İzleyiniz
https://www.youtube.com/watch?v=1JIkA4Cm2zk&app=desktop
İzleyiniz
https://www.youtube.com/watch?v=1JIkA4Cm2zk&app=desktop
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Efecan .
Benzin ibresine dikkat edin.
Özellikle kalkış anındaki doluluk oranina.
Birde 3.dakika daki doluluk oranina bakin
Bırakın şu Efecan'a takılmayı. O kadar ban yedi gitmedi, sizin bu tür konularınızdan sonra gidebilir. Küstürmeyin adamı.
Adam alacağım dedi aldı ya Gidiyormu dedim gösterdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Efecanla alakası yok ki İsterseniz izleyin videoyu öyle yorum yapın ? Ekleyen isim ve yorum yapanları karşılaştırın Yorumlara değilde konuya yorum yapsanız hoş olmaz mı ?
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Anaaa seçkin apaçisi deelmi o yaw.
Seçkincan bu.
Afedersiniz, mobil baglanıyorum da, o yüzden video ile uğraşmak istemedim.
Bizi hep Berkut bu hale getirdi.
---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:18 ----------
Videoyu merak ettim, izlemek istedim ama açılmadı. Link olarak değil de sadece adres olarak yazılı. Kopyala yapıştır diyorum, bu seferde adres hatalı uyarısı veriyor. Yarın pc'den seyrederiz artık.
Metehan abi görmesin benzin göstergesini ahahaha :D
depom o kadar hızla boşalsa ilk virajda intihar ederdim heralde :D
6. dakkada yarım deponun altına düştü..
Allah bol bol benzin versin..
Bu nedir yahu..Benzin canavarı..
Seçkin abi benzin fiyatlarından haberin var mı? Yada kaçak benzin satan bir yer mi biliyorsun =))
100km de kaç litre yakıyor bu hayvan ? Hani video uzun diye direk 15. dk ilerisine baktım full başlayan depo yarıdan aşağı düşmüş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)