Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Muğla'da veya çevresinde bulunanlar. Bakın !!!

REKLAM ALANI
    onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Selamlar.

Muğla mt olarak hiçbişey yapmıyoruz.

Ben pazar günü çıkalım biraz yol yapalım diyorum. Buluşma yerini ve nereye gidileceğini gelecek kişilere göre birkaç güne ayarlarız.

Hepinizin katılımlarını bekliyorum, havalar bozmadan güzel bir yol yapalım
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UqUR_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    Fethiye gelirseniz bende katılırım

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    fethiyeye gelmemiz şart değil hocam sende kopgel bi toplanma noktası belirleyeceğiz herkese göre, orda bulusucak herkes )

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bodrum-marmaris 200 km ama pazar diyosan bi ihtimal olabilir.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    münferit takılıyom ben .malum öğrencilik hali pazar gene muğlaya dönüyorum

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bodrum-marmaris 200 km ama pazar diyosan bi ihtimal olabilir.
    hocam akyaka civarlarında toplanmayı düşünüyoruz, uyar mı sizlere de ?
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam akyaka civarlarında toplanmayı düşünüyoruz, uyar mı sizlere de ?
    akyaka kavşağı olur, marmaris kavşağı olur. Murat arkadaşıma bi danışayım bakalım. Oda gelir muhtemelen. Peki buluştuktan sonraki istikamet hangi yöne düşünüyosun? Artcıyla gelsem sorun olurmu? Benım motor pek hızlı gitmezde

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    açıkçası sabit 70 80 km/h hız olur gibi. r6 bile gelse bu değişmez bence çoğu kişi küçük cc çünkü. ne kadar toplanırsak o kadar güzel olur hocam, istediğiniz sayıda gelebilirsiniz

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Vallahi Onur kardeşim biz Bodrum'dan bu ay 2 kere akyaka Marmaris, 1 kere meryem ana kuşadası yaptık Adem Abi nere isterse ben giderim şahsen Marmaris Çınar restorantda kahvaltı etmiştik çok güzeldi ortamı.Akyaka da balık ekmek yemiştik 5 tl oda güzeldi.Hem 10 tl ye çayda yarım saat tekne gezintisi de oluyor sanrıım.
    cenkito ve serkanbitez bunu beğendiler.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi Onur kardeşim biz Bodrum'dan bu ay 2 kere akyaka Marmaris, 1 kere meryem ana kuşadası yaptık Adem Abi nere isterse ben giderim şahsen Marmaris Çınar restorantda kahvaltı etmiştik çok güzeldi ortamı.Akyaka da balık ekmek yemiştik 5 tl oda güzeldi.Hem 10 tl ye çayda yarım saat tekne gezintisi de oluyor sanrıım.
    çay fikri çoook mantıklı )

zaten amacım akyaka da balık ekmek yenmesi. o zaman ikiniz de listedesiniz adem abiyle, geliceksiniz hiç anlamam

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    O zaman buluşma noktasını ve saati siz ayarlayın bizde ona göre planlamasını buradan yapalım.
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    tamamdır cumartesi günü herşeyi kararlaştırırız gelecek arkadaşları da hesaba katarak

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    onur öyle gözüküyoki beraber pek teker çeviremiyecez. Ama buluşuruz. Bana uyar.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Onur isterseniz cumartesiye bırakmayalım, ona göre plan yapalımki daha netleşsin.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tamamdır cumartesi günü herşeyi kararlaştırırız gelecek arkadaşları da hesaba katarak
    nooldu? Plan yoksa yarın murat la başka yerlere kürek çekecem. Ona göre. Cevap bekliyoruz. Gece 12 ye kadar bi plan yapamazsak yarın başka yerlere akacam

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    nooldu? Plan yoksa yarın murat la başka yerlere kürek çekecem. Ona göre. Cevap bekliyoruz. Gece 12 ye kadar bi plan yapamazsak yarın başka yerlere akacam
    hocam motosikletimde sıkıntı var, vites keçesinden yağ damlatıor parça bekliyorum

zaten 3 kişiyiz, sanırım bu organizasyon yalan oldu..

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hocam motosikletimde sıkıntı var, vites keçesinden yağ damlatıor parça bekliyorum

zaten 3 kişiyiz, sanırım bu organizasyon yalan oldu..
    sağlık olsun. Ozaman yarın bana istikamet kuşadası tarafları. ama köyceğiz, dalaman taraflarına geçersem marmaris kavşağında buluşur turlarız. Olurmu? Muhakkak o taraflara gelirim ben motorla
    saturn bunu beğendi.

sağlık olsun. Ozaman yarın bana istikamet kuşadası tarafları. ama köyceğiz, dalaman taraflarına geçersem marmaris kavşağında buluşur turlarız. Olurmu? Muhakkak o taraflara gelirim ben motorla
    Beni de götürsene abi Artçın yapıcan mı beni Muğla'yı kazandım,Kyk'dan selamlar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)