Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cafe Racer

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Cbr125r
    İyi günler. Size Birşey danışmak istiyorum. Babam kendine yamaha xjr 1200 almak istiyor ve beni ilgilendiren kısmı ise bu motoru cafe racer yapmak istiyorum. Ama ne elim alet tutar nede bu konu hakkında bilgim var. Sizce bu motoru nasıl böyle birşey yaparım ve kaç para tutar?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir motoru gerçek bir cafe racera çevirmek ciddi el emeği ve zaman ister. Eğer elin alet tutmuyorsa sıfırdan yapmak baya tuzlu gelir sana. Hazır yapılmışlara bak derim.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    CAFE RACER unutulmuş ancak yeni yeni gün yüzüne çıkarlması planlanan ingiliz motosiklet tarzıdır.dünyanın ende gelen belgesel kanalları haftada kaç kez bu tarzı halka tanıtmaya çalışmaktadır.
    gelelim bu fikre ingilterede olsaydınız bazı yerlerde çok ucuza motorunuza olan parçaları temin edebilirdiniz ancak siz bu işe kalkışsanız türkiyede nerdeyse emsali yok onun için ilk iş ebuy girmek olacaktır dolayısıyla çok çok emek ,maddiyat vs vs gerekecektir.

cafe racer benimde motosikletteki klasik tutkumdur ileride kesinlikle bu tarz sürücem ancak türkiyede olmak bu işi neredeyse imkansıza ceviriyor.bizimkinler cooper harley bile toplar ama cafe racer nedir anlamazlar:D
    ama düşünce için sizi kutlarım ve zor olan güzeldir...

Motosikleti
    Cbr125r
    Gerçekten bende çok seviyorum bu tarzı bizim ülkemizde çok beğenilen sevilen bir tarz olmasada yurt dışında sevilen bir tarz. Keşke avrupada amerikadaki imsanlar Türkiyede de olsaydı bir işe girişirken 1000 kere düşünmeseydik.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)