Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tek soru Tek cevap ( 1 milyon ödüllü)

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    noldu le hafifden ass oldun ass ı da anlamassın ya nese. reel de denk gelmeyelim senle berkut kardeş. ben baba parası stylacı biri degilim. cub cu verdimi fena olur .s boş otobüste ayakta gidersin. boşveer. efendiliğimi bozmıyacagım bundan sonra muhabbeti keselim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    ogzcngdk, TATLIHIZ ve ea1925 bunu beğendiler.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Serzenish03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    noldu le hafifden ass oldun ass ı da anlamassın ya nese. reel de denk gelmeyelim senle berkut kardeş. ben baba parası stylacı biri degilim. cub cu verdimi fena olur .s boş otobüste ayakta gidersin. boşveer. efendiliğimi bozmıyacagım bundan sonra muhabbeti keselim
    Sen yeterki efendi olacağım de . Ben susarım.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Beko 1 .. Efecan 2 . 2-1 Efecan yeniyorrr..

Motosikleti
    Ehliyetsiz, aynasız, kasksız, ekipmansız, açık egzoslu adamı takdir edin oldu olucak ?

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Cublarda aynaları sonradan mı alıyoruz onu anlamadım ben. güzel aslında taksit taksit motosiklet almak.

Motosikleti
    Herkez kendine yapar,Burda nedersen de Anası,Babasıda desin arkadas cevresi önemli bu unsurda,yardımcı olucagınıza assalıyorsunuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    berkut kardeş karşında eski efe yok
    samimi ve yürekten söylüyorum. bir gün misafirim ol motora bakış açımı bir k ere canlı gözle gör anlarsın. Bunu üzülerek ve isteksiz bir şekilde söylüyorum : Allah seni beğenmediğin cub a muhtaç duruma düşürmesin Allah seni 20 liralık kaskıa muhtaç olmayı düşürmesin. günde 18 saat calşym seneye cbr altımda inş.
    TATLIHIZ bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı ayhan.s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cublarda aynaları sonradan mı alıyoruz onu anlamadım ben. güzel aslında taksit taksit motosiklet almak.
    Bende onu anlamıyorum. Motorun yanında gelen aynayı söküncr birşey yok , ben niçin diye sorunca , sen baba parası yiyorsun anlamazsın oluyor. Aynalar motor kadar pahalı herhalde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    hız konusuna gelince düz otobanda trafik müsait basmak yasajk mı?

Motosikleti
    berkut kardeş karşında eski efe yok
    samimi ve yürekten söylüyorum. bir gün misafirim ol motora bakış açımı bir k ere canlı gözle gör anlarsın. Bunu üzülerek ve isteksiz bir şekilde söylüyorum : Allah seni beğenmediğin cub a muhtaç duruma düşürmesin Allah seni 20 liralık kaskıa muhtaç olmayı düşürmesin. günde 18 saat calşym seneye cbr altımda inş.
    Koy bir resim ? Ne zamandır aynı şeyleri söylüyorsun ama hala abuk subuk resimler çekiyorsun. İnşallah sende cbr ye binersin tabiki. Ama kafa yapını değiştirmen şart. Düne kadar 300 liraya kask mı olur 15 tl lik kask yeter geri kalanına benzin alırım diyen ben değildim.

Motosikleti
    hız konusuna gelince düz otobanda trafik müsait basmak yasajk mı?
    Arkadasım burda derdini kimseye anlatamassın,hız yapmana degil cubla 130 görmeni dalga geciyorlar, Ama bende inanmıyoruum cünkü 80 zordur,Haa ayna konusuna gelince bende sevmiyorum,dıs görünüşten kötü duruyor,ama üstüne binince anlıyorsun islevini,bu yüzden kötüde dursa tak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    kardeş o dedigim dündü. peki bugunlerde agzımdan öyle bi laf cıktımı? cok uzun mesele özelden tel no nu at anlataym. belki ozmn yargısız infaz yapmaktan utanırsın
    TATLIHIZ bunu beğendi.

