maşallah motoru yelpaze niyetine kullandı alt takımını serinletti resmen
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Bu konuyu acan 2131243124012 kisisiniz tebrikler
kendımden utandım :D hehe
artık bir klasik oldu...ama her gördüğümde sinir olurum ayrı...
çık çık çık kaç kaç
hala bu videoyu izlemeyen arkadaşlar varmış
Büyük konuşuyorum.O kalitede pistte o lastiklerle 1 ay çalışayım aynısını yaparım Bizim ülkemizde SS'la gaz açıp-durmak bu işlerden daha zor...Her gün asfalt zemin kalitesi yüzünden tonla macera yaşıyorum...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Hangi dubadan hangi sırayla geçmesini ne yapması gerektiğini akılda tutması bile çok zor.
Ben yürüyerek düzgün sırada o hareketleri bitirebileceğimden kuşkuluyum.
burada yetenek var ona lafım yok ancak kimse makinadaki arka dişlinin büyüklüğünden, çok çabuk devirlenip hızlanamamasından bahsetmemiş.
yani motorla teknik olarak oynamada var saf sürücü yeteği değil bu işler.
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Bende aynı pist ve aynı lastikleri bana 1 ay sağlayın yaparım diyorum Bunlar Japon.Yetenekten çok manasız derecede fazla etütle başarılı oluyorlar ahaha :D
Arka dişli olacak tabii ki.Öyle abartılı ve imkansız teknik bir detay değil.Deli gibi çalışma ve iyi bir dengeyle yapılır imkansız değil...Tabi zemin şartlarıda önemli...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Benim anlamadığım nokta şu, şimdi iyi güzel lastikler, motor, asfalt hepsi iyi ama gidecekleri yolu, dönecekleri dubaları ve o dubaların etrafından hangi yöne ve kaç defa döneceklerini nasıl anlıyorlar? Dubadan başka bişey yok, yol üzerinde ok, çizgi vs. 'de yok
Fenerde Galatasarayı 6-0 yenmişti ne var yani...
(Galatasaraylıyım)
Yol , motor ve Polis farkı. Buradada BMW ile onu yap deseler adam karizmayı bozmaz.... Dik durur yavaş yavaş taksimin sokaklarında ilerler...
bunu bir eğitim videosu olarak kullanmak lazım. Adamın kafasına dikkat edin. Viraja nasıl girileceğini öğretiyor.
buda bişeymi cupla 0 atan gençligimiz var bizim :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)