@dunpa
muhaha o motorla konyaya falan gitsen linç edilirsin
@dunpa
muhaha o motorla konyaya falan gitsen linç edilirsin
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Abi Kiz Birazda Itici Geliyor Bu Konuda çünkü Motorum Beni Olduğum Gibi Kabul Ediyor Kizlar Biraz Sinirli Olmaktan Hoşlaiyor !!!no Girl!!!kizlar Biraz Motorlara Enzerse Belki Biraz Düşünürüz Sonuçta Onlar Benim Gözümde Hep Ikinci Planda?!'^!'^!^+^%+/%&)(!!!!!!!
topic i tam okumadım ama basıma gelmıstı...
ben ıkınızınde yerı farklı demıstım..
kız arkadasıma sen ıste kalbımın en derınlıklerınde bı kafestesın gıbı ıltıfatlar etmıstım motosıkletın yerıde benım ıcın cook fark dedım...
gercı sonunda yıne ayrıldık....
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
gerçi maddi bişile bunu karsılastırmak pek hos deil ama motosiklet bir tutku,duygularınızla beraber herseyinizi veriyorsunuz.kızlarda acayip hoslanıo bu bi gercek ama yansıtamıyorlar korkuyorlar sevdigi erkege bişi olucak die,onlarıda anlamak lazım ama tutkusu yuzunden bazı seylerden vazgecemicek bi insansak nedesek bos her turlu motosiklet
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
tabi ki kız arkadaşım
;18141 adlı üyeden alıntı
aynenn katılıyorummm
saygılar
Bundan 6 ay önce 5 senelik ilişkim olan kız arkadaşıma motosiklet aldığımı söyleyince küplere bindi ya motor ya ben dedi.
Sonuçmu? motor gördüğünüz gibi avatarımda
ALLAH'a $ukretmeliyim sanirim.. Motor alacagim gun yanimdan ayrilmayan, bana al beraber oderiz zorlanmayiz diyen, ve aradan aylar gectikten sonra onda bulunan yedek anahtari cantasindan cikarip ben bir tur aticam diyip kafasina gore dolasip gelen super bi sevgilim var.. Ehliyet mi ? Kursa devam ediyor... Scooter mi ? Asla istemez vitesli olucakmi$.. Sanirim gun gectikce arka koltuga mahkum kalicam
Legends may sLeep.. But they never diE..!
ya arkadaş bırak kız milletini
motor trip yapmaz kapris yapmaz huyuna gidersen sorun çıkarmaz fesatlık düşünmez kıskanmaz sıkmaz soru sormaz seni gizlice takip etmez bunalmaz aksine ferahlatır vs vs vs yazsam buraya sığmaz
ama şunu söleyebilirim her kız arkadaşı olanın bi motoru olmalı çünkü kendini ii hissetmesi için
ama motoru olanın kız arkadaşa ihtiyacı yok neden kendini sıkasın ki zaten hayat sıkıcı bi motor war güzel
kız milleti dert milleti
(yanlış anlaşılmasın amacımız sadece makara muhabbet)
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Sanırım bu kız arkadaşına göre değişir.Valla benim kız arkadaşım motorumu benden çok kullanıyor sanırım bir gün ben ona diyecem motor mu ben mi diye...
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
baya büyüksün
yakışır
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Tabii ki motorum Bu konuya yazmışmıydım acaba
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ya bu kızlar neden böye bi tercih yapılmasını istiyo kii
erkek arkadaşıma güvendikten sonra..zaten biz beraber geziyoruzz
::pulp::
Valla abi ben motorumu seçerim kimse beni bu zevkten mahrum edemez Arkadaşında dediği gibi;
Bu güne kadar hangisi yanında bu kadar mutlu olmamı sağladı?
Hangisi kendimi bu kadar özel ve önemli hissettirdi?...
Hangisi dizlerimi böyle titretti, ayaklanmı yerden kesti?
Hangisini yanımdayken bile özledim?
Hangisine saatlerce sadece dokunmak istedim?
Hangisi bu kadar hızlıydı?
Hangisi benim tüm hırçınlığımı anladı?
Hangisinin sorunlarıyla günlerce uğraşmak beni bu kadar mutlu etti?
Hangisi aradan yıllar geçtiğinde bile bana 'sen aşıksın arkadaş!' dedirtebildi?
Hangisi beni saatlerce dinledi?
Hangisiyle 'hadi gidiyoruz' deyip ansızın basıp gidebildim uzaklara?
Hangisi bu kadar ait oldu bana?
Hangisi düştüğümde bile yanımdaydı?
Hangisi ruhumu bu kadar özgür bırakabildi?
Hangisi?Sanınm hiçbiri! Seviyorum ulan, aşığım işte motoruma!
...
Ayrıca
Tutkuları ve zevkleri ellerinden alınan gençler, onların yerine daha tehlikeli ve hızlı olanını koyarlar...
Okan ACAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)