İzmir de ekipman nereden alınır
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba, cuma günü inşallah bi aksilik olmazsa ise mavi renk bi ybr 125 almayı planlıyorum. izin günüm olan cumayı da iple çekiyorum izmirdeyim şuan ve ekipman almak istiyorum öncelik gidip inceleyebileceğim neresi var acaba. Daha önce çok detaylı ekipmanlar kullanmadım inceleyerek almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Reklamlar
-
Kahramanlarda şeçenek bol. Motomaxın bayisi var ugramanı tavsiye ederim.
-
Kahramanlarda göçmen e git..Ünal a selamımı söyle...
Her türlü ekipman var...
-
En uygun fiyatı ejder motorda ve motomax'de bulabilirsiniz.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
İşin aslı, bence, İzmir'de ekipman Internet'ten alınır... Gözü tok esnafın (bindirim sonrası) üç kuruş indirimi yerine, taksitle alınır. Sorun çıkınca, "sen yapmışsın."ı dinlemek yerine, yenisini gönderelim, denildiği için alınır. Yanlış ürün gönderilince, siz kullanın o şekliyle mağdur olmayın, doğrusunu alınca gönderirsiniz, denildiği için alınır.
Esnafın suratını çekmemek için, her dükkana girene ayrı fiyat verilmesi yüzünden... V.s. v.s....
(bence)
İşin doğrusu; dükkana gidilir, ürün denenir, beden bulunur, sonra eve gidilip Internet'ten alınır
-
İşin aslı İzmirden hiç bişey alınmaz...
-
Nette kafana göre alma. Eğer yeni başlıyorsan beden vs konuları tam oturmamış olabilir aklında. Git gör hesabına içine sinen ürünü al. Önce ne alacağını belirler. Ergür motor'a uğra Gürkan
-
sodalimon adlı üyeden alıntı
İşin doğrusu; dükkana gidilir, ürün denenir, beden bulunur, sonra eve gidilip Internet'ten alınır
en mantıklısı da bu
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Benimde tanıdığım Kahramanlar'da Moto Toptan var.Sahibi Ali Kolay izmirin en eski motorcularındandır.
Almak istediğin ürünün kalitesini bilmiyorum ama Ls2 kaskları internet fiyatlarının çok altına almıştım zamanında.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
teşekkür ederim bi bakayım oralara
-
Ben de ilk zamanlar bir aşkla motomax'a gidiyordum. Şimdilerde orası hariç her yere gidiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)