impulse modelini beğeniyorum
avustralyalı iki crosscu baba ve oğul himalayalarda 4500 km bu motorla gezdiler yanlış hatırlamıyorsam guiness rekorlarına girdiler
http://www.heromotocorp.com/en-in/th...mpulse-50.html
bu da himalayalarda ki videoları
impulse modelini beğeniyorum
avustralyalı iki crosscu baba ve oğul himalayalarda 4500 km bu motorla gezdiler yanlış hatırlamıyorsam guiness rekorlarına girdiler
http://www.heromotocorp.com/en-in/th...mpulse-50.html
bu da himalayalarda ki videoları
Hero hangi modellerini Türkiye'de satışa sunacak ?
Hero ve Asya Motor'un üretici firması Soysal Group arasındaki görüşmelerde bu modeller belirlenmiş durumda. Ancak hangi modellerin üretileceği hangi modellerin ithal edileceği henüz açıklanmadı.
Hero modelleri hangi bayilerde satılacak ?
Hero modellerinin satış ve servis noktalarının belirlenmesi için titiz bir çalışma devam ediyor. Satıcı ve servis adayları distribütör firma personeli tarafından ve Hero Türkiye sorumlusu ekip tarafından ortak belirlenecek. Servisler belirlenmeden önce Hero mühendisleri tarafından Türkiye'de 2013 yılı içinde başlanacak olan servis model ve mekanik eğitim programları başlatılacak. Bu programı bitiren ustalar Hero sertifikası ile servislik yetki belgesi alacaklar. Satış noktalarının belirlenmesi için Asya Motor firması gelen başvuruların değerlendirmesini ve mağaza konseptlerini belirliyor.
Hero modelleri ne zaman satışına başlanacak ?
Soysal Group 2014 yılı sezonunda satışlara başlayacak. Bu döneme kadar firma İstanbul'da açmayı planladığı kendisine ait örnek showroom ve servis eğitim alanını hizmete sokacak. Bu merkez diğer bayi ve servis adayları için örnek teşkil edecek
Ben kısaca şunu sorayım, Karizma ZMR (enjeksiyonlu model) satılacak mı satılmayacak mı ?
hero motor sattığı motorun arkasında duruyor. Helal.
Bilgileriniz sağlam )
Delhi de Hero servisini ziyaret ettim, servisten çıkıp müşteriye teslim edilen her motorun sahibini daha sonra arayan 2 bayan çalışıyordu. problem varmı, sorun giderildimi diye?
Asya Motor Hero ile yükselen dinamik bir trend hedefliyor.Gelecek modeller şimdilik bir sır, anlaşmalar gereği. Ama şurası bir gerçekki Hero Motor müşteri dönüşlerine çok önem veriyor.
Her şey sağlam prosedürler dahilinde müşteri memnuniyeti hedefli olarak gerçekleşiyor.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
karizma modeli büyük ihtimal geliyor...
karizmanın fiyatıda karizma olmasında
asya motor heronun sadece hero yazan modellerini getirebilicek. Honda ya verdigi urunler turkiyeye gelmeyecek.
2014 satislar baslayacak kesin hem hero hemde bajaj.
impulse modelini modeli gelsin ilk ben alırım
7 liradan aşşağıya satmaz u motorları.
hunk gelirmı acaba
Karizma tahminim 6.500-7.500 arasında olur.
Karizma 6 bin TL'ye kadar alınabilir, 6500 TL'ye düşünülür, 7 bin dedi mi alınmaz.
Gelse de alsak artık.
eğer bir hareketlilik yaşanacaksa ki iki dev firma geliyor görünüyor, mutlaka vergilerde bir değişiklik olacaktır. umarım kötü yönde olmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)