1 saatte 73 motosiklet geçti, 4ünde kask var.
Reklamlar
-
Sanırım bu küçük ilçeler için bildiğiniz ortak sorun: APAÇİ. Gerçekten öyle, şu an Amasya Merzifondayım oturdum meydana 1 saat boyunca saydım 73 motosiklet geçti. 69 tanesinde kask yok 4 kişide vardı, 4ü de yarım kask.. Samsun merkezde kask takma oranı %90, o da en az. Birisine de çarpıyorduk az daha, caddede stabil gidiyorduk, birden yola fırladı.Biz durduk sıkıntı yok bizde, ama saf herif son sürat caddeye atladığı için yalpaladı tekeri kaldırıma çarptı, nasıl kurtardı anlamadım.Bastı devam etti
Şimdi asıl sinirlendiğim konu, polis sadece izliyor. Be adam egsoz beter, kask yok, belli ehliyet de yok (tüyü bitmemiş sabi), gözünün içine baka baka gidiyor sen niye durdur muyorsun? Bu plakayı sökmek isteyen arkadaşlara çok kızıyordum ama gerçekten şimdi hak veriyorum.
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Bu kadar apaçi nasıl olurda toplanıyor ? Bunların da takıldıgı bir forum var sanırım bugun gezi ve toplantı günüydü
İllaki denk gelirler çevirmeye merak etmeyin diyecegim fakat çevirmede durduramaz bunları Tank lazım ancak.
-
Kontroller büyük bi kaza olmadan sıklaştırılmıyor.O kaza gününe dek herşey serbest.Sıktılarmı tam sıkıyolar.Önce kaza sonra önlem.
-
73 de 4 yüzde 9,3 eder. Demek ki rahmetli Aziz Nesin 'in %60 teorisi doğru değilmiş. Gerçek rakam %10 u bile bulmuyormuş
-
-
-
Bnm kucuk bi motorum var belli seviyelerde kask eldiven montum ve dizligim var. Elimde olsa motorumu buyutecegime once daha kaliteli bir koruma alirim dusuncesindeyim. Ve bunu soyledigim insanlar bana aptal gozuyle bakiyor. Bunlarin alayini ezeceksin.
-
Helal olsun Çan Belediyesine
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
enxdesign emeğinize sağlık. Örnek davranış olmuş.
-
mtasdel60 adlı üyeden alıntı
Helal olsun Çan Belediyesine
Çan belediyesinin izniyle Motoçan grubu olarak yaptırdık afişleri. Güzel ve etkin bir grubumuz var.
-
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
ben olsam bir pankart hazirlarim uzerinde, kask takmiyorsan MALSIN diye. sikayet edecek olanlar uzerine alinacak mallar olur kim olduklari cikar ortaya :D:D
-
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Maaşallah aslan parçası
-
-
Kask takmayanın kendi bileceği iş ama hele birde özellikle kaskın çok popüler olmadığı yerlerde takanlara uzaylıymış gibi bakmıyolarmı ona ifrit oluyor insan
-
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
bu işin 1000 liği 100 lüğü yok 20 km aştınmı ölümcül tehlike başlar
-
Sıcak havalarda takmayanı pek sorgulamam adam hani o kadar kaza görüyor ediyor hala takmıyorsa kafasını para eden birşey olarak düşünmüyordur.. Geçen videonun altında biri 'kafam bana lazım kask takarım' demişti video sahibi de 'kime ne lazımsa onu korur' diye bir cevap vermişti gülmüştüm baya..
Ancak bu havalarda kask nasıl takmıyor millet anlamıyorum 1 km mesafede vizörü kapatmazsam donuyorum.. Dün normal kotla gideyim dedim ama motosiklet pantolonu dışında soğuğu kesen yok..Benim mi canım tatlı anlamadım ki..
-
biz de eskiden yoldan geçen arabaları saymaca oynardık, sağdan gelenler benim, soldan gelenler senin derdim. 1 saatte 20-30 tane geçerdi belki
eğer opel manta geçerse "vuuvvvv" yapardık
daha sonra kawasaki 4 silindirli motorlarında bu sesi taklit etti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)