Arkadaşlar 2012 model 11.500 km CBR125 sahibiyim.
Inazuma 250 ile takas yapmayı düşünüyoruz.
Sizce fark olarak ne ödemeliyim?
2013 model 3500 km var bir tane.
Bir tane de 2012 model 9.000 km var.
Arkadaşlar 2012 model 11.500 km CBR125 sahibiyim.
Inazuma 250 ile takas yapmayı düşünüyoruz.
Sizce fark olarak ne ödemeliyim?
2013 model 3500 km var bir tane.
Bir tane de 2012 model 9.000 km var.
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
Çok rahat bir motor.
250 cc'nin benim için yeterli olduğunu düşünüyorum.
Japon harici motor almak istemediğim için pek bir alternatif kalmıyor. CBR250, ninja250 var. Onlar da çok tarzım değil. 600cc 'ye geçiş yaparsam fazer istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
Benim aklımdaki rakamda 3.500 TL aslında. 2013 için 3.750 teklif etmeyi, 2012 için 3.500 teklif etmeyi düşünüyorum.
Adamlar 5-6 bin isterse bekleyip sıfır almayı düşünürüm.
Nietzsche
fiyatta anlaşamazsanız senin cbr ye talibim )
Nietzsche
Siteden birisi galiba hayirli olur isallah
www.erkakurye.com
Benim öyle yüksek bir performans beklentim yok. CBR125 bile yetiyor aslında. Hani birazcık daha güçlü birşey olsa diyorum. Hafta sonu Sakarya/Akyazı'ya gittik. Yağmur, bilmem ne hiç etkilemedi. 100-120 arası hızlarda çok rahat birşekilde gidip geldim. 600'lük makina için çok erken. Belki çok sonra düşünürüm.
Yahu bu CBR 125 kaç para ediyor , 2. el inazuma 9500 den aşağı yok, 3500 verecekseniz motorunuz 6000 ediyor demektir. 125 lik bu motorun ederi ne ki
Sahibinden.com'da iki tane 3.300 ve 3.500 liralık 2012 model cbr 125 ilanı var. Aklı oraya gitti herhalde.
İnazumayla cbr takas edecek arkadas eli opulecek adamdir
Cbr la inazumayi takas ediyor siz begenmiyorsunuz daha ne istiyorsunuz
Olmadi kafa kafaya takas etsin alla alla...
Bu yazıyla inazuma biraz övülmüş sanırım
Cbr'la karşılaştırmak gerekirse 250 ile karşılaştırmak lazım ki otobanda açık yolda cbr250 ile karşılaşmayın çift silindir dediğiniz motordan net soğursunuz...
Ayrıca cbr125 le karşılaştırmak gerekirse ikiside 100 km hızda 7500 devir de oluyor ki
bu hızda otoban sürüşlerinde 2.2 lt tüketen ve rüzgar yemeyen cbr'a karşı birbuçuk kat fazla tüketen ve rüzgardan insanı mafeden bir motorunuz var
ayrıca şehir içi trafikte bana o 180 kilo pek pratik gelmedi.
Yani inazuma olmuş ama olmamış
herşey son hız değil
konfor rahatlık kullanım kolaylığı oturuş pozizyonu da önemli
cbr sehir içi trafiğinde inazumadan daha mı rahat ve kullanışlı
cbr la inazuma ayrı katagörilerde yani birbiriyle kıyaslanacak motorlar değiller
Cbr'ın oturuş pozisyonunu bilmiyorum,hiç 125'ini kullanmak nasip olmadı...Ama tahmin yürütüyorum Inazuma dan ciddi şekilde rahatsızdır herhalde...Onun harici kiloda çok haklısınız eşşek ölüsü gibi Inazuma.250cc 180kg motosiket hiç pratik değil.Ben çok fazla km yapmasamda Inazuma'yı tecrübe ettim.Ara hızlanmaları filan pek hoş değil.Abartıldığı kadar güçlü filan değil yani.Sadece çok rahat oturuyorsunuz yayla gibi maaşallah :D Bencede olmamış...Dizaynı ağırlığı ve o güzelim 2 silindirden daha çok şey beklerdim ben...Tif tif sesi filan sinir bozucu.
Alakası yok ama Sym Wolf hakkında ne kadar "parça sıkıntısı var,yok efendim pahalı,kronik bilmem ne sorunu var" densede ben bu 2 motosiklet arasından onu seçerdim...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)