merhaba arabalarda olduğu gibi motosikletede vanalı egzoz olur mu birde motoru basmayı düşüyorum sport yay bulabilirmiyim teşekkürler...Yamaha crypton
merhaba arabalarda olduğu gibi motosikletede vanalı egzoz olur mu birde motoru basmayı düşüyorum sport yay bulabilirmiyim teşekkürler...Yamaha crypton
vanalı egzos derken egsoz freni içinmi ne için pek anlamadm
ne için olcak vanalı yapacak polis yokken ortalıgı inletcek bakcak polis bascak vanaya eksoz kapanacak. Apaçimisin kardeş napcan basıp. Elin adamları bişey biliyoki koymuş amortisör delinen karın agrısını
olur sol tarafa aynı eksozdan bir tane daha koyup içini boşaltırsın (görüntüsü farklı eksoz koysan çirkin durur biri başka biri başka) bir boğaz yaptırıp ayağının ucuyla levye yardımıyla motor yürürkende değişebilir ama bir çuval para harcarsın değermi sence
test5; bu sen misin?
Kardesim ben tavsiyede bulunayımda yapma.
Cuplarda amasörler kesilir,içindeki yaylarla oynanır basılır ama güzel olmaz.
Vanalı egsoz motorda olmaz elektrikli olur oda görünür oldugu için ise yaramaz,Slincerli araba egsozu tak dicem onunda bogası Crypton a olmaz,devirler ölür zarar verirsin
piyasa da 50- 100 lira arası bi sürü çeşit var son çıkışına parça yerleştiriyon yada içindeki vidayı sıkıyon sesi değişiyor gel gelelim coğunun kapali hali bile cok sesli karnım ağrıyo söverken :D
öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler ben sadece fikir aldım bu arada aynalarımda takılı motorumu nasıl aldıysam ilk günkü gibi hiçbir yeriyle oynamadım saçma sapan fotolar atan ve yorum yapanlar siz ilk bas karsınızdakine saygılı olmayı öğrenin tamam mı ondan sonra burda bana akıl verin
Test5 hemen atar yapıyorsun kardeşim sen düşün bakalım mahalleden bağırtarak geçen adamlara sövüyorsun demi apaçhi diyorsun senin sorduğun soru ondan seni ayırmaz sorduğun soru senide onlardan biri yapar hadi anladım gençlik kızlara hava atmak istiyorsun anlıyorumda motorlara yazık ediyorsunuz basıyorsunuz ediyorsunuz silindir,piston yiyip saterken motorun yaylarını geri takıp temiz diye satıyorsunuz sonra Türkiye neden gelişemiyor biz kendi içimizde hile yapıyoruzki neden Türkiye Avrupa birliğine giremiyor hep Apaçhiler yüzünden ver gazı anasını satıyım baba parası var babanın parası ne olacak silindir biter aldırırsın para çok hayatı bundan ibaret sanıyorsunuz motosiklet ile bağırtırmak aragaz devir kesmek hayat bu demi bundan 10 yıl sonra bu yaptığın işlere güleceksin ve utanacaksın.
Bu saçma sapan konuya verecek tek cevabım bu resimdi delikanlı.
2005 yılından beri bu forumdayım son yıllarda öyle gereksiz konular acılıyor ki artık gına geldi.
Vanalı egzoz nedir, yay kesmek motoru basmak nedir? şahin mi bu ya?
Egzozu patlakmıs gibi böğüren motor geçince insanlar neden sövüyor, neden polis ceza yazıyor? bu yaptıgının doğru birşey oldugunu mu dusunuyorsun? Önce mantığınla düşün sonra sana neden bana düzgün cevap verilmediğini anlarsın.
Bize ne sor biliyor musun?
Motorun bakımı nasıl yapılır, güvenli sürüş nedir? yağmurda motor nasıl kullanılır, lastik seçiminde şu marka nedir, motorumun şurası bozuldu şurasında sorun var nasıl düzeltirim, şu kask, bu mont nasıldır, şu markadan memnun musunuz vb...
Anlatabiliyor muyum genç?
anladım abi bak sana yemin ediyorum bende böyle seylere fazla heves yok ama çevremdeki arkadaşlarımın gazına geliyorum o yüzden .... birde seneye motoru satıp cbr 250 r almak istiyorum o yüzden sade haliyle kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
silindir yemek ne alaka onu anlamadım ben tamirci sayılırım tam anlamadım senin silindir yeme olayını ayrıca para nasıl kazanılır iyi bilirim
agzı olan konusuyor...vanalı egzozla dalga gecenler varex egzozların 1500tl cıvarında oldugunu bılıyordur umarım
yani vanalı egzoz'un neye takıldıgı bence konu olan.yoksa egzozun bır sucu yok
+
amortısor ayarları ıle motoru alcaltmanın nesı garıp geldı sıze?
arkadaslar modıfıyenın sınırı yoktur.apacılık modıfıye yapmak degıl surus tarzıdır.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
bence egzozun apacilikle alakası yok ha rahatsız olanlar wardır ama 100bin tl lik bmw arabaya bile vanalı egzoz takıolar...
KARDEŞ 0530 680 85 98 BANA WHATSAPPDAN MESAJ ATIN BENDE CUP MOTOR VAR KENDİM VANA YAPTIM İNANMAYANA FOTO ATARIM WP GELİN İSTEYEN WP GELSİN ANLATAYIM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)