Motosikleti
    kardeş o dedigim dündü. peki bugunlerde agzımdan öyle bi laf cıktımı? cok uzun mesele özelden tel no nu at anlataym. belki ozmn yargısız infaz yapmaktan utanırsın
    Bak ben tek şey istiyorum senden.

Aynalı şekilde motorunun yanına geç kaskınıda tak ve bir resim çek. Ama ufak kağıt gibi yere de beko yazki resimde görelim ve sana ait olduğunu anlayalım. Tek isteğim bu . Eğer bunu yaparsan özür dilerim açık ve net. Önyargılı olduğum için.

Unutmuşum birde ehliyet rica edeyim.

Motosikleti
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak ben tek şey istiyorum senden.

Aynalı şekilde motorunun yanına geç kaskınıda tak ve bir resim çek. Ama ufak kağıt gibi yere de beko yazki resimde görelim ve sana ait olduğunu anlayalım. Tek isteğim bu . Eğer bunu yaparsan özür dilerim açık ve net. Önyargılı olduğum için.

Senin bu adamla baska bi işin var sanırım küfür etmiş ceza almıs olabilir,fikirleri sana uymayabilir,daha niye üsteliyorsunki bu onun fikri onun düşüncesi senin saygı duyman lazım ki onunda sana saygı duyması lazım.Yaptıgı iyi birsey degil belki ama anlatamadıktan sonra ne yapabilirsinki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    bu dediğini unutma beko.

Motosikleti
    bu dediğini unutma beko.
    Asla ! Dediğim gibi resim koyarsan özürümü dilerim önyargılı olduğum için. Utanıp sıkılacağım birşey yok bunda . Ne mutlu bana ozaman. Baskıylada olsa seni değiştirebilmiş oluruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    baskı degil kardeş sen ve diger değerli mt üyeleri tarafından bilinçlendim. ama yalanda olsa ki abartılacak kadar yanlış degil biras sürat yapmaya egoyu tatmin etmeye bnmde hakkım var

Burakesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125,ktm250,cbr250,fazer6
    Forumda yeniyim konunun hepsini okudum geçmişi bilmiyorum ama konuyu açan arkadaşa bi kin oluştu içimde Kask takmayabilir sizinle ilgili saçma sapan konuşabilir ki siz buna teşvik etmeseniz ortada bişey olmasa oda sizin hakkınızda kötü konuşmazdı diye düşünüyorum.Benimde mobiletten sonra ilk adam akıllı motorum cuptu ilk zamanlar hiç kask takmadım ehliyet alana kadar vızır vızır gezdim cezada yedim kazadanda döndüm inceden hafif egzozda yaptım biraz akrobaside denedim ve bunada kimsenin laf etmeye hakkı olmadığını düşünüyorum şuan bile kask takarım takmam egzozu açarım açmam kimseyi ilgilendirmez egzozdan rahatsızmı oluyorsunuz karakol var 155 diye bi numara var arayın verin plakamı benimle muhattap olmayın diye düşünürüm kaskı takarım takmam laf kalabalığına lüzum yok motosiklet hakkındaki kurallar sadece kendi adınıza sizi ilgilendirir başkalarının tabiri caizse sizin ağzınızdan apaçi oluşu kimseyi ilgilendirmez başkalarının hayatını tehlikeye atmadığı sürece istediği hızı istediği hareketi yapabilir. Bu şekilde bilinçsiz kullanıcı oluşu yada oluşumuz başka motorcularıda bilinçsiz yapıcak değil sen tak kaskını nabıyorsan yap ben takmam bu seni alakadar etmez. Yani çok saçma sapan bi konu olmuş bikaç sene evvel aynı şeyleri bende yapıyordum allah korusun bişey olmadan motoru değiştirdim ekipmanım tam ehliyetim var. Serzenish arkadaşımızda ehliyetini alır kaskını almış zaten 20liralıkta olsa şimdilik parası ona yetiyordur. 2milyara motoru zorluklarla alıp kart taksit vesaire gidipte 400-500tlye en kötüsünden bi ls2 almasını bekleyemezsiniz. Parası olsa okadar kaska vericek zaten cup almaz 4-5milyara bi cbr yada cbf tarzı bişey alır kimsenin özel hayatı kendi motoru canı yediği cezalar sizi ilgilendirmez inşallah forumdaki tüm konular böyle saçma ve yanlış değildir
    Serzenish03 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Alıntı Burakesk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumda yeniyim konunun hepsini okudum geçmişi bilmiyorum ama konuyu açan arkadaşa bi kin oluştu içimde Kask takmayabilir sizinle ilgili saçma sapan konuşabilir ki siz buna teşvik etmeseniz ortada bişey olmasa oda sizin hakkınızda kötü konuşmazdı diye düşünüyorum.Benimde mobiletten sonra ilk adam akıllı motorum cuptu ilk zamanlar hiç kask takmadım ehliyet alana kadar vızır vızır gezdim cezada yedim kazadanda döndüm inceden hafif egzozda yaptım biraz akrobaside denedim ve bunada kimsenin laf etmeye hakkı olmadığını düşünüyorum şuan bile kask takarım takmam egzozu açarım açmam kimseyi ilgilendirmez egzozdan rahatsızmı oluyorsunuz karakol var 155 diye bi numara var arayın verin plakamı benimle muhattap olmayın diye düşünürüm kaskı takarım takmam laf kalabalığına lüzum yok motosiklet hakkındaki kurallar sadece kendi adınıza sizi ilgilendirir başkalarının tabiri caizse sizin ağzınızdan apaçi oluşu kimseyi ilgilendirmez başkalarının hayatını tehlikeye atmadığı sürece istediği hızı istediği hareketi yapabilir. Bu şekilde bilinçsiz kullanıcı oluşu yada oluşumuz başka motorcularıda bilinçsiz yapıcak değil sen tak kaskını nabıyorsan yap ben takmam bu seni alakadar etmez. Yani çok saçma sapan bi konu olmuş bikaç sene evvel aynı şeyleri bende yapıyordum allah korusun bişey olmadan motoru değiştirdim ekipmanım tam ehliyetim var. Serzenish arkadaşımızda ehliyetini alır kaskını almış zaten 20liralıkta olsa şimdilik parası ona yetiyordur. 2milyara motoru zorluklarla alıp kart taksit vesaire gidipte 400-500tlye en kötüsünden bi ls2 almasını bekleyemezsiniz. Parası olsa okadar kaska vericek zaten cup almaz 4-5milyara bi cbr yada cbf tarzı bişey alır kimsenin özel hayatı kendi motoru canı yediği cezalar sizi ilgilendirmez inşallah forumdaki tüm konular böyle saçma ve yanlış değildir
    Öncelikle Türkçen çok kötü Burak kardeşim. Forumda bile yazıyor olsan daha düzgün yazmaya çalış, okunabilir olsun. Yazdığın yazıyı okuyabilmek için çok zorlandım ama nerede hata yaptığını da söyleyeyim. Kask takmamak sadece beni ilgilendirir demişsin, bu bir kere büyük yanlış. Kask takarak sadece kendini değil, ölüm ihtimalini azaltarak kazaya karıştığın takdirde karşı tarafı da korumuş oluyorsun. Hatasız olsam bile birinin ölümüne sebep olmanın vijdan azabı bir yana, hapse bile girebilirim. Dolayısı ile beni ilgilendirir her türlü.

Gençsiniz, kanınız kaynıyor bunları anlıyorum ama bir süre düşününce hak vereceksin.

Konu bence de gereksiz ama iki yanlış bir doğru etmiyor. Büyük tavsiyesidir, alınma lütfen.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)