MOTORUM MU KIZ ARKADAŞIM MI???
-
28 Eylül 2008, 01:33
bence böyle düşünme arkadaşım sen motor ile kaza yapsaydın sakat kalsaydın seni terk edermiydi bana sorarsan ilk diyeceği şey zamanında sana demiştim motora binme diye ama sen naptın derdi ama yinede sana sarılır yanındayım çünkü bi arkadaşım buna benzer bişey yaşamıştı bence gönlünü al ve onuda motora alıştır turlara cık motorun guzel yonlerını acıkla ve onuda aramıza al en doğrusu bence bu arkadaşım
cenab adlı üyeden alıntı
..........::::sevgilim Için Dünyalari Veririm.motorum Için Sevgilimi Bile Satarim::::::::::.........
sen bence gerçek bir sevgi yaşamamışsın ama karar senin
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
Reklamlar
-
28 Eylül 2008, 01:52
sacma soru tabıkı motor dunyada erkek basına dusen bayan sayısı uc ama erkek basına dusen motor sayısı bır bıle dııl
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
28 Eylül 2008, 01:59
-
28 Eylül 2008, 02:18
bence motoru seçiceksin.eğer gerçekten seviyorsa.geri gelicektir mutlaka.tabi terslemediysen.allaha şükür benimöyle bir sorunum yok.kız arakdaşımda hasta motosikletlere şimdiden yapıcağımız çadırlı gezilerimizin hayalini kuruyoruz.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
-
28 Eylül 2008, 02:39
yıllar geçiyor baslıklar hortluyor Bence karşılıklı anlayış olmalı birden kestirip konuların üstü kapatılmamamı.Evliliğe giden bir ilişkide böyle sorunlar konuşarak aşılmalı.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
28 Eylül 2008, 03:27
kız arkadasım oldugu zaman dusunurum bunları şimdi bayramda yapacagım gezıyı dusunuyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
28 Eylül 2008, 04:14
bende bir şekilde motorumu seçtim kızarkadaşımdan vazgeçtim, ama senin gibi rest çekmedim ikna çabaları sürekli kavga vb bitirdi ilişkiyi, hatta motosiklet almak neden bu kadar zor diye konu bile açmıştım
şimdi o yok ama motorum var, hiçbirşeye itiraz etmiyor, kavga yok sorun yok rüzgar var, ben şu an daha mutluyum
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
-
28 Eylül 2008, 04:30
Moderatör
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
28 Eylül 2008, 12:26
ben evliyim ama motsikleti sevdiğim kadar eşimi sevsem ihya olur
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
28 Eylül 2008, 12:54
arkadasşlar konu horlamiş bu konuyu açan naptıkı açep...
.
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
-
28 Eylül 2008, 13:17
Genellikle bayanların çoğu motosiklete karşı çıkar. Çünkü Türkiye şartlarında daha fazla tahlike arzeder. Bu durumu ben hala yaşıyorum. Eşimle boşanma noktasına geldik. Her motosiklet kazası haberinde sanki olay benimle ilgili gibi çocuklarla karşı karşıya geldim. Neticede anlaşarak otayı bulduk. 1200 cc.den 250 cc ye iniş yaptım. Buradaki en hassas nokta motosikleti karşı tarafa sevdirebilmek. Zaten o zaman iş bitiyor. Fakat yinede İnsan ve büyüleyici makine arasında seçim yapmak çok zor. Şansın açık olsun.
-
28 Eylül 2008, 13:49
benım sevgılım motorsıkletımı cok sevıyor allahtan heryere motorla gıdıyoruz
-
28 Eylül 2008, 14:09
BESTAPO adlı üyeden alıntı
Burak Hakkı ile eşi Sema..
Bigün televizyon çekimine gidiyorlar.Fakat hatun kişi arabasıyla,Burak motoruyla..Bi an köprüde Hakkı motoruyla Sema'yı sollarken gözgöze geliyorlar.Abimiz yengeye bi göz kırpıp gazlıyor. Sema hanım çeşitli programlarda da dile getirdiği gibi "BURAK'I ORACIKTA DURDURUP ÖPESİM GELDİ"diyor.
İşte buyüzden kocama aşıgım diyor...
Arkadaşlar çok şükürki benim de bitanecik sevgilim motor delisi.O da CBR lafı geçince irkilenlerden,o da varacağı yeri değilde,gittiği yolu sevenlerden.Ve biliyorum ki bu sevdası sadece beni sevdiğinden değil.Şanssız bi bel rahatsızlığı geçirdik,ve doktor kızarkadaşıma motoru yasakladı.Fakat 4 gözle iyileşmesini,motorun sürücü koltuğuna oturmasını bekliyoruz.
çok geçmişolsun umarım kısa zamanda iyileşir motorcuların düşmanı bel agrısı
maverıck adlı üyeden alıntı
benım sevgılım motorsıkletımı cok sevıyor allahtan heryere motorla gıdıyoruz
aynen benimkide ya iş erkekte bitiyo sevmiyosa zorla sevdiricen...
-
28 Eylül 2008, 15:06
eskiden de problem varmış bu kızlarda:
-
28 Eylül 2008, 15:27
Demekki oda seni okadar sevmiyomuş ne bilem benim aklıma motosiklet için sürekli huzursuzluk yapan biri senin le zaten geçinemez gibime geldi bana sorarsan yorumsuz
-
28 Eylül 2008, 15:30
Emin olun Kız arkadaş daha çok arıza yapıyor.(Kendimden biliyorum)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
-
28 Eylül 2008, 16:27
bende hıç biriyok
-
28 Eylül 2008, 16:53
En iyisi motosiklet sevdalısı sevgili...
Ama o da 10.000 de bir olur.
-
28 Eylül 2008, 17:39
Bu da sorumu tabii ki kız arkadaşım..
Hoorrtt olmuş bu arada..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler