Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ertelenen A2 direksiyon sınavı hakkında

REKLAM ALANI

kasımdaki direksiyon sınavınada ben giricem b yi aldim sıra a2de

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Ertelenme filan yok(Abim girdi sınava) her sürücü kursunun yaptığı gibi sallıyorlar ben ağustos ortasında b sınavına girdim 1 ay sonrada a2 e girip geçersem dosyamın hazır olacağını söylediler 2 hafta önce eğitime çağırdılar gittim sınav tarihinde abimi arayıp beni aramadılar ben kursu aradığımda dosyamın gelmediğini sınava en yakın kasımda girebileceğimi söylediler 1 ayda ne dosyası geliyosa artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    kayıt yaptırdığınız tarih kursa yazıldığınız tarih değil, kursun sizin evraklarınızı milli eğitime gönderip kayıt yaptırdığı tarihtir. anlaşılan kurs bayağı sallamış sizin dosyayı. Ağustosta kayıt olanlar 14-15 eylülde direksiyona girdi. Gelecek sınav 28-29 idi bu da 4-5 Ekime ertelendi. Muhtemelen 4-5 Ekimde girersiniz. ama önceden kursunuza gidip enselerinde boza pişirin biraz. Aramalarını beklerseniz aramıyorlar.

ramazan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 apache 150 rtr
    Ne güzel eski sistem girecektim sınava şimdi yok trafikte arkanda dolaşcaklarmış filan aldılar toprpillileri eski sistemde girsinler diye biz açıkta kaldık,, iş yerimin üst katında kayıt olduğum yer tanıdık dedik ucuz dedik kayıt olduk parayıda peşin verdik salladılar yarın patrona diycem o gitsin konuşsun ben başedemedim ...

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    beni kurstan aradılar şimdi ayın 28 inde 13:45 te imiş sınavım..
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Benımde 28-29 eylul olucakdı ertelenmıs bu ertelenme şeyide neyin neysi hi. anlamadım valla bi icad cıkardılar basımıza ertelenmiş miş miş

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Sınav sorularını dağıtmayı unutmuşlar, bugün bakanlıktan açıklama geldi...

Yapılan açıklamada "okadar çok sınav oluyor ki, hangi sınav sorularını hangi kesimlere önceden dağıtacağımızı şaşırıyoruz. Bizim suçumuz değil" sözlerine yer verildi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    Alıntı Salih_T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beni kurstan aradılar şimdi ayın 28 inde 13:45 te imiş sınavım..
    yazılı mı? yoksa direksiyon mu? Direksiyonu MEB erteledi diye söylediler yoksa bizi yiyiyorlar mı? Emin misin A2 direksiyon sınavının 28-29 da olacağına.? B olabilir ama A2 ertelendi dediler.

uur52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax 250i ABS
    Alıntı yeknet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazılı mı? yoksa direksiyon mu? Direksiyonu MEB erteledi diye söylediler yoksa bizi yiyiyorlar mı? Emin misin A2 direksiyon sınavının 28-29 da olacağına.? B olabilir ama A2 ertelendi dediler.
    Sakin olun arkadaşlar ilden ile farkediyormuş. İstanbulda ertelendi kesin olarak. Bilgi öyle. Biçok kursu aradım.

caferacer21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisan toprak wrc 125
    bursa'da da ertelendi en azından benim gittiğim kurs için öyle..6'sında sınav var olabiliyor ertelemeler heralde az kayıt var..hepsini bir arada yapmak istiyorlar gibi geldi bana.

Motosikleti
    Alıntı yeknet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı caferacer21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bursa'da da ertelendi en azından benim gittiğim kurs için öyle..6'sında sınav var olabiliyor ertelemeler heralde az kayıt var..hepsini bir arada yapmak istiyorlar gibi geldi bana.
    bugün Ankara'da Etlik trafiğinde kullandım, sınav öncesi son hazırlık, Kurs yetkilisine sordum varmı bi erteleme diye, yok dedi.. Cumartesi sınava giriyorum.. E ve A2 direksiyon sınavı yapılacakmış.. Hayırlısı ile sonucu burdan ilan ederim..

Motosikleti
    Coming Soon
    Arkadaşlar, istanbulda sınavlar neye kime göre ertelendi acaba ? Ben 14-15 Eylül haftasonunda direksiyon sınavına girdim kadıköy ilçesi ve benimle beraber yüzlerce aday. Sınavıda geçtim. Şimdi istanbulda sınav ertelendi nasıl oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------

Yanlış bilgi. İstanbul genelinde ertelenmiş olamaz. 14-15 Eylül Kadıköy ilçesinin sınavı vardı. Bazı ilçeler sanırım ertelendi, bazıları sınav oldu anladığım kadarıyla. Şahsen girdim sınava.

