bence ii görünüyo
HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
<<<puma>>>
güzel bir düşünce,hatta reflektorlu folyo kullanabilirsen hem estetik hem de güvenlik açısından hoş olur derim.Ama bu bahsettiğim fosforlu reflektör folyo kağıdı biraz pahalıca olur tabelacılardan bak, sor derim
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
biraz inceden çeksen belki daha hoş görünebilir.
Hayat, hâyâl..
ARKADAŞLAR YAPTIM...
kendim ve arkadaşımla berber yaptığım için işçilik dört dörtlük değil ama uzaktan fena durmuyor. (öğle diyorlar)
şimdi ki hedeflerim.
1-florasan far
2-park lambasını patyan farla değştirmek
3-sinyal lambalarını boyamak
4-ses sistemi (eğer bi problem olmazsa pazar sabahı takıyorum)
5-bazı yerleri krom kaplama
taka diyorsun ama baya güzel olucak gibi arkadaşların dediği gibi reflektörlü bişey yaprsan çok güzel olur
Kask tak!
güzel ama fazla abartma bence... sonra hırsızların gözdesi olursun..
CBR 600F Honda,
arabalar yoldaki şeritlerle karıştımasın aman haaa
"İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES
güzel olmuş
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
dikkat çekice olmuş. güzel bence
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
fena değil renk enazından
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
vay be senı goren derkı yolun ıkı tarafıda arac sollamaya kapalı
bu işin gırgır kısmı tabi güzel olmuş yaa
Kawasaki z750s O Bir Aşk
evet bencede karışturıp iki çizği arasından geçmeye kalkan olabilirraven adlı üyeden alıntı
ya adem abi alemsin varya yarıldım
bide msn e ekle beni konuşalım bişiler sorucam sana hakaneti@hotmial
eh idare eder diyecem ama ben beğenmedim gerçekten dahada albenisi olabilir aynı E-5 gibi olmuş
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Seni mutlu ediyorsa hiç kaçınma hemen yap..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)