Japon polisten Cbr 600RR show!
Reklamlar
-
eeeh bu da bişeymi bizim bakkan emin'in çırağı samet elektirikli bisikletiyle neler yapıyor bir bilseniz :D
Reklamlar
-
NewScooter adlı üyeden alıntı
kesin ip var
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
hocaseko adlı üyeden alıntı
artık bir klasik oldu...ama her gördüğümde sinir olurum ayrı...
speed_dream adlı üyeden alıntı
çık çık çık kaç kaç
hala bu videoyu izlemeyen arkadaşlar varmış
flame adlı üyeden alıntı
Büyük konuşuyorum.O kalitede pistte o lastiklerle 1 ay çalışayım aynısını yaparım
Bizim ülkemizde SS'la gaz açıp-durmak bu işlerden daha zor...Her gün asfalt zemin kalitesi yüzünden tonla macera yaşıyorum...
krd adlı üyeden alıntı
Orjinal gidonuyla ve orj arka dişlisi ile yapsaydıya.
Tabiy ki bizde de bu hareketleri yapacak olanlar var , sizler bir öncülük etseniz HD çekimli mekimli videolarınızı falan atsanız siteye !
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Benli adlı üyeden alıntı
Tabiy ki bizde de bu hareketleri yapacak olanlar var , sizler bir öncülük etseniz HD çekimli mekimli videolarınızı falan atsanız siteye !
Bizim burda büyükler 2. şahısların yorumuna 3. şahıs "sırtarırsa" şöyle derler;
Laf ettiği bal kabağı.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
Açıkçası net anlayamadım dostum ! bu "sırtarırsa" nedir !
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Etki tepki doğurur.Ağızdan veyahut "elden" çıkan sözlere azıcık dikkat etmek lazım.Uzatmamak kalp kırmamak iyidir...İyi geceler,iyi sürüşler.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
flame adlı üyeden alıntı
Etki tepki doğurur.Ağızdan veyahut "elden" çıkan sözlere azıcık dikkat etmek lazım.Uzatmamak kalp kırmamak iyidir...İyi geceler,iyi sürüşler.
Doğru söylüyorsunuz , kedi erişemedimi ,kırıcı , dangalakça yorumlar çıkıyor "Bravo helal olsun demek varken !!. iyi geceler .
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Bu yazılan yorum göz ve "beyin" ile değilde,farklı uzuvlar ile algılanırsa insanlar gece saat 12de değil günün her anını "bal kabağına"dönüşerek geçirir.
Ortada ki konuya değilde,hakkında hiç bir bilgisi olmadan insanlara yorum yapıp "sırtarmak" bu bitkilerin temel özelliğidir...
Kedi "beyni" olan hisli "hayvandır".Nankör değildir ki öleceğini anladığı zaman sahibini terk eder,üzülmesin diye.Oyuncudur,avlanırken dahi eğlenmeyi seçer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)