Motosikleti
    SYM Joymax 250i ABS
    Alıntı aertugk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, istanbulda sınavlar neye kime göre ertelendi acaba ? Ben 14-15 Eylül haftasonunda direksiyon sınavına girdim kadıköy ilçesi ve benimle beraber yüzlerce aday. Sınavıda geçtim. Şimdi istanbulda sınav ertelendi nasıl oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------

Yanlış bilgi. İstanbul genelinde ertelenmiş olamaz. 14-15 Eylül Kadıköy ilçesinin sınavı vardı. Bazı ilçeler sanırım ertelendi, bazıları sınav oldu anladığım kadarıyla. Şahsen girdim sınava.
    Hocam sen sınava girmişsin geçmişsin. Bu hafta sonu olan sınav 1 hafta ileri atıldı. Sen düzgün okumadın heralde.

Motosikleti
    Coming Soon
    Alıntı uur52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sen sınava girmişsin geçmişsin. Bu hafta sonu olan sınav 1 hafta ileri atıldı. Sen düzgün okumadın heralde.
    Nasıl yanii.. Hocam sınav 2 haftada bir mi ? Bilmiyorum o yüzden soruyorum ?

Motosikleti
    SYM Joymax 250i ABS
    Alıntı aertugk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl yanii.. Hocam sınav 2 haftada bir mi ? Bilmiyorum o yüzden soruyorum ?
    14 Eylüldeki sınavdan sonra 28-29 Eylülde bir sınav daha vardı. Onu 5-6 Ekime ertelediler.

Motosikleti
    2012 apache 150 rtr
    Alıntı uur52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    14 Eylüldeki sınavdan sonra 28-29 Eylülde bir sınav daha vardı. Onu 5-6 Ekime ertelediler.
    tee 6 ağustosta peşin parayı ödedimde yazıldım beni bidahaki sınava sokmasınlar o kursun bütün arabalarının tekerine çivi koycam 3 kere tarif verdiler üçündede ertelediler

Motosikleti
    Alıntı ramazan06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tee 6 ağustosta peşin parayı ödedimde yazıldım beni bidahaki sınava sokmasınlar o kursun bütün arabalarının tekerine çivi koycam 3 kere tarif verdiler üçündede ertelediler
    2 Ağustos kursa kayıt olmuşum.. 28 Eylülde direksiyon sınavından geçtim çok şükür.. Darısı başınıza...

ozwizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    sanırım bu istanbula has bişi idi, çünkü hem avrupa yakasında hem de istanbul da farklı kurslardan tanıdığım hocalar vardı, onlarla konuştum,gerçekten de 28-29 unda yapılmadı, ya da semtine göre değişti, benim ki bu hafta sonu mesela, 5 ekim.

Motosikleti
    2012 apache 150 rtr
    Alıntı Salih_T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 Ağustos kursa kayıt olmuşum.. 28 Eylülde direksiyon sınavından geçtim çok şükür.. Darısı başınıza...
    sizin sınav yozgat bulvarında mı oldu bizim kurs orda oluyomuş sınav nasıl geçmesi zormu ?

hissizadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Puch Maxi - Hyosung GT 250 Naked
    bu nasıl iş arkadaş. motoru aldık koyduk garaja, hemen kursa kaydolduk. b sınıfı ehliyet var sadece direksiyon sınavına girip a2 de alacağız. neyse, agustos sonunda sınav var ama yetişmen zor, garanti veremiyoruz ama yetiştirmeye çalışırız ancak 13-14 eylül deki sınava kesin girersin dediler. işleri, yıllık izni vs. bir sürü programlar yaptık, eylül geldi geçti sınav yok. işin kötüsü sınavın ne zaman yapılacağı da belli değil. sorduğun zaman tüm mevzuat değişti hiçbir şey belli değil diyorlar. bu nasıl bir rezilliktir anlamadım gitti. sonra motora binip trafiğe çıksan suçlusun. haliyle çıkmıyoruz da ama bu motoru nerede kullanacağız, yola, sokağa, trafiğe çıkmadan kullanmayı nasıl öğreneceğiz? 2 ay olacak motor garajda duruyor koyun gibi birbirimize bakıyoruz. işe gidip geleceğiz motor aşkına arabaya rest çektik, mecburen yine arabayı kullanmak zorunda kalıyoruz. neresinden tutsan elinde kalıyor ne yazık ki. neyse zaten ekim, kasım derken kış geldi sayılır, kısmetse aralık ayında filan, özellikle buzlu, karlı havalarda misler gibi bineriz motora, zincir filan takmak lazım tabii

bu sene yalan oldu sanırım. artık yazın gelmesini bekleyeceğiz. ehliyet almak için bayağı da zaman kalıyor bu durumda. boşuna stres yapmayayım bari
    Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)