bugün basıma gelen olay( hep ben nedense)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
evet çok kötü bişey benimde başıma geldi sıfır geçiyorlar ama hakkaten sıfır sende hareket edip kaçamıyorsun çok tehlikeli bişey yaptıkları..
-
Ben de 18lik delikanlıyım şimdi içinden geçecem diyeydin ya la
-
motordan inceksin çık l*n dışarı dicen başka çare yok çoğunlukla gazlayıp kaçarlar
-
benim 2 kere geldi bu olay başıma biri gece biri gündüz en ufak oynamada ya bariyere ya arabaya vuracak gibi oluyorsun korkudan oynatamıyorsun bir trafa
ondan sonra kendime gelince bir kornaya basıyorum arkasından içim rahatlıyor
-
Bana hic denk gelmedi gerci benim motorun yanina yaklasan pek olmaz two brothers etkisi heralde
-
Yolu ortalayin(seridinizden arac gecemeyecek sekilde), yan aynalarinizi sık kullanin( arkadaki trafiği kontrol edin). Aracin yarisiyla seridinizden gececegini algiladiniz araclarin gecememesi icin seridinizde uygun pozisyon alin(bulundugunuz serit sizin).
Gecemediği icin korna calan suruculer olursa seridinizi koruyun. Sollamayi ve seridini kullanmayi oğrensin itler.
-
-
ben gerizekalı bir öküzüm demenin farklı bir versiyonu tabi
-
Re!S*33 adlı üyeden alıntı
merhabalar. bugün pazar olduğundan dolayı kendimce bi gezi yapayım dedim. neyse gezdim kendimce sonra eve dönüş yolunda sakince gidiyorum ışıklarda durdum. yeşil yandı kalktım. tam yanımda yani arabanın rüzgarını hissettim dibimden geçti. en ufak bi direksyon oynatmasında asfaltla sevişecem yani. neyse ben az hızlandım bunu diğer ışıkta dururken buldum. 'abicim dibimden geçtin bizde insanız az dikkatli olursan iyi olur' dedim. aynen böyle düzgün bi şekilde. adamda 'ben 40 yıllık şöförüm tabi dibinden geçecem' demesin mi. haydaa benim sinirler fırladı.
tam yeşil yandı son ses müziği açarak bastı gitti. dedim akşam akşam uğraşmaya gerek yok. ya yani biri denk gelecek saglam bi kapışacaz az kaldı.
reis kardeşim öncelikle büyük geçmiş olsun o şirret herkimse bilmediği kurallar var demekki. trafikte bir sürücü motosikleteliye çarpar kazaya karışırsa kanunla ilgili başına gelecekleri bilmiyordur plakasını alıp trafiğe verseydin çok güzel bir ceza yer birdahada aynı hareketi yapamazdı yinede geçmiş olsun
HONDA CB125E
14 EJ 816 ERKAN ŞİMŞEK
-
Kanunlar neymiş söylesen de öğrensek.
-
Hacım bu tür ve bu tur benzer olayların hepsı . " Sakince kendi yolumda gıderken " ile baslıyor çözdüm demek ki sakince gitmicez : ) :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)