Kanuni windy s 125 hareket halinde değilken kornası çalıyor fakat motor harekete geçip farları yaktığımda nerdeyse duyulmayacak kadar az bi ses geliyor kornadan.ayrıca arka frene basınca farlar güçsüzleşiyor sorun nedir anlayamadım.
Kanuni windy s 125 hareket halinde değilken kornası çalıyor fakat motor harekete geçip farları yaktığımda nerdeyse duyulmayacak kadar az bi ses geliyor kornadan.ayrıca arka frene basınca farlar güçsüzleşiyor sorun nedir anlayamadım.
bi yerde kaçakmı var desem akü zayıf desem normal şekilde korna ve farlar ayrı ayrı anladığım kadarıyla düzgün çalışıyor.
ne desem bilemedim
Yakında akünüz bitebilir ama motor hareket halindeyken enerjiyi akü'den almıyor muhtemelen o yüzden onunla alakası yok. Muhtemelen alternatörde bir sıkıntı var ve yeterli elektrik üretmiyor. onu bir kontrol ettirmeniz gerekiyor sanırım.
bir oto elektirikçiye gösterin o daha iyi anlar bizim servis aracındada far'ları açınca radyo çalışmıyordu
teşekkürler baktıracağım bi elektrikciye.dün sigortada bi temassızlık vardı ordanmı acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)