500'e kadar veririm..
Şu an yamaha xt125 kullanıcısıyım bundada ybr motoru var aslına bakarsan ybr motorunu cbf motoruna değişmem ama xt125 den sıkıldım değiştirmek istiyorum...
hero topiğiyle neden kimse ilgilenmiyor..
bajaj topiği sürekli aktif durumda..
kimse hero modellerini beğenmedi galiba..
yanlış fiyat politikası yaparlarsa heroda bajajda yerinde sayar. daha öncedende distribütörleri yüzünden bir çok marka ülkemizden çekilmişti. bu firmaların distribütör aracılığıyla değilde direkt olarak kendi firmaları aracılığıyla ülkemize motosiklet getirtmeleri gerekli. bakın görün rezil edecekler bu iki markayıda. asya motor daelimide getirdi bu sene sonuç ortada.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)